-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
mocsyzozi
tag
Igen,a legfőbb ok a szín, ki vagyok tőle bukva....igazából ez egy csajnak való telefon....Amúgy nem hirdetketem sehol mert csak a HTC fanok vesznek ilyen készüléket....Nekem 310-ben van ha érdekel valakit rácsap ha nem akkor megmarad,max kap egy olyan tokot amiben nem látszik a szín...
Az aksi merülésem viszont megoldódott rájöttem hogy amikor külföldön vagyok a határ túloldalán, akkor a két sim a hálózatok közti keresgetés és ide váltogatás miatt szívja az aksit...Most két napig itthon voltam és nem merült olyan brutálisan az aksi,este 10-kor még 18%-on volt amikor rátettem a töltőre...
üdv:Zoli -
pg1966
senior tag
A RavPower-rel 4,38-szor tudtam feltölteni, a Xiaomi-val 5,64-szer, kb 7-8%-ról 100-ra. 59/71 Wh-t adtak le, és 82/100 Wh-t vettek fel töltéskor. A töltési időkben csak pár százalék különbség van a Xiaomi javára.
A méréseket kalibrált műszerekkel összehasonlított méröeszközökkel végeztem, 1%-nál kisebb hibalehetöséggel. -
pg1966
senior tag
Ugyanez a RawPower volt nekem is, azt cseréltem le a Xiaomi-ra, kb. 20%-kal többet tud tölteni, valamivel gyorsabban tölt/tölthetö fel, és jóval kisebb méretű. Az igaz, hogy nincs rajta type-C, de az csak kábel kérdése, azon úgysem lehetett QC-vel tölteni. Teszteltem mind a kettőt, nem csak úgy mondom.
-
Badboys
őstag
Tisztelt topikgazda csupán annyi a létjogosultsága,hogy szart a HTC kijavítani ezt a hibát a régebbi készülékeken. Írom ezt úgy,hogy HTC Diamond óta csak HTC ket használok. Mivel már nem akartam készüléket cserélni így viszont rá vagyok kényszerítve a váltásra. Engem speciel kurvára zavar,ha meg csinálok egy témát a tisztelt HTC leszarom hozzá állása miatt ocsmány az egész.
-
kbeni90
csendes tag
-
Koris
aktív tag
Köszi
Más...
Az U11-ről pár appróság:
-a kijelző üvegének lekerekítése zseniális
-nagyon tetszik,hogy az ujjlenyomatolvasót nem hangsúlyozták ki,nagyon szépen beleolvad a kijelzőbe,nincs túlmeretezve,pont jó.
-az értesítés ledje jól észrevehető,hibátlan
-a kijelző nagyon responsive,valahogy én érzem a különbséget az amoled és a super lcd közötti reakcióidőiben.(egyébként a Htc is ezzel indokolta,hogy nem lett amoled az A9 után)
-a készülék szerintem abszolut nem csúszos tok nélkül,de nagyon ujjlenyomatos az tény
-tok nélkül használom(igaz csak 2 hete) de sem a kijelzőn sem a hátlapon sem a kameralencsén nincs még mikrokarc sem. -
mocsyzozi
tag
Köszi a korrekt és részletes választ eldöntöttem kockáztatok mert szükségem van a két kártyára és a 128 gb háttér tárra.....Amúgy most is egy one +3T használok azt is macerás lenne szervizeltetni de nincs is vele semmi gond,,Remélem a HTC is hozza a régi elvárásaimat ,mert az M8 után megálltam és váltottam mert csalódásnak éreztem a többit...
üdv:Zoli -
-
Firebat
csendes tag
Én is szemezek ezzel a készülékkel, és nagyon érdekelne engem is hogy mik a tapasztalatok. Mondom ezt úgy hogy, mindig rákeresek, láttam már sok-sok videót, "képet", de ezek annyira nem győztek meg még, jobban örülnék mondjuk akinek itt meg van, ő mit mond, esetleg képeket tudna mutatni. Ma láttam videóban, hogy polarizált szemcsivel, ha elfordítod nem látni a kijelzőt?!
szóval ilyenek alátámasztására/cáfolására lennék kíváncsi, csúszik-nemcsúszik, stb...
Nyílván amint lehet valahol taperolni BP-n belül rohanok
(S8 is a radaron van
kimondottan jó telónak tartom,bár nem vagyok samsung fan)
-
Kronk
őstag
-
tothak
tag
Ezzel arra akarsz utalni, hogy ha az ember két kártyás verziót vesz, akkor sem fog tudni 2 sim-et használni, vagy arra, hogy az 1 sim-es nem alakítható át szoftveresen 2 sime-esre?
Más:
A gyárilag 2 sim-es vajon tudja a B20-at legalább 1 tálcán, vagy ne is álmodjak róla? Erről nem találtam még semmi számomra egyértelmű leírást/kijelentést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Samsung Galaxy S25 / S25+ / S25 Ultra új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával! Alpesi kék!
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest