- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Yettel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
Új hozzászólás Aktív témák
-
csipuka
senior tag
válasz
nimfas #21574 üzenetére
A tweak kikerult a 4.0-bol, mert monarx visszavonta az engedelyet. Bar aszondjak tan most gyorsabb a renszer.
Persze van olyan osszeeskuves elmeletem, hogy pont most jelent meg a Vipers JB, szoval erosebben arra fele akarja terelni a user-eket. Nalam a 3.8 van fenn jelenleg, ez az utolso verzio amiben a tweak benne van. -
barca4ever
tag
válasz
nimfas #21523 üzenetére
hmm most jót mondtál tudtommal nincsen Root-olva a telefon és a gyári rom fut rajta nevezetesen az Andoid 4.0.3. Nem igazán tudom hogy mi is az a "s-off" Kifejtenéd kérlek pár szóban mert nem vagyok egy android guru.
hmm ezekről a romokról még nem hallottam de ha sensaiton-on ezek beváltak akkor üsse kő
Amúgy milyen programok szükségesek a teló frissítéséhez? -
Beri
addikt
válasz
nimfas #21068 üzenetére
Semmi sértőt nem olvashattál még tőlem a fórumban. Soha.
gratulálok anyádéknak a neveltetésedhez, te már biztos az "új" generáció vagy
Ez viszont személyeskedés, ami tiltott.Edenyke
ha miui felet szeretnek nezni, akkor applet vennek
Az már van, tehát a miuit én is kihagyhatomha meg cmet, akkor olcso kinait (esetleg osregi htc-t)
Neked csak a kinézetével van bajod?Htc-hez sense kell, annyival meg nem jobb a jb, hogy megerne cm-et felrakni.
És a project butter? Vagy eleve nem működik a hw gyorsítás?A teljesen stockhoz kepest meg egy gyari alapu 3.6-os is jobb, stabilabb, kevesebbet fogyaszt es a sok szar kiszedheto.
Végülis nekem erre van igazán szükségem. Érdemes próbálkozni 4.1-essel (mint az a bizonyos vájper), vagy maradjak a 3.6-nál? Konkrét példa esetleg? -
Gabenx15
csendes tag
válasz
nimfas #21018 üzenetére
Nem igazán vagyok tisztába még ezekkel a fogalmakkal, a htc hivatalos honplapján szerettük volna unlockolni.
Lekellett tölteni sdk managert stb. Cmd-t elkellett inditani és bemásolni 1 szöveget elvileg sok szamot meg betut kikelett volna hoznia de elvileg nem találja a telefont pedig bootloaderben van és csatlakoztatva a gépre. -
i.s
tag
válasz
nimfas #20720 üzenetére
Teljesen véletlenszerűen jelentkezett a hiba. Azóta még egyszer produkálta. Tanácstalan vagyok, mert ugyanakkor egy jól használható opció a betű nagyságának növelése miatt szeretem ezt a ROM-ot. Más miatt is, de a betű nagysága számomra fontos, mivel elég s...l látom a kis betűket
-
HIJ
őstag
válasz
nimfas #20460 üzenetére
Erre gondoltam én is, de pont ROM váltás után? A tabom is nagyon lemerült az éjjel és ott is cellakészenlét volt a sok, de ott is pont kiszedtem egy energiagazdálkodási beállítást és én azt ennek tudom be. Na mind1, sztem keresek egy másik kernelt, vagy szedek ehhez a kernelhez egy CPU kezelő progit...
-
merlin201
tag
válasz
nimfas #20323 üzenetére
Szia
A PYD-X 4.1.9 telepítés után egyből megnéztem a Kernel Tuner nevezetű programmal hogy mit is állít be pontosan.Mivel ez a kernel nem aroma telepítős így nem tudod beállítani hogy milyen frekvencián működjön hanem a készítő által előre beállított értékek vannak.Itt lehet megtekinteni [PYD-X 4.1.9]. A Bricked kernelt ha önnálóan telepíted és nem egy romba beágyazva mint pl Elegancia ott a zip file nevében kell megadni a max. és min. frekvenciákat.A többi beállítás az aroma telepítő segítségével történik.Pl a gpu sebesség vagy a i/o művelet vagy a cpu vezérlés (badass,ondemand).A Bricked alapból így néz k ha letöltödiricked-3.0-v1.4-ics-maxkhz=1566000-minkhz=192000-maxscroff=486000.zip és itt lehet változtatni.A Sebastian FM is alapból húzott hogyha mindent default-on hagyod itt látszik SebastianAz aksi időt pedig tudod azzal szabályozni hogy nem húzod vagy csak kicsit az értékeket.Hogy milyen I/O műveletet használsz vagy milyen Governor típust a cpu-nál.Itt mindent leír ezekről CPU Governor
-
enginev3.0
félisten
válasz
nimfas #20252 üzenetére
Nem beugratós
/bluemobil egyébként tmobilos/
Tesóm telefonja látja, és a hálózati választásnál ott van hogy bluemobil
Az én telefonom nem látja csak a másik hármat és nem tudok csatlakozni egyikhez semEredetileg tmobilos telefon de vodás kártyával megy (okosba) ezzel viszont nem
-
nimfas
addikt
-
T0rnad0
addikt
válasz
nimfas #20213 üzenetére
Felraktam én is, eddig nem rossz. Mondjuk a régebbi gyorsabbnak tűnt, de majd meglátjuk az akksi hogy bírja, az előző bekattant egy hónap után és néha nagyon merült.
De-sense-el sokmindent kiszedtem belőle, de a task manager nekem jól működik. Nem szedted ki véletlenül telepítéskor? -
-
merlin201
tag
válasz
nimfas #20173 üzenetére
Szia
Temproot nem kell ha már van s-off akkor már rootolva van.Itt a link 4ext
Innen kiválasztod letöltöd és bemásolod a tools mappába.Telepíted a kgs1992 segítségével.Azután rom telepítés.Utána letöltöd a 4ext updater apk-t 4ext updater telepíted majd a telefonra és ott tudod a legújabbra frissíteni.Az Elegancia rom fel is ajánlja hogy telepítse az updater-t csak ki kell választani. -
nimfas
addikt
válasz
nimfas #20173 üzenetére
Próbáltam ezt is: 4EXT Recovery Updater de ez meg busybox-ot kér... amihez root kell.... szóval ez egyelőre még nem jó út. Mivel csak S-off van root nincs....
Egyébként tetszik ez a progi... meg tudom csinálni a ROOT-ot, ha S-off a teló de 4ext nincs még?
Vagy előbb tegyem fel az 4ext-et, majd root, aztán a tipi-tapi 4EXT Recovery Updater program?
-
DjTaRsY
aktív tag
válasz
nimfas #20151 üzenetére
LOL Tudástár.
Milyen HBOOT van a telón most (verzió, nyitott-e). Milyen szoftver van rajta pontosan, mi a CID? A gyári romra egy factory resetet nyomhatnál (majd belépés után USB hibakerésés be, gyorsboot ki).
Driverek rendben legyenek, gépen htc snyc ne fusson, letölteni meg ugye a ControlBearRelease_pyramid_ICS_WIN_NOHTCDEV.zip kell. Lehet egy másik gépen, másik USB porton összejön, próbálkozz csak. -
xzsolt
csendes tag
válasz
nimfas #19368 üzenetére
"1. Kösd össze a Sensation-t a számítógéppel az USB kábel segítségével."
"2.Csomagold ki a temproot-sensation-windows.zip fájlt egy mappába, majd futtasd a temp_root.bat fájlt. Várd meg amíg végez, addig ne nyúlj a készülékhez. Ezzel ideiglenesen rootoltuk a készüléket."
"3. Csomagold ki a ControlBearRelease_pyramid_ICS_WIN_NOHTCDEV.zip fájlt...."
-
Balazs_
senior tag
válasz
nimfas #18419 üzenetére
Elvileg ha hamradjára ugyanaz a baja akkor cserélik. (De gondolom van valami időlimit itt is, ne legyen már jó kedves használónak.)
De fantasztikus, én már negyedjére küldöm szervizbe a telefont, most a mini/mikro/tökömtudjamilyenusb romlott el, néha megszakad a kapcsolat, illetve ha megdöntöm a telefont akkor is elmegy egy pillanatra az érintkezés. Fantasztikus. Nagyon remélem, hogy alaplaphiba lesz, mert akkor ez lenne a 3. alaplapcsere, én meg lobogtatnám, hogy adjatok újat skacok! Mondjuk One S-sel is beérném.
Múltkor írtam nekik, hogy azért milyen dolog már, hogy a 2magos egykori csúcstelójuknak ilyen gondjai vannak... Közben rendeltetésszerűen használom, nem vagdosom földhöz, tokban van általában, stb., erre ereszt a hátlap, ugyanott. (Közben tokot váltottam... De ugyanazon a mintán jön le a festék.) Fülhallgató másodjára krepált be, illetve a telefon néha gondol egyet és bedugott fülhallgatónál elkezd dalokat váltogatni. Igen kérem, ez egy csúcstelefon, szenzációs telefon, de cseszik kicserélni, mindig toldozgatják foltozgatják. Nemtudom mikor esik le nekik, hogy ha hozzámvágtak volna egy jó telefont, lehet nem kerülne ennyibe a szervizelés. És még mindig a legnagyobb poén: nincs rootolva, rendeltetésszerűen használom. -
Zirowe
nagyúr
válasz
nimfas #17820 üzenetére
Itt a fő probléma a kialakításban van.
Az alap kialakítás az, ha az előlapba van ragasztva a digitizer és az lcd csak "rá van fektetve". (pl: magic, hero, desire)
Ezt könnyű és gazdaságos tisztítani.Az eggyel "biztonságosabb" kialakítás, amikor az lcd és a digitizer össze van ragasztva és az előlap/hátlap fix, hiszen ilyenkor nehezebben jut be a por, viszont ezt nehezebb javítani/tisztítani. (pl: hd2)
És akkor a karcsúsítási evolúció harmadik foka, amikor a digitizer és az lcd össze van ragasztva, de nincs rajta fix elő/hátlap, ami védené. (pl: sensation)
Hiába jó a ragasztás, ha közben oldalról nem védi semmi ha leveszed a hátlapot, plusz vedd azt is figyelembe, hogy a telefon alul melegszik, az se tesz jó a ragasztásnak, aztán xda-n volt egy elemzésben, hogy hátlap le és felvételkor erős levegő mozgás van azon a részen, ami szintén nem tesz jót.A negyedik fok a teljes egybeépítés, amivel tovább lehet karcsúsítani és a por elleni védelmet is lehet növelni, csak itt meg a felhasználó kap agyfaszt a korlátozások miatt.
-
gatto_
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Eredeti játékok OFF topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Interactive Brokers társalgó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban