- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
littlerock #25432 üzenetére
Én az LG G4-re gondoltam a cserélhető aksi és a sokat dicsért kamera miatt,de sok probléma van a telefonnal a bootloop egyre többeknél jön elő és az egyebek.
-
AMDFan
addikt
válasz
littlerock #25368 üzenetére
Igen, most ezt tettem. Felraktam a B125-ös ROM-ot (a B132-vel dobálta a wifit folyamatosan), és így elvagyok vele, használható a sebessége. Remélem még egy évet kihúzok vele, aztán veszek egy Nexust
-
Newlachka
őstag
válasz
littlerock #25306 üzenetére
az is megoldás lehet,ha gyenge a 4g és azt használod, hogy 2g/3g-re állítod
-
TomWexX
addikt
válasz
littlerock #25306 üzenetére
A sim kártya elveszti a jelet, ez más telefonoknál is előfordulhat. Megoldás lehet ha kikapcsolod a pin kódot, az manapság amúgy is teljesen felesleges. Van telefonzár ha a telót akarod védeni, ha elveszted a mobilt, és előfizetéses vagy, akkor letiltatod a kártyát. Ha feltöltőkártyás akkor meg f_szmindegy...
-
Lacics25
aktív tag
válasz
littlerock #24418 üzenetére
Szia!
Nekem sincs meg a kamera védő üveg. Véleményem szerint az csak úgy tud kiesni, ha le volt véve a hátlap. (Én így vettem) Próbáltam tenni bele SD kártya tartó műanyagból kivágott karikát, de katasztrófális lett az eredmény, maradt védelem nélkül. KB 1 hónapja van meg, de eddig semmi szösz nem ment bele. -
Bambuszpro
tag
válasz
littlerock #23844 üzenetére
Hello!
Szerintem ha fontos neked a GPS akkor válasz más készüléket. Nálam szinte minden rommal rendesen müködött bár egy kicsit nehezen talált jelet de onnantól simán ment minden. Az akksit azt szívta mint állat. Lehet nekem volt csak ilyen mázlim annó.
Szerintem nem éri meg a bolti árat. Én is használtan vettem személyes átvétellel. Azt mindenképpen javaslom ,hogy olyat vegyél ami legalább fél évig garis mivel nekem is vissza kelett vinnem és egy kijelző csere nem lett volna olcsó..
Komolyabb alkalmatlan bár így is volt elég sok ami elment rajta.
Nekem így ezek voltak így a tapasztalataim. Amúgy tényleg gyönyörű készülék. Illetve ha használom nem is annyira intenzíven 1 napnál többet nem bírt.
-
marilllyo
veterán
válasz
littlerock #23851 üzenetére
Attól függ mi a célod.
Most elkezdtek játszadozni a komolyabb akksi időkkel. Szerintem várj még. Na persze ez függ attól, hogy a pénztárcát mit mond.. -
marilllyo
veterán
válasz
littlerock #23849 üzenetére
A GB mérete majdhogynem mellékes, ha a programozás olyan amilyen...
-
Newlachka
őstag
válasz
littlerock #23844 üzenetére
vegyél egy gps-t pl a P7nél sokaknak az a gondja,hogy töltés nélkül nem sokáig megy a GPS? mondjuk nálam ilyen nincs, de ha gps kell akkor vegyél azt.
nekem B708 van a P6-on és semmi baja nincs,de sajnos a gyerek nem nagyon vigyáz rá,úgyhogy itt ott le van verve a széle sajnos...ezt sajnálom.2 éves lesz nekem augusztusban, első napos rendeléssel vettem,ez kifutó telefon már.
Sajnos a mai világban 70 alatt értelmes telefont nem veszel.. -
monroe8609
aktív tag
válasz
littlerock #23840 üzenetére
Nem mindig pontos. Elofordul h néha várni kell néha pár utcával arrébb mutat, néha szaggat. Mindegyik rummal produkálta.. Most egy jó ideje b 132 van fent. Úgy ahogy jó a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Motoros topic
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest