- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeon.hu
nagyúr
Kérdezd itt: Beárazós topik.
-
Aryon87
félisten
Nem kell kicsomagolnod.
Tedd fel az SD kártyára, és ha a telód rootolva van, valamint van TWRP, akkor lépj be oda, és onnan telepítsd fel. Érdemes egy könnyen érthető mappát csinálnod (akár gépen is) és oda tedd be, hogy a recoveryben megtaláld. Összefoglalóban asszem van leírása a pontos telepítésről. -
Aryon87
félisten
Nem tudom mi a különbség. 708-on problémás volt a beérkező hívás felvétele, valamint az ébresztőnél se működött.
Úgy tűnik a 709-nél ez már nem gond, anyám még nem morgott emiatt. -
-KP-
addikt
na tegnap felraktam a b708-at 3 gombossal. furcsa mód nem tudok témát változtatni. hiába választok témát marad minden téma és ikon a gyári. erre van valami megoldás? a másik ami nem tetszik, a tárcsázó. hívás alatt ha pl menüpontoknál ügyfélazonosítót vagy egyéb sokjegyű számot kell begépelnem, alig látni a számokat, mert a tárcsázó felülete alá írja a számokat. a többi egyelőre jónak tűnik.
-
törölt tag
Hát igen , macerás dolog én is húztam halogattam a gyárit de kénytelen voltam, már vagy 2 hete de még mindig nem értem el a korábbi állapotot hiába a biztonsági mentések. Annak van igaza aki azt mondta "a P6 -ra különösen igaz, ha nincs vele bajod világért bele ne nyúlj"
-
törölt tag
Ha most elégedett vagy vele , hagy úgy ahogy van, ha nem akarsz gondot. Én nem nyúltam bele minden eredeti állapotában van, sokáig problémamentes volt aztán valamiért a GPS-el lettek bajok, a gyári visszaállítás segített de most sem egészen olyan mint korábban . Akik belenyúltak azoknak még több bajuk lehet. Olvasd el mit ír feletted johnywaler(#18462) kolléga.
-
gabancs
addikt
Akkor várhatsz egy darabig szerintem. Ha a 4.2-ből alig van hivatalos verzió "kiszivárgott" meg dögivel, nem hiszem, hogy a 4.4 rögtön hivatalos verzióban jelenik meg. Biztos annál is lesznek "nyilvános" beta verziók, mire kijön a végleges.
Ne így legyen, de én így látom a dolgot. -
DonLaca@
senior tag
Nem kell plugin. Total commanderben kiválasztod a c meghajtót és a fejlécen megjelenik egy fekete lefelé mutató háromszög mellette c:\*.* . Katt a háromszögre, lenyíló listából kiválaszt a "számítógép" és ott lesz a médiaeszköz. Én is nehezen leltem rá.
Megelőztek a válasszal.
-
Nimda
addikt
Kb. minden tizedik telefon wifire panaszkodik.Ha ekkora arányban hibás a modul, akkor az a gyártónak is fel kellett volna, hogy tünjön.De a nagy kérdés továbbra is az, hogy mit rontott el a frissítés, ha előtte kifogástalan volt a wifi modul?
Ráadásul a korábban "jól működő" romot visszaflashelve sem javul a helyzet.
-
torrrent
aktív tag
Én T-nél kérdeztem, gyárira frissíthetsz, ha szervízbe beadod ott is ugyanazt csinálják vele. A lényeg, ha a legfrisseb gyárit feldobod nem ugrik a gari. Én B111-et használok amióta megvan, nekem tökéletes. Itt valaki írta, hogy a google+ szolgáltatások kiírtotta, hogyan tudta tippek?
-
ShadowX
őstag
Nem, mehet a belső memóriáról is. Ha a hivatalos update.app fájlokkal frissítesz, akkor az sd (külső vagy belső az mindegy) mappa gyökerébe lértre kell hozni egy "dload" nevű mappát és oda kell a frissítést bemásolni. Ha a készülék meg magától talált frissítést akkor is engedi.
-
-
kecskebégető
aktív tag
Én is így voltam vele .Feketét akartam de aztán mégis fehér lett.
Persze ez is kényszer volt mert így a vodánál nemkevés harc után 1 forintért tudtam megvenni nekem megfelelő feltételekkel.De nem bántam meg.A legtöbb telefonom fehér volt.Eddig és volt pár hacsak a droidos vonalat említem:
SEX10,X10 mini,mini pro2,Galaxy S1,S2,S3,Xperia S,P,ION,U,HTC Desire,Desire HD,HTC Wildfire1,Motorola xt720,Defy,ZTE blade,G1,Nexus 4,Voda 845,Huh még amikre nem emlékszem..Egyedűl a Mini pro 2 volt fehér.Ráadásul rohadt jó műanyag volt kényelmes nem csúszós és nem is gyűjtötte az újjlenyomatokat.ráadásúl bámulatos kamera és zenei rész volt a kis törpében.Mai napig nem értem...De szeretném ha ismét kijönne a sanyi valami hasonlóval,Nagy siker volt nem értem miért hanyagolják el.Azonnal vennék egyet.
-
-
kecskebégető
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Wake on lan hogyan?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest