- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
djbelo
senior tag
Ez így van! De azért ne felejtsük azt sem el, hogy az y300 szerintem nem is nyúlt bele senki! Én még mindig tartom azt, hogy minél több romot cserélgetünk annál rosszabb lesz! Nagyon várom már az új P8, ahhoz biztos nem nyúlók hozzá!
Bár szerintem az elején nagyon drága lesz,de majd kiderül!
-
duvi
nagyúr
Szia!
-"Ezek elolvasása után legyél szives tudomásul venni, hogyha másnak problémája van, lehet hogy ért hozzá annyira mint te, sőt talán jobban is! "
Nem tudom, hogy mivel bőszítettelek fel de abszolúte nem állt szándékomban.
Egy pillanatig nem vonom kétségbe a te hozzáértésedet. Egyszerűen leírtam a saját véleményemet és tapasztalataimat a prezentációdra reagálva. Ezt ki is hangsúlyoztam zárszóként. Egyszerűen segítő szándékkal íródott a hozzászólásom.
-"Nem azzal kell kezdeni hogy nem ért hozzá valaki."
Hol kezdtem én ilyesmivel a hozzászólásomat
-Feltételezem, hogy erre a mondatra gondolsz amiben a tájékozatlanság szó szerepel:
"Én úgy gondolom, hogy az általad leírtak inkább "idegi alapon íródtak", ami a hibás készüléknek illetve a tájékozatlanságodnak tudhatók be."
A tájékozatlanság és a hozzá nem értés úgy gondolom, hogy két külön fogalom. Arra céloztam, hogy ki van emelve az összefoglalóban, ez a telefon játékokhoz kimondottan a nem ajánlott kategória. Ezen kívül a 2G beállítási lehetőségre gondoltam még a tájékozatlanság szóval. Szerintem ez nem rosszindulatú kifejezés. Én is tájékozatlan voltam az elején több szempontból is, hiába olvastam el a topicot több alkalommal is. A többiektől kaptam segítséget és felvilágosítást aminek kimondottan örültem és hálás voltam.
A lényeg, hogy nem értem a kirohanásodat de mind1.(#13396) wwhy
Elnézést kérek! Kicsit sokáig fogalmaztam a választ és most látom a bejegyzésed.
Részemről befejeztem a témát. -
gabancs
addikt
Nem akarlak bántani, de talán te vagy az egyetlen, aki ennyire nincs megelégedve a telefonnal. Az összes többi felhasználónak tökéletes a telefon. Szerinted bennünk van a hiba? Hiába fogsz itt regényeket írogatni, nekünk nem kell bebizonyítani, hogy ez a telefon egy ipari hulladék. Mindannyian tudjuk, hogy egy nagyon jól sikerült készülék, ami nem játékra készült. Aki ezt el tudja fogadni, az csak örömmel veszi kézbe.
-
torrrent
aktív tag
"3. Akár egy motorola defy-nek, vagy egy y300-nak sokkal keményebb vastagabb a kijelzővédő műanyag rétege."
Kijelző védő műanyag réteg???? Ilyet meg hl halottál. A kijelző Gorilla Glass és üveg nincs ott semmiféle műanyag. Benyomni nem lehet semmenyire nekem, ha ilyen feketés valami lenne ha benyomnám az már törne.
".4. Tegnap kb 1 óra skype-olás 30-ról nullára szívta az akksit, és 47 fokra melegedett fel BatteryWidget szerint és tűzforró volt!!!"
1 óra skypolás nekem 40 %-ot is leszed a skype eszméletlenül eszi az akksit. Ha tűzforró lett miért nem raktál rá egy tojást meglett vona a vacsora,
Kifogtál egy selejtet már írtuk.
-
torrrent
aktív tag
Nálam az akksi kifejezetten jó időket produkál, nem ritka a 3 nap, jó akkor már csak 8-9 % van mert nem voltam töltő közelben. Ilyen szép kijelzőjű és kialakítású telefonom még nem volt úgyhogy ezt kár volt ide
, sajnálom, hogy egy selejtet fogtál ki vissza kell vinni reklamálni mert ez nagyon iélvezhető teló.
-
duvi
nagyúr
Menjünk sorban:
1. "Játékok jobban futnak az Y300-on mint a P6-on."
Le van írva az összefoglalóban, hogy a P6 nem ajánlott készülék a játékosoknak.
Az Y300-ba Qualcomm MSM8225 Snapdragon chipsetet raktak ami teljes mértékben támogatott és a fejlesztők erre maximálisan odafigyelnek az optimalizálásnál. Ezzel szemben P6-ban a Huawei által fejlesztett HiSilicon K3V2 került Vivante GC4000 GPU-val. Ez a chipset nagyon ritka, ezért nem is optimalizálnak rá játékokat.
2. "A kijelző valami baromira sérülékeny hiszen védőlap nélküli, és a kijelzőjén olyan "lassan mozognak a dolgok" dolog látszik, mintha a kijelző kicsit elmosódna mozgáskor."
A P6-on is Gorilla Glass védelem van. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet megkarcolni vagy összetörni. Semmivel se sérülékenyebb mint a Gorilla Glass-os társai. Nem véletlenül használ a többség fóliát a P6-on is...
Hogy lassan mozognának vagy elmosódnának a dolgok a kijelzőn? Ez csak az animációk miatt van. Kimondottan gyorsan reagál a telefon a menük mozgatásakor! Kapcsold ki az átmeneteknél az animációt és kész is vagy.
3."Ha kicsit erősebben nyomom a kijelzőt, megjelennek a szép fekete "LCD foltok".
Nálam nem jelentkezik ez a probléma. Ez egyedi hiba, ami nálunk nem jelentkezik.
4." Bazira melegszik, és sokat zabál."
Normál használatnál semmivel se melegszik jobban mint a régi SE Arc S-em. Komolyabb játékoknál, navigációnál a többi telefon is erősen melegszik az intenzív terhelés miatt.
A HD kijelzős készülékekhez viszonyítva a fogyasztása jónak/átlagosnak mondható. Nálam másfél/két napot bír általában. Ez erősen egyén és használat függő tud lenni de semmiképpen nem jelenteném ki, hogy "sokat zabál".
5."Hetekig volt szervízben ahol főpanelt cseréltek benne, mert elötte a hangszóró is halk volt és vibrált a kijelző, és szép karcosan dzsuvásan kaptam vissza a telefont. "
Azt aláírom, hogy a szerviz nincs a topon és trehány munkát végeztek de ez ismét nem a készülék hibája. Sajnos kifogtál egy gyári hibás darabot, ami valóba nagyon bosszantó tud lenni.
6."Nem találtam rajta 2G/3G beállítást!!!!! Ez kegyetlen. hadd fusson csak egésznap 3G-n, zabálja le az amúgy is gyenge akksit."
Azért mert nem találtad meg, attól még van benneíme:
Én úgy gondolom, hogy az általad leírtak inkább "idegi alapon íródtak", ami a hibás készüléknek illetve a tájékozatlanságodnak tudhatók be. Sajna pont kifogtál egy gyári hibás darabot, ami előfordul még a prémium kategóriában is. Ettől még a P6 egy szerethető és jól sikerült középkategóriás készülék, ami játékok futtatására nem igazán alkalmas. A fentiek az én véleményemet tükrözik a telefonról!
-
Pitu
aktív tag
Ez a szerviz nekem sem lett a szívem csücske.
Load screen-en találtam egy világító pixelhibát, futárral visszament a telefon. 1 hét múlva visszajött hogy nincs rajta fekete csík! Jaa, az nem is volt rajta, ügyesek vagytok. Futárral vissza, részletes leírást mellékeltem, szinte már a pixelhiba "gps" koordinátáival.
Ma kaptam meg a telefont (1hónapja vettem, és azóta szervizben állt). Most úgy tűnik megoldották a szoftveres pixel hibát, viszont a gyári kijelzővédő fólia helyett egy koszos, karcos, ütött-kopott fóliát tettek rá. A telefon is itt-ott koszos volt. Holnap veszek rá valami fóliát, mert borzalmasan néz így ki... És amin nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek: 2 db jegyzőkönyvet kaptam, amik ellent mondanak egymásnak. Az egyiken elismerik a hibát, a másikon már nem, de ott leírták hogy az akksi legalább jól szuperál. -
missz
tag
A t-mobillelal kototted meg a szerzodest, nem? Van rola dokumentumod, bar sajnos mar minden elektronikus, igy az is( ahogy nalam, en reszletre vettem, bar nem tudom te hogyan, en mondjuk havi 5 ezer, 11 honapig)...szoval van rola dokmentumod, hogy mire es miyen feltetelekkel kototted meg a reszletfizeteses szerzodest....en nem hagynam annyiban...bar az igaz h az ilyen nagy cegekkel harcolni sokszor teljesen felesleges, mert ugyis mindig megvannak a kiskapuik, hogy kijatszanak, de azert szova tenni mindenkeppen megeri...a lenyeg, h te egy jol mukodo keszulekre kotottel szerzodest, az a minimum, h akkor adanak helyette egy masikat...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztalos klub
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest