- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
f3rdzs0
senior tag
az 5T-re is előre fizetsz, bár az azonnal megjön valószínűleg (ahogy az U11 is elméletileg)
a kérdés hogy neked megéri-e a hátsó fingerprint szenzor és a 1080p amoled kijelző, plusz a heti OP cirkusz
alapvetően az árért nagyon is jó és hosszú életű telefont kapsz, de ha az ár nagyon fontos tényező, lehet hogy jobb ha vársz pár hetet, és tele lesz a net használt OP5-ökkel 120 ért
-
kekkola
senior tag
Minek vennél OP5T-t, ha utána ezzel fogsz továbbra is szemezni?!
mert hogy utána is ezzel fogsz szemezni az is biztos, és elköltöttél 140k-t másra mert 23k-t nem dobtál még rá a bulira. Az, hogy Te mekkora leárazásra számítottál... hát rosszul. Inkább egy S8 20€-val olcsóbban (az U11 520€ a héten), amit még utálsz is?!
érdekes...
-
f3rdzs0
senior tag
én most rendeltem, és PayPal behalt nálam (elfelejtettem átállítani a limitemet), utána azt nem akarta elfogadni, úgyhogy kártyáról fizettem, és csak 1 eurót vett le, hogy validálják a kártyám. az összeg elméletileg csak a shipping idején lesz onnan levonva (úgyhogy drukkolunk hogy decemberig nem omlik be a forint
). nem tudom ez mennyit segít
más: standard szállításról mit kell tudni, jobb lett volna a priority?
-
Aryon87
félisten
Attol fugg mik a fontos szempontok.
U11: sallangmentes tiszta es stabil Sense, kivalo kamera (foto/video), eros hardver es jo akku. Mínusz jack csatlakozo.
P10+: szinten stabil rendszer, kamerat nem mondanam kiemelkedonek (szamomra), viszont sok extra feature van benne, pl fennyel festes, ejszakai felvetel mod (nem manual mod, ezeket a Honor 9-ben imadom) stb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest