- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21663 üzenetére
Mondjuk a történrthez hozzátartozik, hogy egyszer elejtettem...és szerintem azóta porosodik...
@nimfas: nyomj egy restartot és utána nézd meg.
-
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21649 üzenetére
Vannak sajnos kivételek, sharp paneles XE-m van és porosodik...
csak még nem állítottam vissza stockra, hogy gariztassam...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #21606 üzenetére
Mármint az első kép baloldalira hogy rögzíted a jobb oldalit?
Kétrétegű ragasztócsíkkal.
Vagy mi a kérdés? -
htc07
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21603 üzenetére
[link] ~ 1600 Ft a kártyaolvasó része.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #21603 üzenetére
Ja azt nem láttam.
Ha egyben van, akkor az a legegyszerűbb: ráragasztani a keretre, rákapcsolni az alaplapra, oldalt megcsinálni és kb kész. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #21601 üzenetére
Meg össze is kell ragasztani az lcd-vel.
Illetve majd oldalt is meg kell oldani vhogy, hogy ne menjen be a por. -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #21600 üzenetére
Erre gondoltam,ha ilyet veszek akkor csak rácsavarozom az alaplapot rápattintom a keretet és ennyi?
-
htc07
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21591 üzenetére
Az SD az külön téma, nekem csak a plexi volt törve (meg a mikrofon szalagkábel is elszakadt a nagy zuhanás végett, azt kínából rendeltem), és a speedshop nekem nem vállalta a plexicserét csak ha veszek hozzá lcd-t is
végül az lett a sztori vége, hogy megrendeltem simán a plexit és beleraktam magamnak, youtubeon fennvan a módja
leszedni nehezebb a plexit mint visszarakni rá, de ha már megvan a plexi akkor szerintem egy gsm-ben megcsinálják neked. Az SD-olvasóra annyit tudok mondani, ahogy emlékszem az egy külön rész, lehet hogy csak szétjött a csatlakozó ami az sd-olvasót csatlakoztatja az alaplaphoz, bár ha a sim kártyát olvassa akkor nem hiszem, mert a kettő egyben van. Lehet hogy egy ilyennel meg tudod oldani a problémát: [link] . Esetleg a HTC-vel konzultálhatsz hogy vizsgálják be és javítsák meg, bár szerintem az egy költséges kör lesz.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #21592 üzenetére
Pedig az a legolcsóbb.
Anyu dhd-jének az volt a gondja, hogy nem mindig érzékelte az sd kártyát, simmel minden rendben volt.
Cserélni kellett az egész modult.
Még jó, hogy a dhd-nek és a sensationnek is egy külön cserélhető modul, nem pedig alaplapra integrált. -
htc07
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21547 üzenetére
Ha bekapcsol, akkor plexicsere és menni fog. Tapasztalat..
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #21588 üzenetére
-
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21586 üzenetére
Youtubon van róla videó, de még nem. Miért nem veszel kompletten kijelzővel együtt?
-
randras_83
addikt
válasz
És be sem kapcsol?
-
dzudzu
tag
válasz
ezt, hogy sikerült?!
-
Beri
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #21294 üzenetére
Nem tudja valaki van már újabb viper rom az 1.6.3tól?
Az 1.6.3 a legfrissebb.engem már az őrületbe kerget a hibáival,az előző nagyon jó volt de ez egy katasztrófa,viszont már megszoktam és tetszik ez a rom
Milyen hibák?esetleg az előzőt lelehet tölteni valahonnan?
Le. [link] -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #20706 üzenetére
Ha jól tudom 1.6.3 a legújabb, az 1.6.4 biztos otan jön, de 1.7.0 meg majd teljes rom ként fog jönni
-
törölt tag
válasz
Fl4tl4nd3r #19686 üzenetére
Pár napja rendeltem új akksit. Addig ugyanez volt nálam is. Tegnap óta azon agyalok, vajon elég volt csak ráijesztenem az akksira, hogy ki lesz cserélve?
Gyári a ROM. -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #19586 üzenetére
nincs venom hub
(#19583) enginev3.0
Visszaszívom, ugyan olyan hulladék így is
Remélem az újnál nem lesz ilyen -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #19584 üzenetére
viperst dobd ki, tegyél eleganciát
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #19575 üzenetére
Én is küzdök ezzel és nem tudok rájönni hogy mi okozhatja ezt. Már mindent megpróbáltam de semmi eredmény
Egyszer már gariban kaptam másik aksit és azzal jó volt egy ideig de nem hiszem hogy 3-4 havonta cserélni kellene, lehetetlen -
xzsolt
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #19575 üzenetére
Hello
wipe Battery Stats
Próbáltad? Egy próbát megér.Valaki tud rá megoldást hogy tudom kideríteni milyen Firmware van a telefonomon?
Keresgéltem de nem találok rá megoldást. -
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #19229 üzenetére
Simán jó a gyári ICS, nekem az egyik legjobb volt. Persze csak az után hogy leszedtem azt az ázsiai szart és felraktam az európait.
Utána smooth volt
Mondjuk a mostani se rossz
-
xors
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #19207 üzenetére
igen gyári ICS van rajta. nem tudom mi lehet, ma már 4indult újra elég idegesítő...
de amikor ma hazaértem akkor felkínált egy frissítést a 3.32.162.52 szoftverre, eddig nem indult újra, de kb 10perc telt el és még nem nyomkodtam, szval inkább nem mondok még semmit, csak reménykedek... te végül hogy oldottad meg a problémát?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #19054 üzenetére
Nekem 3g mellett (nem volt mindig bekapcsolva) most 2 óra kijelzőt bírt. Nem rossz
De cserélni fogom, mert lassúcska rom
Megnézem majd az 1.3.0-t ha nem jó akkor megint Sense 3.6 -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #19051 üzenetére
Éjszaka nem szinkronizál az okos szinkronizáció miatt nem? Tehát kikapcsolja a szinkronizációkat este x-től reggel y-ig
-
rgeorge
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18951 üzenetére
Arra van valami megoldás, hogy a saját csengőhangok (SD-n vannak) nem állnak vissza USB csatlakozás után (tárolóként csatlakoztatva nyilván nem látja az SD-t a telefon, de utána sem áll vissza). Tegnap elvitték a Sensation-ömet, és az új tulaj kérdezi.
-
kelemenkelo
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18953 üzenetére
Nekem èjjel bekapcsolt WiFi mellett 1% öt merült
ez 6 óra volt orànkenti szinkronizàlas 2gmail fiókkal,és óránkénti időjárás frissitessel szerintem ez nem rossz
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18953 üzenetére
Viperssel eddig még nem volt akksi bajom. SŐT! Az egyik legjobb ezen a téren
Én a belassulástól félek, de majd kiderülNa mindenki irány aludni
Reggel óvoda -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18951 üzenetére
Szinte mindig brickedet használok
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18948 üzenetére
Nálam oké,az elején az allow-ra mentél? menet közben szokásosan leáll a superuser dehát ezvan... Kicsit azért csalódás ez a rom,jó jó meg minden de mintha nemcsináltam volna semmit,ugyanaz ami eddig volt...
-
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18940 üzenetére
vajon miért nem kap root jogokat a TB...?!
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18926 üzenetére
-
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18926 üzenetére
XDA-n van torrent.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671547&page=1657
1 mbit/sec
-
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18922 üzenetére
vagány a háttérkép.
-
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18919 üzenetére
lesz másik link is.
és elindult.) setting up.
szerk2:
eddig tetszik -
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18910 üzenetére
ja nem túl gyors.
de azért jön 20 perc
annyi se
-
randras_83
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18904 üzenetére
Innen:
http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29072369&postcount=7579
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18896 üzenetére
sehol nem írnak csupán a topicját frissítem óránként egyszer
Ahha! Changelog már van
Viper 1.4.0
Updated AROMA installer to V2.56.
Cleaned aroma-config and updater-script.
Reoptimized all apks and framework files.
More free RAM, less battery usage.
Faster loading of apps, and overall improved performance.
Updated all graphics libs from 2.15.401.100 base.
Fixed Google Chrome glitches.
Changed full wipe so it won't remove games data.
Added tweak to use transparent keys in camera - tnx lyapota.
Added SOS and Auto flash light options in Flashlight.
Fixed System UI FC on longpress flashlight in horizontal QS .
Improved APM and EQS icons.
Added protection from remote USSD attack(Phone will ask you before executing of any secret code) - http://dylanreeve.posterous.com/remote-ussd-attack
Added customizeable swipes from Menu to Search and from Back to Home buttons on lockscreen
Fixed DLNA
Added kernels section in Venom HUB, now you can download and install different kernels(also different versions of kernels) in two clicks)
Fully fixed HDMI + removed HDMI rotation lock
Added more language support.
Added ability to choose install location on app installationÉs már töltik fel a romokat a hostokra
ViperS 1.4.0
Mirror 1 - dev-host - uploading -
T0rnad0
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18753 üzenetére
Nekem akkuidőben sokkal jobbak a One S romról portoltak.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18638 üzenetére
Sense-ben nem hiszem hogy lesz nagy változás, max kis grafikai elemek cseréje, vagy effectek variálása. Én ezekre tippelek
De jb-ben már lesz valami butter fly vagy mi, nem?
Ami 60× rajzolja újra a képernyőt és így "aszméletlen" smooth lesz, én ezért várom, ha meglesz és sense-vel okosan összehozzák, akkor egy hihetetlen smooth romot várhatunk
-
törölt tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18615 üzenetére
Hát most nagyon tanácstalan lettem...
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18552 üzenetére
Előző oldalon írtam hogy szerintem hétvégén jönnek az újak, mert One S megkapta az új Ruu-t
De nem sok változás lesz Sense téren -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18450 üzenetére
Akiknek lassan tölt a telójuk javaslom próbálják ki egy másik töltővel,mert az én gyári töltőm 10 hónapot bírt(a fejegység nem a kábel).nem válasz akart lenni
S lenne egy kérdésem.Dominós vagyok és a telefon külföldön nem enged hívást fogadni és kezdeményezni sem.Hol találom a megoldást jelentő beállítást? -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18497 üzenetére
Nem laggol, teljesen belassul a progik megnyitása, appdrawer megnyitása, és szinte minden.
Ha bezarom a futó dolgokat akkor egész jó lesz újra, de képes kis nyomkodas után ismét lassulni,
Ezért inkább sense 3.6 annál ennyire durva lassulasok nincsenek meg akkor se ha csak pl 90 mb ramom van
Pedig sensationnak meg most is komoly hardvere van -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18495 üzenetére
nálam sajna csak napok kérdése
Google térképnél nem lehet valahogy egyszerre letölteni offline navigációhoz a full magyar térképet?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18493 üzenetére
az a baj eleinte mindig veszett gyors...
nekem most stock rom van, rútolt -
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18488 üzenetére
Nah úgynézki eddig hogy az alap bricked kernellel egész jó
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18488 üzenetére
Szomorú hogy újraraktad, vártam az infót hogy lassul-e vagy sem
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18484 üzenetére
Nekem nem voltak ilyen gondok
Nincs alulfeszelve? (újraindulások miatt)
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18469 üzenetére
Nekem is működött a DHD, de tényleg olvastam valahol ilyet, de lehet nem HTC volt
Viszont a kijelző durván belassult, szemmel látható volt ahogy húztad a képernyőt úgy homályosodott vagy nem tudom mit csinált
szellemképes lett
-
Sacaaaaa
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18470 üzenetére
a felső panelt ki tudom cserélni, ahol a kamera van. Az alsót is, ami az alaplap csak ahhoz elég nehéz hozzájutni...
-
Sacaaaaa
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18466 üzenetére
akkor csak igaza lesz az illetőnek, hogy pmic a bibi... azt nem tudod esetleg, hogy az alaplapon, vagy a felső részén van-e (ahol a bekapcs gomb van)?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18465 üzenetére
Én nem a ledre gondoltam hanem magára a telefonra
Mert valahol olvastam hogy x fok alatt nem lehet használni néhány telefont -
Sacaaaaa
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18457 üzenetére
köszi, én is erre gondoltam, csak reméltem hátha van valaki, aki tudja erre a megoldást. boot hiba lehet egyébként, vagy hardveres? mint írtam, azt a tippet kaptam, hogy power management ic hiba, ami egy chip az alaplapon, tehát az hardveres gond akkor, ha az
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18455 üzenetére
Nem lehet hogy a beparasodas miatt ?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18450 üzenetére
zram elvileg plusz kis ramot biztosít, de lassítja a működést. Ezt xda-n olvastam
Screen offot nem jó a legkisebbre venni, mert ha pl hívnak vagy zenét hallgatsz akkor lehet nem bírja a telefon és újraindul
-
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18446 üzenetére
Eddig Sebastian 1.5.2 volt fent és tök jó volt, de egy idő után elkezdett laggolni a rendszer.
Nemértem hogy miért lassulnak be a Sense romok.
Tökmindegy hogy 3.6, 4.0, 4.1, mind ugyan úgy jár pedig semmi új program nincs rajta... az idő "megeszi"?
Most fauxot raktam fel, kicsit begyorsult újra.
Az akkuidő meg olymindegy szerintem, este felrakod reggel lehúzod és annyi, 1 napot úgyis elmegy, ha nem használod annyira akkor 2-t is....
Engem jobban aggaszt a lassulás.... eddig 2 hónapnál többet nem volt fent egy rom sem mert mindegyik így járt.
A gyári is lassul egy idő után? -
Zirowe
nagyúr
válasz
Fl4tl4nd3r #18440 üzenetére
Csak icstől van.
-
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18435 üzenetére
Mármint sima mappa?
Egyik ikont ráhúzod a másikra és mappa lesz belőle... aztán abba már pakolhatsz.enginev3.0: melyiket raktad fel? És a legfontosabb hogy mennyi ideje használod?
-
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18435 üzenetére
Na majd amikor elkezd lassulgatni mint az összes sense 4 rom
én most megtaláltam a tökéletes sense 3.6-t
-
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18409 üzenetére
Viper 1.3.5 megy nálam kb mióta kijött....kb 2 hete.
Sebastian 1.5.2 kernel van fent és villámgyors, jóval gyorsabb mint az 1.3.0 Viper.
Mindenképp ajánlott az upgrade 1.3.0-ról 1.3.5-re.más:
Láttam facebookon Insercoin féle Android 4.1+Sense 4.5 romot csak One x-re...
tehát ez jó hír hogy hamarosan remélhetőleg a Viper csapat is alkot valamit ha lesz valami működő RUU Sensationre... ha lesz -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18407 üzenetére
van már tapasztalat
kb 10perces rom
az összes átlátszó widget olvashatatlan. pedig nagyon sok hátteret kipróbáltam -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18395 üzenetére
Nem sok minden változott benne, de erdemes inkább az újat felttenni
-
blt.62
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #18277 üzenetére
Akkor töltöm mondjuk este 10-től reggel 8-ig. Utána használom addig míg lemegy kb 5%-ra,és ezután ugyan úgy csinálom mint a régi aksinál. Az nem gond,hogy lemerítem 5%-ra? Mert ezeknél az aksiknál ez nem jó. A mobilon nem kell semmit beállítani,hogy új aksi lesz benne?
-
rgeorge
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #18248 üzenetére
Milyen billentyűzetet használsz? A legtöbb tud olyat, hogy gyors két szóközre pontot tesz (mondat végi pont). A SwiftKey-ben ez a "Gyors .".
-
Az-X
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #18229 üzenetére
Engem inkább az zavar, hogy miért melegszik???? Soha egyetlen telefonom sem csinálta ezt!!! Ilyenkor még a kijelző sem megy, CPU terhelés minimális... akkor mi???
Nagyon remélem, hogy nem valami bug miatt feltolja az adó teljesítményt, és mikrosütőset játszik közvetlen a fejem mellettHozzáteszem, ilyenkor zabálja az aksit mint az állat.
Korábban említettem, hogy a gyári software frissítések nem települnek. Sajnos így vettem a készüléket, fogalmam sincs milyen software van rajta. Akkor válaszként azt kaptam, hogy minek akarok én gyárit rátenni. De azóta egyre csak piszkálja az agyam, hogy jobb lenne mégis az a gyári, azt legalább talán normális mérnökök fejlesztik.
Tudna valaki segítséget adni abban, hogy hogyan tudnám megnézni, hogy mi van rajta? Illetve létezik valamiféle leírás laikusoknak, hogy miként lehetne visszavarázsolni rá valami gyári megoldást?
-
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18177 üzenetére
Volt egy utam ma, es raertem jatszani. Meg odafele lattam egy kiccsavo telcsijen a passzianszt, es letoltottem en is. 3.5 ora felett volt a kepernyohasznalat amikor 28%-on volt. De sprorolni akartam, mert a repcsi utan telefonalnom is kellett.
Egesz akksibarat a passziansz, az angrybirds jobban eszi
sose jatszom ennyit, de most raertem. -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #18167 üzenetére
Na igen, 1 GB ram, és nem lenne gond asszem...
-
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18167 üzenetére
Nekem nagyon bevalt ez a Viper, en szeretem.
Csak annyi bibi van, hogy a skype neha kilep, valszel memoria hiany miatt. Hasznaltok swap-et? -
Zsirmanc
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18159 üzenetére
Battery Back Cover Door Housing For HTC Sensation White Z710e G14 XE Z715e G18
Ebay 21,5 GBP kb. 7600 forint
szállitással -
Bátor75
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18131 üzenetére
Yank555.lu-Pyramid-ICS-sense-v2.6-aroma
-
Dzsedáj
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18111 üzenetére
sry, vmiért 2x küldte el...
-
Dzsedáj
tag
válasz
Sajnos nekem is hasonló gondjaim akadtak...
sőt még durvábbak. Ha nem kerülne ennyibe már legózni lehetne vele az tuti. Egyik nap kikapcsolt fullra kb 15-20%on lehetett nekem is az aksi, bekapcsoltam de azonnal kikapcsolt, rádugtam a töltőre kikapcsoltan aztán néhány óra múlva bekapcsoltam aztán töltögette magát. A szemem akkor kezdett kerkedni amikor a 100%ot nem kevesebb mint 12 óra alatt érte el!!
levettem a töltőről, küldeni akartam emailt, wifi be készülék ki....visszakapcs, ismét kikapcsol pár mp után...
akksi ki bekapcs, állapot 70%
Jó mondom akk csinálok battery kalibrációt...hiába probléma maradt, mindent feladva a Factory Reset-hez fordultam. Hamar tudtomra adta a készülék hogy korai volt az öröm 88%nál telefonálás közbe off. visszakapcs...megy pár óráig wifi állandóra nézzük mit bír...egy darabig stabil aztán off hirtelen, vissza bekapcs, alapképernyő bejön látom akksi pirosba, készülék off, megint bekapcs készülék kb. félig...
Erre milyen megoldás van?!?! Lehet h ez már hardveres gond? Mert már kezd nagyon felrántani... Ja elfelejtettem mondani h gyári ICS rom van fent (4.0.3., 3.6 sense) ...
-
Bátor75
tag
válasz
Nekem tökéletesen működik a viper. Sztem próbáld ki a Yank555 kernelt.
Így nekem merül "rendesen" -
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Nekem is hasonlókat csinál, viper s, és lassan az őrületbe kerget..
-
pap
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18040 üzenetére
Ez eddig a leggyorsabb sense rom ami fenn volt nekem, tényleg nagyon jó lett.
-
blt.62
őstag
válasz
Fl4tl4nd3r #18042 üzenetére
Átlagos használattal,a gyári aksihoz képest mennyivel tovább bírja időben, ha a mostani használattal egy nap az üzemideje? Az Anker aksiban mekkora a legnagyobb? Mennyi az ára, és hol érdemes megvenni? Van itt esetleg olyan fórumtárs aki árul Anker aksikat?
-
csikoszo
csendes tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17975 üzenetére
Köszönöm.
Már azt hittem, kihalt a fórum -
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17975 üzenetére
pl skype-olni, es maceras a masik oldalnak a monitort forgatni
-
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17889 üzenetére
Nekem eddig nincs duplikacio. Hol tapasztalod ezt?
-
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17853 üzenetére
Feltettem en is, es hozza egybol a Faux kernel-t megszokasbol.
Eddig minden jo, bar olvastam, hogy vannak hibak, en nem talalkoztam szerencsere. -
T0rnad0
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #17829 üzenetére
A 9-esre gondolta, de látom ma is jött ki egy újabb. A mait raktad fel?
-
T0rnad0
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #17796 üzenetére
Fent volt pár óráig, nem tűnt rossznak...
enginev3.0: SmartDroidBerserk Mode romot próbáltad már? Nekem az van pár hete és az eddigi legjobb rom ( a Hypernonsense mellett ).
Más: sense romban hogy lehet beállítani, hogy csak pin kódra oldjon fel a billentyűzár? Tehát ne legyen feloldógyűrű se előtte.
-
T0rnad0
addikt
válasz
Fl4tl4nd3r #17782 üzenetére
InsertCoin Evolution v2.30-át próbáltad már esetleg? Két napos rom, baadnewz romjai elég jók voltak eddig
-
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17778 üzenetére
Szoval ez a Faux kernel es a 008b8-t hasznalom.
De nekem nem volt stabilitasi gond a bricked-el sem! -
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17775 üzenetére
Nekem ezeket nem reprodukalja.
Eredeti kernel?
En 1.0.1-rol upgradeztem anno 1 honapja, de nem volt soha kikapcsolas.
A bricked kernelt lecsereltem a 008b8-ra es szalad vigan.Mar azt hittem kijott az ujabb verzio az 1.1.0 utan.
-
szegto
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17763 üzenetére
Ikonok és skinek után itt nézelődj:
Sensation Themes and AppsÉn Elegancia Sense 4-et használok, arra ezek vannak:
LinkIkonokat pedig a Desktop Visualizer progival tudsz kitenni a homescreenre.
A fenti linken vannak ikonok is ha lentébb görgetsz.Ha valaki tud más skint vagy akármit ami jól néz ki, ne fogja vissza magát.
-
Eddie141
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17761 üzenetére
Nekem random restartokat dobált, plusz fagyogatott is, pedig a saját kernelével használtam. Én is visszaálltam viperre, még ha be is lassult egy kicsit nálam az idő múlásával.
-
pap
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17735 üzenetére
Innen melyiket ajánlod?
-
pap
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17724 üzenetére
...és én is ezt ViperS 1.0.1 használom.
Neked van problémád vele? -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #17711 üzenetére
szerintem vársz 1-2 napot akkor itt az említett 4.1 sense
-
adamhun94
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17509 üzenetére
Okés, köszi srácok!
Haverom által már valamennyire belecsöppentem az android témába, pont ma láttam hogy egy kernelben elérhető lett az OTG funkció is!
Szóval fogok még ezzel bűvészkedni úgyérzem -
randras
veterán
válasz
Fl4tl4nd3r #17509 üzenetére
+8GB microSD
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17443 üzenetére
Köszi
Ez a Viper nagyon izgatja a fantáziám. Az ARHD bejött nagyon. Ezzel a ROMmal mennyi a szabad memóriád átlagban? Viperhez kell supercid?
-
Newlocal
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17441 üzenetére
ez melyik rommal van és milyen kernel?
-
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17355 üzenetére
Azt hiszem kicsit magasak az elvarasaid
Azert uresjaratban is fogyaszt a masina! Kommunikal, szinkronizal, megy a proci.
En ezt a fogyasztast en nem tekintem tragedianak, masok a szempontjaink
Amit meg kiprobalhatsz az a UV, hogy leveszed a feszultseget.
Nem tudom mennyire hype csak. -
enginev3.0
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #17349 üzenetére
Így már jó de eddig hibás volt az oldal amit beadott
bodoraudio @ semmi nincs feltelepitve csak maga a rom
De ma kipróbálom az eleganciat -
csipuka
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17348 üzenetére
Nekem is a 3.32-es van fenn. Elvileg szamithat. Nekem amcsi T-s telcsim van.
Van aki szidta a 3.33-t van akinek bevalt. Nekem most nincs gondom a FW-vel, igy nem upgrade-lok.
Amugy nem ragadt be semmi? Az akksi hasznalati app-ban latszik hogy mennyit van felebresztve a rendszer. -
Z.m.Z
aktív tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17281 üzenetére
Köszönöm!!
Én meg a beállítások között kerestem ahol régen volt. Vajon miért nem volt ott jó helyen? Na mindegy a lényeg,hogy meg van. Assz'em az összes többi böngészőt le is törlöm csak a helyet foglalja. -
claire78
senior tag
válasz
Fl4tl4nd3r #17201 üzenetére
amikor ez elején ismerkedtem még a viperrel akkor igen, a brickedet használtam, arról írtam.
utóbb már a v1.4-et raktam fel, azzal sem volt gond egyébként, akku ideje is jó volt.
most visszatértem a fauxhoz, régi kedvencemnekem jobban bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest