- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsedáj
tag
válasz
randras_83 #19956 üzenetére
Ott még nem néztem. Szerettem volna gyorsabban beszerezni egyet, hogy meg tudjam nézni akksi bajos e az enyém. Bementem pár boltba, volt ahol konkrétan semmit nem tartottak htc-hez...
Viszont ha nincs más akkor marad az e-bay meg a ki tudja hány napos/hetes várakozási idő.
-
Dzsedáj
tag
Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek!
----------------------------------------------------------------------------------
Sehol nem tudok akksihoz jutni, még venni sem nem hogy kölcsönbe
T0rnad0: Írtad korábban, hogy neked Anker akksi van benne, hol lehet hozzájutni? Bár még korántsem biztos, hogy ez a baja, de a pót akksi akkor is jól jön
-
Dzsedáj
tag
válasz
davidcsaba93 #19816 üzenetére
Értelek, hát arról fogalmam sincs. Én egy ismerősön keresztül adtam be, közel másfél hónapig nem nagyon volt semmi hírem
egyszer csak szólt h kész.
-
Dzsedáj
tag
válasz
davidcsaba93 #19814 üzenetére
"Hol adhatom le készülékemet szervizelésre?"
Erre gondoltál?
-
Dzsedáj
tag
válasz
T0rnad0 #19675 üzenetére
Ha akksi bajos lesz ez is, akkor beújítok 1 ilyet én is. Bár néha azt kívánom h cseréljék ki a komplett készüléket úgy ahogy van. Ez nem emberi. Viszont azóta se sikerült akksit kérnem vkitől h megnézzem mi újság. Addig is vagy töltőn lesz vagy szól a winamp
(persze csak némán)
-
Dzsedáj
tag
válasz
S e t h #19673 üzenetére
Hát hasonlót kívánok az egész vállalatnak én is. Tiltóhangig tolnám a szájukba, főleg hogy szép kis előélete van a telfonomnak ITT és ITT Elmegy az ember kedve az egésztől lassan visszasírom a 3210-es korszakot, annak bezzeg soha nem volt baja. Ezt a telót is úgy szeretném, ha... Lakik vki Miskolc közelében "szenzáció" tulajok közül egy rövid akksicserére?
-
Dzsedáj
tag
válasz
xzsolt #19653 üzenetére
Egy próbát mindenképp megér, köszi az infót. Csak van vkinek a közelben egy akksija, ha másnem beviszem vmi szervizeshez h adjon egyet. Ha nincs töltőn, de megy a winamp akkor nem kapcsol ki, meg persze ha épp nyomkodom akkor se. Legyen igazad és csak ennyi baja legyen!
Ha nem akkor irány megint a szervíz...
MÁS: Amikor visszaküldték a szervizből volt mellette egy akksi, de nem belevaló! Fogalmam sincs hogy került bele. Úgyhogy van egy használt, eredeti HTC 35H00132-06M típusjelű 1400mAh akkumlátorom, szerintem működőképes, de ezt csak kipróbálás után lehetne megmondani. Ha esetleg érdekelne valakit dobjon meg egy priváttal.
-
Dzsedáj
tag
Végképp kezdem elveszíteni a bizalmamat a htc iránt
ismét hibás a készülék. Azt produkálja, hogy nyugalmi állapot, képernyő lezárt és közel fél perc elteltével nem tudom kinyitni, a képernyő sötét, mivel a készülék kikapcsolt vagy kifagyott.... Mert visszakapcsolni csak akksi kivétel után tudom.
viszont ha töltőn van vagy pl szól a háttérbe a winamp akkor nem kapcsol ki. Én még ilyet nem b*sztam már bocsánat. Factory reset, szoftverfrissítés mem kari format megvolt, de hiába. Mondjátok hogy mindenkinek kifogástalanul működik és csak én fogtam ki egy f*stalicska példányt?! Alig 1 hónapja jött meg a szervízből, nem romolgatok meg semmi. Összesen 3 alkalmazást telepítettem kártyáról a többi marketes volt.
-
Dzsedáj
tag
Sziasztok! Ritkán járok erre, de most megosztanám tapasztalataimat. Jó ideje elszállt a telóm. Azzal kezdődött h állandóan kikapcsolt akksi töltöttségtől függetlenül. Többen ajánlották itt a fórumon a factory resetet, a battery calibration-t vagy tegyem újra a softot. Ez úton szeretném utólagosan is megköszönni a segítséget mindenkinek. Sajnos egyik sem vált be
a soft újrarakása utána a teló se kép se hang. Szürke képernyő, a számítógép is csak mint modemet látta a telefont. Irány vissza gariba. Több mint 1 hónap után végre ismét kezemben a szerkezet. Annyira elszállt a teló, hogy fogalmuk sem volt mi a baja. Végül kicserélték az alaplapot. Egyenlőre semmi baj, de lekopogom
Rendesek voltak, de ez egy ismerősömnek is köszönhető. Remélhetőleg huzamosabb tesztelés után se lesz vele semmi.
Ui.: Feltettem a Sygic egy korábbi verzóját, az volt rajta még szerviz előtt, jól működött. Gondoltam visszateszem, de telepítés után elindítom,ugye kéri a netet a Sygic Downloader, de ezt a hibaüzenetet dobja fel: "Problem parsing receive configuration file. Unknown file database: html html". Gugliztam 1000el de nem találtam semmit. Van valakinek ötlete mit lehet ezzel kezdeni?
-
Dzsedáj
tag
Van itt közöttünk miskolci egyén aki vágja ezt a root, s-off témát?!
-
Dzsedáj
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18111 üzenetére
sry, vmiért 2x küldte el...
-
Dzsedáj
tag
válasz
Fl4tl4nd3r #18111 üzenetére
Sajnos nekem is hasonló gondjaim akadtak...
sőt még durvábbak. Ha nem kerülne ennyibe már legózni lehetne vele az tuti. Egyik nap kikapcsolt fullra kb 15-20%on lehetett nekem is az aksi, bekapcsoltam de azonnal kikapcsolt, rádugtam a töltőre kikapcsoltan aztán néhány óra múlva bekapcsoltam aztán töltögette magát. A szemem akkor kezdett kerkedni amikor a 100%ot nem kevesebb mint 12 óra alatt érte el!!
levettem a töltőről, küldeni akartam emailt, wifi be készülék ki....visszakapcs, ismét kikapcsol pár mp után...
akksi ki bekapcs, állapot 70%
Jó mondom akk csinálok battery kalibrációt...hiába probléma maradt, mindent feladva a Factory Reset-hez fordultam. Hamar tudtomra adta a készülék hogy korai volt az öröm 88%nál telefonálás közbe off. visszakapcs...megy pár óráig wifi állandóra nézzük mit bír...egy darabig stabil aztán off hirtelen, vissza bekapcs, alapképernyő bejön látom akksi pirosba, készülék off, megint bekapcs készülék kb. félig...
Erre milyen megoldás van?!?! Lehet h ez már hardveres gond? Mert már kezd nagyon felrántani... Ja elfelejtettem mondani h gyári ICS rom van fent (4.0.3., 3.6 sense) ...
-
Dzsedáj
tag
Újfent segítséget kérnék tőletek tapasztalt guruktól. 2 újabb gondom akadt a telóval.
Az egyik az hogy gondol egyet és kikapcsol. Naponta többször is. (erre találtam itt egyfajta megoldást, az aksi kalibrálást,remélem ezzel meg fog oldódni)
A másik az az, hogy teló az asztalon készenléti állapotba, "billentyű" zárva, kijelző fekete. Nagysága gondol egyet és kijelző világít (mint amikor megnyomom felül a bekapcs gombot) aztán elalszik és megint világít...ezt eljátssza 3x, 4x, 5x aztán kb. 10 percig semmi, utána ismét...és hozzá se érek a telóhoz...roppant idegesítő és teszem azt a fogyasztásban sem segít.Találkozott e már vki közületek ilyesmivel?Esetleg van vmi tippetek mi lehet a kínja? Fórumon nem nagyon találtam rá megoldást.
("This free app is ad supported..." bekapcsolás után ez a szöveg is megjelenik néhány mp-re, de ha jól értelmeztem ennek nem sok köze van hozzá, de sose lehet tudni.)
-
Dzsedáj
tag
válasz
gatto_ #17456 üzenetére
Köszi a tippet
Szokatlan, hogy gyorsan merül, de hát nagy kijelző nagy fogyasztás.
Ma viszont csinált egy érdekességet a teló amin meglepődtem. Volt nem fogadott hívásom, mondom akkor visszahívom, elkezdtünk beszélni és a teló 1x csak kikapcsolt. Gondoltam biztos lemerült. Viszakapcsoltam, tettem is rá a töltőre. Megnéztem az aksi töltöttségi szintjét: 40% (a Battery progi szerint
nem hiszem h ennyitől ki kellene kapcsolni...
-
Dzsedáj
tag
válasz
gatto_ #17452 üzenetére
Köszi a tanácsot, le is kaptam gyorsba. Úgy látom hasonló az ízlésünk mobilok terén
korábban én is nézegettem a Desire S-t, végül kihagytam ezt a lépcsőfokot aztán ugrottam egy"szenzációsat"
Valószínűleg hamar meg fogom szokni, de azért jár az ejnye-bejnye a HTC production-nek.
enginev3.0: Köszi, le is rántottam, meglesem. Mellette még egy MoboPlayer-t tesztelgetek majd.
-
Dzsedáj
tag
Sziasztok!
Végre büszke Sensation tulajdonos lettem én is. Megosztanék pár apróbb észrevételt. Bár lehet, hogy már írta vki korábban, de még nem volt időm mind a 17k hsz-t elolvasni
5 napja van meg, ebből másfél napja babrálgatom.Előtte Nokia 5800 teljesítette feladatát és be kell valljam hozzá képest a csengési hangerő + hangszóró hangminősége messze alul marad. Meg lehet szokni, de azt gondolná az ember ha már "prémiumot" vesz...na mind1. A másik észrevétel a kameránál jött elő. Méghozzá a színek tónusa, a piros már majdnem hogy pinkbe megy át, ez már inkább zavaró. (Szoftveresen nem lehet javítani, vmi másik cam programmal?)
Ez úton kérdezném, hogy ki milyen programokat használ? Gondolok itt: GPS,videó lejátszó,stb. Kinek mik a tapasztalatai? Előre is köszöntem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest