- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
AtCSI80 #24149 üzenetére
Sajnos egyet kell értenem (#24147) gabancs-csal. De én egy jó hónapja...vagy inkább kettő amikoris leírtam, hogy P6 esetében teljesen felesleges softozásról meg kütyüzésről beszélni. Szerintem a felajánlott frissítéseket is hagyni kell a francba. Ez nem az a telefon....
-
gabancs
addikt
válasz
AtCSI80 #24146 üzenetére
Felejtsd már el a KK-ot! Sose volt P6-ra KK. Átrajzolták a felületet, kivettek néhány hasznos ficsőrt, összevontak másokat, ennyi. A KK nem azért KK mert annak hívják. Hanem ott kernel szintű változás is van. A P6-nál nincs. Pach-elgetik állítólag, de az sose lesz KK.
-
-
Zsocy155
őstag
válasz
AtCSI80 #24140 üzenetére
Szia!
Én a B635-öt is 3 gombossal tettem fel és hibátlanul működött.
Egyébként az előbb jött az sms a Vodától, hogy elkészült a javításra leadott készülékem. A keretet elengedte a ragasztó és ráírattam a papírra, hogy felélesztés után kiírja "remote service has stopped" meglátjuk holnap mit alkottak.
-
Smarci82
csendes tag
válasz
AtCSI80 #24031 üzenetére
Én a B709 felrakása után a KangVIP-ben turkáltam, mert nekem is előjött az a hiba, h eltűntek a gyorskapcsolók a lehúzható menüből 2 kivételével. Aztán a turkálás után gondoltam visszaállitom az eredeti értékeket, de helyette véletlenül factory resetet csináltam, és utána már csak recoverybe indult újra, sehogy máshogy bármit csináltam. Az a baj nekem nem fognak mondani semmit, mert Belgiumban vettem és adtam szervizben, annyira meg nem tudok franciául h ezt megvitassam velük...
-
Smarci82
csendes tag
válasz
AtCSI80 #24027 üzenetére
Igen, szerintem én voltam még várom, h visszajöjjön a szervízből. Igazából az a baj, h nem is tudom biztosan mitől történt, így nem biztos h merem majd megint piszkálni ha visszajön. :S Nekem is azt hiszem a huawei toolkitet ajánlották, már nem tudtam kipróbálni, de az adb-re nem reagált. (Nem vagyok benne biztos, de van egy olyan érzésem, h a tookit egy grafikus program az adb-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged