- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
AtCSI80 #24149 üzenetére
Sajnos egyet kell értenem (#24147) gabancs-csal. De én egy jó hónapja...vagy inkább kettő amikoris leírtam, hogy P6 esetében teljesen felesleges softozásról meg kütyüzésről beszélni. Szerintem a felajánlott frissítéseket is hagyni kell a francba. Ez nem az a telefon....
-
gabancs
addikt
válasz
AtCSI80 #24146 üzenetére
Felejtsd már el a KK-ot! Sose volt P6-ra KK. Átrajzolták a felületet, kivettek néhány hasznos ficsőrt, összevontak másokat, ennyi. A KK nem azért KK mert annak hívják. Hanem ott kernel szintű változás is van. A P6-nál nincs. Pach-elgetik állítólag, de az sose lesz KK.
-
-
Zsocy155
őstag
válasz
AtCSI80 #24140 üzenetére
Szia!
Én a B635-öt is 3 gombossal tettem fel és hibátlanul működött.
Egyébként az előbb jött az sms a Vodától, hogy elkészült a javításra leadott készülékem. A keretet elengedte a ragasztó és ráírattam a papírra, hogy felélesztés után kiírja "remote service has stopped" meglátjuk holnap mit alkottak.
-
Smarci82
csendes tag
válasz
AtCSI80 #24031 üzenetére
Én a B709 felrakása után a KangVIP-ben turkáltam, mert nekem is előjött az a hiba, h eltűntek a gyorskapcsolók a lehúzható menüből 2 kivételével. Aztán a turkálás után gondoltam visszaállitom az eredeti értékeket, de helyette véletlenül factory resetet csináltam, és utána már csak recoverybe indult újra, sehogy máshogy bármit csináltam. Az a baj nekem nem fognak mondani semmit, mert Belgiumban vettem és adtam szervizben, annyira meg nem tudok franciául h ezt megvitassam velük...
-
Smarci82
csendes tag
válasz
AtCSI80 #24027 üzenetére
Igen, szerintem én voltam még várom, h visszajöjjön a szervízből. Igazából az a baj, h nem is tudom biztosan mitől történt, így nem biztos h merem majd megint piszkálni ha visszajön. :S Nekem is azt hiszem a huawei toolkitet ajánlották, már nem tudtam kipróbálni, de az adb-re nem reagált. (Nem vagyok benne biztos, de van egy olyan érzésem, h a tookit egy grafikus program az adb-re)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Suzuki topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Redmi Note 10 Pro Glacier Blue 6GB RAM 128GB ROM
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest