- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Canga81 #23721 üzenetére
Nem akarlak lebeszélni róla (de
) de mivel a kernel ugyanaz semmilyen változást nem fog hozni. Más a design. Kb. ennyi.Nem hiszem, hogy bármit is jobban fogsz tudni majd az új softtal. Ráadásul ha valami miatt mégsem jön be az új soft B104-et nem tudom, hogy találsz-e már. Plusz köztudott, hogy a romolgatás nem tesz jót ennek a telcsinek. Páromnak is B104-e van. Olyan stabil és smooth mint amilyen az enyém még sohasem.
Plusz....a B104-nél ha van is stabilabb soft. Nem biztos, hogy a B535-az. Nem írt róla senki semmit még itt a topicban. Amúgy is most hallok róla először.
De ha valaki ki is próbálta nehogy azt írja most, hogy (jobb az akksi idő és smoothabb).
Ha nincs vele semmi gondod. Akkor hagyd úgy ahogy van! Nehogy úgy járj majd mint mi. -
Tomacko
őstag
válasz
Canga81 #23721 üzenetére
Azért is ajánlott ezt megtenni, mert főverziót is váltasz a mostani frissítéssel majd, és ezáltal a telepített programok, valamint azoknak a beállításai és egyebek okozhatnak kellemetlenségeket. Én sem szeretem ezt, de ha ez az ára egy stabil jól működő rendszernek akkor megéri egy nyugis pihenősebb napból valamennyit erre szánni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 16 GB RTX 4080 HP OMEN - garanciával
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest