- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stbtamas
aktív tag
Sziasztok!
Előfordulhat hogy az elkövetkező 3 hétben veszek én is egy ilyen telefont, előfizetés hosszabításra megkapnám 60k-ért, annyit simán megérne.
Viszont érdekelne a teljesítménye, mivel láttam több helyen is, hogy panaszkodnak a játékokban hozott hibáért, szaggatásokért.. Igazság szerint én nem nagyon szoktam játszani telefonon, vagy ha igen akkor is ilyen kis egyszerű ingyenes játékokat, de ha mégis rávetném magam egy komolyabb játékra, milyen kompromisszumokat kell kötnöm? Ezeket a lassúlásokat utólag egy esetleges software updateben nem tudnák javítani, vagy tényleg ennyire gyenge a cucc?
Továbbá érdekelne hogy miben lehet ezt hordani normálisan, mert gondolom nadrág zsebben elég kényelmetlen, még ha bele is fér..
Üzemidőben mit tud? Mert elég régi gyártástechnológiával készült soc-ról van szó, ami azért többet eszik az átlagnál talán.. Intenzív használat mellett kb mennyit bír a cucc?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Sorozatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- Nyaralás topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest