- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Ascend P6 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
-
SityiSXT
őstag
válasz
V.Stryker #16839 üzenetére
Szerintem a Google services kinlodik mar megint, mert nekem is lezabalja az akksimat, hiaba tiltok mindent, hogy nyugton maradjon. Tegnap este felraktam a beta KitKatot, ez most bejelez jopar dologra, igy ami nem fontos, az nyugton marad, ha kilepek. Remelem, egy-ket nap alatt igy megoldodik.
-
okoska74
senior tag
válasz
V.Stryker #2844 üzenetére
Fagyást még nem tapasztaltam amióta megvan a P6. Email is kifogástalanul működik, sms -ezni is remekül lehet vele. A web oldalakkal sincs semmilyen gondja. A videókat és a képeket is szépen megjeleníti. A zene lejátszója is tűrhető, bár az id tag -eket nem ismeri. Reméljük, hogy mihamarabb javítva lesz. A kamerája is elég jó képeket és videókat készít. Az akksiának kell két - három hét mire beáll de elmondhatom, hogy az én igényeimnek megfelelően több mint 2 napot is kihúz egy töltéssel. Eleinte megijedtem, hogy gyorsan merült de valószínűsítem ez azért is van mert az új telefon lázában nagyon sokat nyomkodtam, tesztelgettem. Később kedves fórumtársaimtól tudtam meg, hogy kell neki egy kis idő mire beáll.
Én augusztusban vettem B104 -es Rom -mal, azóta több frissítést is kapott.
-
okoska74
senior tag
válasz
V.Stryker #2841 üzenetére
Itt az a kérdés, hogy nálad mik az alapvető dolgok. A telefonálás kitűnően működik jó hangminőséggel mindkét félnél.
Bizonyos kezdeti búgok javításra kerültek a frissítésekben. Amik még nincsenek javítva azokat meg lehet hekkelni.
A készülék gyorsan reagál az érintésekre és leszámítva a több gigás játékokat gyorsan tölti a programokat is.
Ez egy nagyon szép és szerethető telefon, és mint volt S3 -as tulaj, nem cserélném vissza. -
Newlachka
őstag
válasz
V.Stryker #2841 üzenetére
hát mondhatni kb én vagyok a legrégebbi+okoska+nimda
jó telefon
általános hibák(nem mindenkire jellemző)B104-B107 nél dobálja a wifit néha
füles halk megoldás az összefoglalóban van
azért root nem árt
összességében, ha nem arra keresel készüléket,hogy asphalt 8-cal játsz akkor megfelelő bőven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CPU léghűtés kibeszélő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Autóhifi
- SSD kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest