Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyer
őstag
válasz
sprinter24
üzenetére
Nekem elég lenne, ha egy ilyet eladnék:d
-
sprinter24
aktív tag
Jó kérdés... Nem hiszem, hogy hatalmas eladásokat produkálnak ezzel a termékkel

Teljesen egyetértek, akartam is írni, hogy az ilyen füles inkább zenészeknek van kitalálva, akiknek tényleg fontos a hangzás! Pl studiózás, vagy otthoni zenélés közben, de természetesen utcára is megfelelő lehet!
De ettől eltekintve a pénz nagy Úr, úgyhogy ez továbbra is rétegtermék marad -
Valkűr
addikt
válasz
sprinter24
üzenetére
Egy fülhallgató, vagy akár fejhallgató is annyit ér amit adnak érte, nyilván egyik sem jobb annyival a másiknál mint amivel drágább...Igy van ez a hifiben és a telefonoknál, vagy akár említhetném a kerékpárok, stb márkák neveit is...De, egy dolgot nm szabad elfelejteni, aki nem MP3-ban hallgat zenét, hanem mondjuk flac, ape, vagy hagyományos audio formátumban , akkor ott bizony azonnal hallani a silány fülesek és a komolyabbak közti különbséget, főleg ha normális audio szoftverrel használjuk, mert ugye ez is fontos része...Nyilván ez sem jobb annyival, h megérje a 300 ezret, de jobb és aki elég vájt fülű, tanult , az meg is hallja a különbségeket, még ha azok minimálisak is. A másik része az adott zenei műfaj amit hallgatunk, a komolyzene, rock, jazz és minden akusztikus hangszeres zene , szinte üvölt a minőségi fülesért, mert minden más olcsó fülessel siralmasan tudnak megszólalni.Populárisabb elektronikus zenékkel nyilván nincs ennyire nehéz dolgunk, de ott megteszi egy 10-ezer körüli normálisabb darab is.A kérdést magunkban kell eldönteni, hogy ér e nekünk a HOX 150 ezret, ér e ennyivel többet mint a régebbi telefonom..Vagy igénylem e a jó hangzást vele, megér e nekem mellé, ha már kiadtam érte ennyit egy normális fülest vennem? A másik az anyagi helyzetünk, az sem utolsó..

VAn egy olyan szó, birtoklási vágy...Igy van ez egy komolyabb sportkocsi esetében is, soha nem fogod kihasználni, de vágysz utána..
-
Tyer
őstag
válasz
sprinter24
üzenetére
Ki az aki ezt megveszi...
És milyen felindulásból... -
Valkűr
addikt
válasz
sprinter24
üzenetére
Persze, itt egy...

-
válasz
sprinter24
üzenetére
Ment a privát

-
Valkűr
addikt
válasz
sprinter24
üzenetére
Ezek még nem mondhatni drágának vannak 150-300 ezer körüliek is...

-
sprinter24
aktív tag
válasz
Shokkolo
üzenetére
Én most hagytam el a Skullcandy Titan-om... majdnem 2 évig volt meg, hibátlanul működött (nem úgy, mint a CX300-asok amik fél év után beszartak fél fülre
)
Tudsz dobni egy privátot légyszi, hol szerezted be! Tenk jú
Tigerteam: Te jó ég!
Ennyi pénzt kiadni egy agybadugós fülesért?? Mi kerül ezen ennyibe? Automatán felrakja magát? ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Tyer
őstag
válasz
Valkűr
üzenetére
Köszi, továbbitottam az illetékesnek.
(#29685) Pistakiss: Én amugy most ilyet használok
-
Pistakiss
őstag
Háát!
Ez engem is érdekelne, mivel futás közben mindíg dugdosnom kell a fülest, mert kimászik a fülemből. Másik kérdésem, hátha használja valaki a cardio trainer programot futáshoz, véletlen elál&ítódott a térkép, műhold nézetre, de sehogy sem tudom visszaállítani, tudtok rá megoldást? Az újra telepítés se segített. Előre is köszönöm! -
Bulitt
addikt
Ajándékba kaptam egy Sennheiser CX281 fülest. Bitang jó, bár nem olyan masszív a türő képessége mint a CX400nak. Viszont aki venne fülest az az edigitalban 20%os kuponnal vehet AKG és Sennheisert is

-
VipJoco
tag
Ki lehet-e valahogyan menteni az eddig elmentett WiFi hozzáféréseket, könyvjelzőim és 1-2 programom. Gyári visszaállítást akarok csinálni.
-
Valkűr
addikt
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Na végre valami jó hír...
-
s3nsitivity
addikt
" One X will have to wait until the Android 4.2.2 rollout for the One is complete. Currently, Android 4.2.2 is only available for the HTC One in Taiwan and China. It'll be a couple months before all regions get the upgrade, which could mean the One X will only get Android 4.2.2 at the end of summer/beginning of fall. "
-
Tyer
őstag
Miért van az, hogy a Galériábana Dropbox fülön csak a Sample album, és a Photos mappa látszik? És hogy lehet megcsinálni, hogya többit is mutassa? Köszi
-
kirkri
addikt
Én több telefont vettem már külföldről, kb az eladók 10%-a küldi el a telefon számláját, azok egy része is csak úgy, hogy az összes személyes adatát hibajavítóval kitörölte a számláról.
Szóval a papír nélküli telefonok nem jelenti automatikusan azt, hogy lopott a telefon, csak az eladó nem veszi a fáradtságot, hogy előkeresse, vagy félti az adatait. -
vakqaag
tag
sziasztok!
valaki tudna segíteni?
a kolléga leirta már 2 sorban mit kell csinálni csak egy gond van. a windows cmd nem ismeri fel a fastboot parpancsot,és nem tudok továbbjutni... már minden fenn van,fastboot adb drivers minden és semmi....
esetleg valaki aki szájbarágósan elmondaná mi van?
előre is köszi. -
WinnerB0Y
senior tag
Én olyantól vettem aki angliában vette a telefont.
Így alaphangon nem volt papírom mert nem találta (szart bele).
Sokan csak egyszerűen nem találják a papírt, vagy lusta megkeresni.
Itthon egyedül én tartom számon a rendeléseimet és a papírokat.
Télen elromlott a bejárati ajtónk (nem a legolcsóbb fajta) 40k volt bele egy új zár fémkerettel csak azért, mert anyám annó így gondolkodott:
"Majd meglesz ha kell, amúgy sem lesz baja egy ajtónak."Utána meg csak csodálkozott, hogy a szervizes aki attól a cégtől jött akitől vették az ajtókat 500 km rel odébbról... -
I-S-T-I
tag
A bdsrstnt már megint gariztatás jön... Ez a 3. alkalom 1 év alatt :S
Most az a hibája, hogy egy idő után nem akarja bekapcsolni a kijelzőt, az érintőgombok világítanak, hangerő állítás működik, de kép nincs... (1-2x ma már képhibák is voltak, amikor éppen volt kép) Először menüből állítottam vissza, 2-3 napig jó volt és újrakezdte... Hétfőn újra FR-t nyomtam de akkor bootoladerből v honnan, és ma megint elkezdte... Több ötletem nincs irány a szerviz...

-
Bulitt
addikt
Srácok kérdés.
A fülhallgató csatlakozónak, vagy inkább a hangkártyának lehet olyan hibája, hogy a jobb oldal hangosabban szól, mint a bal? Számítógépen nem tapasztalok ilyet a fülhallgatóval. Azzal se amit alapból a géphez használok. Telefonon viszont a PowerAMP-vel is és a gyári lejátszóval is az az érzésem, hogy a bal halkabb mint a jobb.
A hallásom is teszteltem egy kölcsön kért stúdió fejessel, és azzal nem tapasztaltam ilyet gépen. Telefonon viszont igen. Havernál is kipróbáltam mind a hallásom, mind a fülest, és nem tapasztaltam ilyet. Csak telefonon.
Első körben FR-re gondolok, de ha nem oldja meg, akkor hw hiba? Ez lehetséges?
-
WinnerB0Y
senior tag
Én is már odaadtam volna bárkinek 40-45 ért mikor hibás volt és nem akartam szaladgálni vele.
Aztán elvittem és IMEI alapján kicserélték az alaplapomat és még +1 év garit kaptam ami papírral jár.
Pedig mennyien lecsúsztak egy ilyen vételről.
Aztán mikor hazaért a telefonom és kiderült, hogy jó mindenki írta, hogy "ma vinném 40 ért".
Na mondom meg a f******, eddig nem kellett innen ne sírj érte. -
Atmo
senior tag
válasz
BenHans
üzenetére
Köszi a számot, ez nagyon jó, élek vele.
Van vadi újonnan 70-ért is, az eladó nem állítja, hogy van rá garancia, de volt aki HTC garral, papír nélkül kínálta, már nem emlékszem mennyiért, de nem több az se 70-nél. Amúgy 60-ért is látni, mind papír nélkül.
Nem vagyok egy paranoiás típus, nem szokott izgatni van-e papír vagy nincs, de most kicsit félek, hogy megveszem papír nélkül, és pl. besárgul a kijelzője vagy bármi más problémája lesz, aztán buktam az egészet

-
Atmo
senior tag
válasz
BenHans
üzenetére
Kösz az infót.

Még nincs probléma, csak olvasom itt a típushibákat és nem akarom beszponi azzal, hogy veszek egy papír nélküli telót, amire vagy van HTC gari vagy csak állítja az eladó.... ezért kérdezem, hogy létezik-e egyáltalán papír nélküli, független telóra HTC garancia.
-
BenHans
addikt
[link] és HTC Magyarország facebook, vagy 06 800 16326 09:00 - 21:00 (Hétfő - Péntek), 09:00 - 13:00 (Szo)
Ha szolgáltatónál vetted és tudod hogy lenne rá alap esetben garanciád, csak nincs meg a garijegy, akkor az nem gond mert a szolgáltató kiállít másikat.
Csak nem tudom hogy mi pontosan a probléma.
-
Atmo
senior tag
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy papírok nélkül érvényes HTC garancia??
-
vakqaag
tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
nem fogtam fel....
az adb-h inditom mikor norrmálban van v ha bootloaderben?
és h adjam ki a parancsot?
köszönöm la előrébb vagyok!

-
s3nsitivity
addikt
válasz
vakqaag
üzenetére
benne van

oda navigálsz ás indítod az adb-t. aztán mehet a kód, cska közbe a teló is fastboot módban legyen( restart és közbe lenyomva a hangerő le)
[link]
CID+ main ver alapján kiekeresed a nandroidod és felrakod.
Én most lépek, majd még éjszaka leszek, de utána már csak 1 hét múlva úgyhogy remélem más is segítő kész lesz ha nem vagyok itt.
-
vakqaag
tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
adb az nem kell ehhez?
oké leszedem és mit csináljak vele?
az addig oké h parancssorba kell beírni -
vakqaag
tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
nincsenek.
-
vakqaag
tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
és azt hogy?ne haragudjatok de nem értek ehhez a telefonhoz.

-
s3nsitivity
addikt
válasz
vakqaag
üzenetére
Bootloader és egy ilyet kérj már le.
fastboot getvar all
(#29643) LouiS22
Igen ez tény, szidtam is őket eleget de ne feledjük el, hogy a HTC követi a fejlesztőket is és látják, hogy mi van és mi nincs.
Most is megmodnták, hogy aki nyitja a bl-t annak lesz Sense 5 One S-en is, aki nem azt sajnálják de ők nem adják ki.
Ugyan ez volt a DHD-nál is.
Viszont nekünk nincs még semmi főzött romunk ilyen célra és amúgy is egy néhai flagshipről beszélünk. Nem tenné meg a HTC, hogy nem adja ki rá, túl nagyot kockáztatna vele.
De ez mind csak találgatás.. majd lesz ami lesz.. egyenlőre várakozzunk reménykedve. -
LouiS22
veterán
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Halkan elárulom, hogy anno a Desire is meg volt ígérve, meg volt erősítve. Baromira ugyanaz a szitu. Húzzák-halasztják, aztán egyszer csak nem.
Megérdemlik, hogy eltűnjenek a mobiltörténelem süllyesztőjébe. Előtte azért a Sense legyen open source. Köszi!
-
vakqaag
tag
sziasztok most kaptam kézhez a HOX om és custom rom van rajta,én vissza akarom állitani gyárira.
valaki tud nekem segiteni és gyógyegér módon elmagyarázni?
előre is köszönöm! -
válasz
Valkűr
üzenetére
Akkor egy cipőben járunk

Bár... nekem a DHD előtt volt egy BLue Angel -öm

7évig nyúztam!!! 1x kellett olyan 4 éves kora környékén akkut cserélni benne.
És 7 év után is csak azért halt meg, mert valaki egy lakásfelújítás alkalmával ráejtett valamit a kijelzőre és bereccsent

-
Valkűr
addikt
válasz
Jodanovich
üzenetére
Soha nem volt ilyen problémám, de más sem...Megjelenéskor vettem, az elsőt másnap cseréltem a kijelző szélein a hullámosodás miatt, azóta ez van és semmi baja. Én nagyon szeretem...Az előzőt Desire HD is imádtam.
-
Jodanovich
senior tag
Srácok volt már nektek olyan, hogy felraktátok tölteni a telót felmelegedett kajakra és nem kapcsolt be utána? Kezd a hócipőm teli lenni a htc kkel! A sensation nek is állandóan baja volt...
-
válasz
s3nsitivity
üzenetére
ha egy "sz@ros" x10 mini (nem megbántani akarom a tulajait, de a DHD attól jobb...) röhögve vitte az ICS -t, akkor nehogy azt akarja már nekem bemesélni a HTC, hogy a DHD rosszabb lett volna vele

Mind1, kő kemény ~4 hete sikerült HOX-ra cserélnem... nagyon drukkolok.
-
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Arra sem tettem főzöttet, imádom a gyári HTC Romot... amire használom a telóm azt nagyon tudja.
-
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Kivárom... én tényleg türelmes ember vagyok, csak legyen.
A Desire HD-val mnár beszoptam, 1x lehetne nekem is egy icipici szerencsém

-
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Akkor még él a remény
) -
s3nsitivity
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
De ez a One S-ről szól.
Ezt eddig is tudtuk
Valamint a HOX meg volt erősítve míg a HOS nem és vissza is mondták.
Én nem aggódok.
-
SimonYana
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
Akkor átérzed , hogy mit éreztem a három fajta SGS után , mikor megfogtam az ONE X+-t.
Ahogy mondod! A Samsung olyan mintha valami játéktelefont fognál a kezedben!
-
Avicularia
veterán
válasz
LouiS22
üzenetére
Nem hazudtolja meg magát a htc:Nincs több frissítés a tavalyi HTC-re
Nem hiszem el, hogy megint megcsinálják. Pedig megint a one-okat nézegettem, nem kéne htc-t venni megint. De megfogtam telefonboltban egyszerre a one-t és az s4-et és egyszerűen nem tudom megvenni az s4-t, mintha valami olcsó vizipisztolyműanyagot fognál a kezedben a one-hoz képest
-
csenor
senior tag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Utána tűnt fel, hogy hívásnál "megmixelte" a csengőhangomat is!

Csináltam egy gyári visszaállítást, így megjavult.
Csak utálom a Haxsync visszaállítgatni!
-
csenor
senior tag
Reggel óta valamiért nem zárja le magától a kijelzőt a telefonom!

Valakinek ötlet (nem állítottam át semmit)!?
-
sif85
tag
(#29621) gzbotii:
Nálam egy egyértelmű igen a válasz!(sry, nem a válaszra kattintottam...)
-
gzbotii
nagyúr
Sziasztok.
Hallotam, hogy üzemidőben gyengélkedik kicsit a telefon
2-3 óra zenehallgatás mellett, 15-20p játék, 30p böngészés kibír egy napot?
-
válasz
s3nsitivity
üzenetére
En is nagyon remelem, hogy megkapjuk... Aldasos lenne
-
Tyer
őstag
válasz
s3nsitivity
üzenetére
Én a fejlödést várom töle
-
s3nsitivity
addikt
-
Pachenkoooo
tag
City gsmmel van valakinek garanciaügyben tapasztalata?
-
s3nsitivity
addikt
válasz
LouiS22
üzenetére
Na, helyes.

Épp elég, hogy ők nem kapnak velünk kétlem, hogy megcsinálják ,hogy nem kapunk ha már az S-esek háborognak úgyis.
Meg ugye arra egyszerű(bb) fordítani mint X-re..DHD-nál is a DS megkapta az ICS-t a DHD viszotn nem és szinte ugyan az a HW van alattuk. Itt meg azért csak egy veterán flaghsipről beszélünk.

-
LouiS22
veterán
Lehet kezdeni rettegni: No Sense 5 / Android 4.2.2 updates for the One S. Gondolom a következő hír is hasonló lesz, csak más betű lesz a végén.
HTC, elmész te a picsába.
-
s3nsitivity
addikt
Kernel miatt, de ha rossz a HBOOT verziója akkor nem is fog tudni felrakni rendes kernelt.

Apropó nekem főzött rommal (Nik projext X) simán írja az IME-m mindenhogy..
ALEX kerneljét javaslom próbálni, az nekem minden bajra gyógyír volt.
De először a HBOOT verziót jó volna tudni.
-
BenHans
addikt
válasz
Pachenkoooo
üzenetére
Szia!

Én ugyan nem vagyok nagy hozzáértő, pláne nem romolásban, de van tapasztalatom.
Anno Desire csinálta ezt, csak nem ennyire durván, ott ha megnyomtam még 2x-3x a power gombot akkor bejött a kijelző is, a fizikai gombok világítása mellett.
Szervizbe csak utána 2 hónappal lett küldve alaplap hibával, de akkor cseréltek kijelzőt is, meg volt valami olyan is feltüntetve a papíron ha jó rémlik, hogy valami érintkezőről írtak nem tudom pontosan hogy melyikről de az volt odaírva, (sok más egyéb ehhez kapcsolódó de nekem semmit nem mondó dolgon kívül) hogy javítás után a hiba újra nem tapasztalható.Remélem segített valamit, hogy leírtam, és megoldódik.

-
válasz
kiscsávó21
üzenetére
*#06# -re se ad ki imei -t ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Milyen TV-t vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz RyzenAI9 HX370 32GB 2TB RTX 5070Ti 12GB W11 Garancia
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- Egérpadok, billentyűsapkák(keycapek), csuklótámaszok /ARCANE/DUCKY/GLORIOUS/
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- iPhone 15 Pro 128GB 87% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Linkelsz egy ilyen példányt légyszi?
)
Ennyi pénzt kiadni egy agybadugós fülesért?? Mi kerül ezen ennyibe? Automatán felrakja magát? ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)