- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
-
Mobilarena
HTC U11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kbeni90
csendes tag
-
kbeni90
csendes tag
Sziasztok. Lassan egy hete használom a vodafonetól vásárolt telefonomat és ma vettem észre, hogy a TouchPal billentyűzet tele van reklámmal... Nekem sikerülhetett valamit telepíttenem amit nem kellett volna, vagy ez tényleg gyárilag ilyen? Egyébként nagyon meg vagyok elégedve vele, M8-ról váltottam. Sajnos viszont úgy néz ki garanciáztatnom kell, mert eleinte csak kijelző aljánál tűnt úgy mintha nem lenne teljesen egyenletes a háttérvilágítás, majd később a bal alsó sarokban eleinte csak szürkés háttérnél majd késöbb már állandóan megjelent egy sötétebb folt
Nekem sikerült kifognom egy hibás telefont vagy esetleg másnál is van hasonló hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- iPhone SE2 64GB 82% piros, saját dobozzal
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 128GB, fekete és fehér színben, több db
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest