- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
A népszerű szavakat ki kell zárni a használatból a felrakás után a beállításokban, de még a szinkronizálás előtt.
Tény, hogy így is marad pár rossz szó, ami kézzel törölhető az ajánlásokból, de ez régebben is megvolt.
Már elég régóta használom, ezért nekem már ritkán hoz fel hülyeséget, de akkor egyből törlöm is azt. -
ferob
őstag
Bár sejtem, hogy mire gondolsz, főként a berakott toldalékokkal tényleg lehet probléma, de mivel 1-2 nap alatt ki lehet alakítani a megfelelő szótárat és törölni is lehet bármit az ajánlásokból, így továbbra sem okoz akkora problémát, főleg ahogy írod is, régebbi verziónál még ezzel sem kell foglalkozni.
-
South Velen
addikt
Én még sosem ejtettem le egy telefonomat sem az 50 közül. De elhiszem, hogy nem mindenki egyforma. És nyilván sokkal sérülékenyebbek, ez igaz. De attól még egyedi és innovatív design, az infinity kijelzővel a felhasználói élmény össze sem hasonlítható egy hagyományos kávás telefonnal. De aki ismer, az tudja, hogy sokat szoktam szidni a Samsungot, főleg megbízhatatlanságuk és optimalizálások hiányának okán, de ezek nekem olyan dolgok, amiket ellensúlyoz az, hogy igazából jóval a piac előbb járnak a felhasználói igények kitalálásában (az első Note is milyen jó példa volt erre ugye.) és emiatt mindig wow-faktorosabb használni az aktuális Samsungot a többinél. Persze oké, szubjektív vélemény. Ez a HTC végre egy jó telefon, persze, de semmi wow-faktor nincs benne (ez talán objektív), és ronda is (ez szubjektív). Azonos áron szerintem az emberek 99%-a ismét csak Samsungot fog venni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Windows 11
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S20 FE 256GB Cloud Mint. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP387
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 256GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP394
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest