- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Mobilhasználat külföldön
Hirdetés
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomacko
őstag
válasz
jampop #11729 üzenetére
ez ne mspecifikus probléma, nézzetek be más fórumokba is ez mindenhol téma lett, az google rendszerében valamit valahol elástak megint
Pl.: itt is hosszan tagolják a srácok, hogy mi miért tünt el a névnapoknál és hogy kinél mi oldotta meg, talán hasznos lehet annak akinek szüksége van rá.
-
-KP-
addikt
én is remélem mert tetszik a készülék
xperia sp, nexus 4 és p6 a jelöltjeim. jó lenne a p6, mert meg tudnám venni rendes magyar gyári garral szolgáltatótól és részletre t-nél. 10-20ezer forint+részlet rendes garral vs. csengess ki 90 ezret nexus 4-re egybe bolti garral nagyon nem mindegy
-
gabancs
addikt
Kérdés, hogy mi is megkapjuk e.
Mert itt az utód
-
Rush77
aktív tag
Okka. Köszi szépen.
Szerintem végül ez lesz mert mondjuk a másik opció a Xperia Z1 lenne de nem vagyok hajlandó 230k-t fizetni egy telefonért. És tudom hogy nem egy kategória meg megy majd lejjebb is az ára de a DHD-m már nagyon a végét járja és nem tudok várni max Novemberig.Amugy igy a tesztek alapján nincs gond a teljesitményével.
@(#4712) racerx: Köszi neked is a választ.
-
törölt tag
Többször volt már téma a fotók minősége. Szerintem sem lehet elvárni a telefonoktól hogy profi fényképezőgépekkel vegyék fel a versenyt, már az is csoda amire ezek a gyufafej méretű kamerák képesek. Ha makulátlan minőségű képek és videók készülnének velük akkor a fényképezőgép és kamera gyárakat belehetne zárni.
Talán a frissítések még javítanak rajta egy kicsit és akkor egy átlag felhasználónak teljesen megfelelő lesz.
-
törölt tag
Kinek ez kinek az a problémája de úgy tűnik egyre többen lesznek az elégedett tulajok ami azért jó mert akiknek még nincs (pl nekem) egyre közelebb kerülünk a "megrendelem" gombhoz
Esett néhány szó a játékok sebességéről, a hozzáértőbbek szerint nem is lesz egy igazi játékgép , pedig egy hosszabb utazásnál hasznos lehet
Egyszer valaki írt a zárt helyen való térerő problémáról, szerinte a fémház lehet az oka, azóta senki sem említi, van ebben tapasztalat? -
D@niel
addikt
szerintem már megint arról van szó, hogy a felhasználó nem érti a device összeszerelését, és egyből hibára gyanakszik
már az előzetes sajtó fotókon lehetett látni, hogy az alsó müanyag rész nem lesz egy szintben a kijelzővel. ez nem hiba. tervezés.
aki fogott már jópár gépet a kezében tudja miről van szó. a p6-nál pedig mm-ekkel számoltak el mindennel, teszem azt megoldják, hogy egy szintben legyen a két dolog, de akkor kevesebb hely marad az aksinak, vagy más anyagból kell a hátlapot csinálni.kína elég híres az összeszerelési minőségére. nem csak az órabér miatt raknak össze ott mindent, megnézném pl az új foxconn-t brazíliában, hogyan tudnak változatlan minőségben összetenni egy i5-öt ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robogó, kismotor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Filmvilág
- Gyúrósok ide!
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest