Új hozzászólás Aktív témák
-
xzsolt
csendes tag
válasz
Dzsedáj #19652 üzenetére
Hello
Az egyik fórumon azt írta egy srác hogy neki egy akkumulátor csere megoldotta a problémát.
Azt írta vett egy nem HTC aksit és azóta jó.
Egy próbát megérne ha tudnál kölcsön kérni egy aksit.(mert azt írod ha töltőn van jó )
Egyébként nekem még soha nem fagyott le ,egyszer sem,soha nem kellett kivennem az aksit.Sensation XE- S-OFF- ViperS 1.4.1 -SebastianFM kernel
-
Fl4tl4nd3r
aktív tag
válasz
Dzsedáj #18141 üzenetére
Fhu hát szerencsére nekem ilyen gondjaim nincsenek vele,de ma hagytam lemerülni és az előbb 7%nál dugtam a töltőre és nemkapcsolt ki.... szóval egyenlőre hagyom így ha ilyen marad nekem megfelel,am észrevettem hogy hiába sensation sensation mégis vannak valami különbségek és nem mindnél jó ugyanaz a kernel és rom mondjuk....fura.
-
-
gatto_
senior tag
válasz
Dzsedáj #17451 üzenetére
Én pontosan ezt az utat jártam be, beiktatva egy Desire S-t a sorba, és maximálisan egyetértek veled hangszóró ügyben. De sajnos ez van.
A Desire S is gyenge volt ebben a tekintetben, de Sensation még rosszabb. A nokiának egy hangszórója sokkal jobban szól, és ráadásul kettő van neki. Tudom ajánlani a Volume+ programot. Ez némi gyógyír a problémára, de pl. navigációra így is szinte alkalmatlanul halk. Videó, zene, csengőhang esetén kicsit segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Tőzsde és gazdaság
- E-roller topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!