- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snajden
csendes tag
Sziasztok.
Épp telefon csere előtt állok és One X vs One S a befútó. Külföldről hozatnám a telefont ami tulságosan még nem is zavar. Angliából jönne és az X OLCSÓBB mint az S 20 fontfal. Valami széria hibája lenne az X-nek, hogy olcsóbb mint az S? Esetleg vélemények is jöhetnek.
-
blakey
titán
válasz kerlas #29997 üzenetére
Telepíteni lehet és ez volt a felvetés, az elindítása már egy másik dolog. Lehet, hogy arra is van valami megoldás ha már ennyo okosság van.
(#29998) BenHans
Ráküldeni, azaz telepíteni, minden progit lehet így, az más kérdés, hogy hogyan tudja elindítani.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
kerlas
tag
válasz blakey #29996 üzenetére
Ez nem járható út, ugyanis a felhasználói fiók létrehozásához a telefonon el kell indítani a cerberust, és innentől kezdve bukó, persze ha telepítve lett volna, mikor ellopták a telefont, akkor most nagyon sok infója lenne a teló hollétéről, meg esetlegesen a tolvajról is, de hát késő bánat...
-
blakey
titán
válasz BenHans #29993 üzenetére
Nem tudom hogy tudod ráküldeni a cerberust…
Ha a telefon be van kapcsolva és még a saját neve alatt van akkor gépről simán telepíthető. Megjelenik a telefonon, hogy cerberus lett telepítve, ha nem veszi észre akkor szerencse és talán meg lehet találni.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
BenHans
addikt
válasz Jodanovich #29994 üzenetére
Budapesti vagy?Bocs már látom hogy nem, így sajna rendőr kérdésben nem tudok segíteni.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Jodanovich
senior tag
Persze mar jelentettem. Most keresek rendőr ismerőst hogy ne üljenek rá...
Life is Short... Ride Hard!!!
-
BenHans
addikt
válasz Jodanovich #29989 üzenetére
Ejj de nagy iq huszár lehet aki ellopta, ez a szerencse.
IP-t jelentsd a zsaruknak, képeket amennyit csak tudsz mentsél le. Nem tudom hogy tudod ráküldeni a cerberust, de ha meg tudod oldani, akkor gps alapján beméri a helyét. (Innentől meg már rád lenne bízva, hogy rendőrt hívsz, vagy finoman kifejezve ártalmatlanná teszed, én biztos eltörném a kezét... )Azt hiszem cerberus is tud olyat, ha a közlében vagy akkor adsz neki egy parancsot hogy jelezzen és valamilyen hang formájában megteszi, így ha ott van melletted a rendőr elég egyértelmű lehet.
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
sif85
tag
Sziasztok!
A telóm GSM boltos, és néhány napja járt le az egy év garanciám, ami mellett ugyebár még van +24 hó szoftveres gari, ami bullshit...
Erősen gondolkozom egy custom romon, mivel már úgysincs tétje a dolognak...
Kérdésem az volna, hogy egy unlockolt készülék sokat veszít az értékéből a "locked"-hez képest?
Valamint, ha vissza szeretnék térni a későbbiekben a gyári szoftverhez, azt minden további nélkül meg fogom tudni tenni? OTA frissítések is megérkeznek rá? Nyilvánvalóan a Sense 5-re fájna majd a fogam...Köszönöm a segítséget előre is!
Ryzen 5 5600, 2x8 Gb DDR4-3200MHz Fury Beast RAM, Asrock B550M Pro Gigabyte 2080 SUPER Xiaomi Xiaomi 13T
-
oceanrush
senior tag
Rendorsegnel mindenkeppen jelentsd. IP alapjan meg tudjak talalni, ha akarjak...
-
WinnerB0Y
senior tag
Hogy lopták el a telefonodat?
Zsebtolvaj vagy kezedből vették ki?
Ha doboz megvan elvileg IMEI vel lehet menni rendőrségre.
Meg azzal, hogy megvannak az ip címek stb.EUNE: iNeeko
-
oceanrush
senior tag
válasz Jodanovich #29987 üzenetére
Szerintem nem sok mindent lehet akkor tenni, remenykedj hogy elkezdi fotozni magat a telefonnal, es akkor lehet vele menni a rendorsegre... vagy ha egy helyrol tobb idopontban is keszul kep akkor valahol a kornyeken elhet.
-
oceanrush
senior tag
válasz Jodanovich #29985 üzenetére
Jo esetben meg nem jelentkeztek ki a google fiokodbol szoval telepits ra mindent ami segithet, meg esetleg a kepeket ha letoltod dropbox-bol... hatha goetaggelve vannak, az is segithet.
-
Jodanovich
senior tag
a dropboxomra a teló tölt fel képeket autómatán és van egy kép amit egy kocsmáros csajról csináltak. tehát a telót használják. mit tok csinálni? cerberus ilyenkor ér valamit ha ráküldöm?
-
viktor82
őstag
Hi,factory resetet akarok a tel. csinálni viszont a gyerek angry birds el játszik és a mentéseket megtudnám valahogy menteni?
”A történelmet mindig a győztesek írják.” ...és mindig ők a felszabadítók
-
kerlas
tag
válasz Shokkolo #29981 üzenetére
Itt egy egész jó kis összefoglaló a Cerberus-ról: androidportal.hu
-
Shokkolo
addikt
válasz szrobi66 #29979 üzenetére
Picit lehet erről az appról bővebb infót kérni? (Cerberus)
Kár, egyébként, hogy eltűnt ez a funkció a HTC Sense -ből... mert régen a a sense honlapon ott volt a phone finder. kéretlenül kapcsolta a GPS-t és már dobta is a helyet a térképen.
És egész pontos volt még vasbeton épületben is.
a DHD-n "Must-use" volt[ Szerkesztve ]
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
BenHans
addikt
válasz Jodanovich #29976 üzenetére
Mindenképp nézd meg a lopás helyének körzetében lévő mobil"boltokat", és ha van hasonló arra bökjél rá hogy azt kéred megnézni, megnézed hogy a tiéd-e, ha a tied egyértelmű hogy mit csinálsz ha nem akkor megnézed a többi helyet.
Ezen felül tényleg csak annyi, hogy IMEI alapján le tudja tiltani a szolgáltató, és így semmilyen hálózaton nem lesz használható, így viszont nagy rá az esély hogyha azelőtt tiltattad mielőtt eladta/beadta valahol/valahova akkor ugye nem működik és kidobja.Hasonló esetek elkerülésére írtak itt anno egy appot amit még akkor azonnal le is töltöttem, mert appgratison ingyér volt. [link]
(volt hasonló eset, akkor szervizeltetés után kereste a rendőség egyik családtagomat, mert a szervizből kihozott javított telefonnak megváltozott az imei száma, a főpanel cserével, és ez már megegyezett egy lopott telefonéval, amit bivalybasznádon lopott el valami perui indián, ekkor mondta azt a voda hogy ne magát a készüléket tiltassuk hanem csak a sim-et ezzel növelve a találati esélyt(((természetesen kiderült hogy téves a sündörgés irányunkba))))
[ Szerkesztve ]
-
baani59
aktív tag
válasz oscarbeaty #29968 üzenetére
Nekem tetszik.
Jó lenne, ha elérhető lenne az X-en is.
Samsung Galaxy S23 (Android 14) - Pocketbook Inkpad 4 - Samsung Galaxy Watch 4
-
Jodanovich
senior tag
Tegnap elloptak a telom. Mit javasoltok, mit tegyek? Jardon voltam letiltottam tremobilban. Bar lehet holnap feloldatom. Hagy hasznaljak, es hagy tudja csak lenyomozni a jard...
-
Pocee
senior tag
válasz Zirowe #29950 üzenetére
akkor lehet félreérthető voltam de én ezt a handcentes dolgot kerestem anno desire hd-n használtam,csak nem jutott eszembe a neve .
de mintha nem azt a szótárt használná amit a gyári üziküldő,csomót szavat nem dob be.de mindegy inkább mint hogy sokszorozódjon a számlám
köszönöm mindenkinek!Mr.Brightside
-
bébi67
aktív tag
Nova launchert használok. ( Bocs már nem lehetett szerkeszteni.)
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok !
Azt csinálja a telóm, hogy minden érintéskor megjelenik egy fehér pötty az érintés helyén, Eddig ezt nem csinálta. Valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet ezt megszüntetni? Nova launchert használok.)
Köszi ![ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz s3nsitivity #29967 üzenetére
Szerintem nem, mert egészen biztosan a legjobb üzenetküldő app, amit Androidra írtak. De ez lejön a letöltés/csillagozás arányából is.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Zárzorró
csendes tag
Sziasztok!
Ma kaptam vissza a HOX-ot a szervízből. Szlovákiai vagyok, de ha jól tudom, akkor Magyarországról is ide Csehországba küldik a telefonokat javításra. Képernyő sárgulással adtam be, automatikusan cserelték a kijelzőt, akkumlátort, hangszórót, hátlapot. Tehát így másfél év után kaptam egy (majdnem) új telefont. A szervíz 5 napig tartott. Ajándékba kaptam a szervíztől egy HTC-s törlőkendőt a kijelzőre, melynek csomagolásán ez a felirat állt: örülök, hogy újra a kezedben lehetek. Elégedett vagyok!
-
oscarbeaty
csendes tag
Ész megáll mit ki nem találnak
Link[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz LouiS22 #29966 üzenetére
Majd ha meglátod, hogy egy komplett rom hány sor akkor én a tiéd.
És amúgy sem azt mondtam, hogy nem volt vele sok munka csak, hogy nem kell arcoskodni, hogy jó mert te csináltad. Én se mondom, hogy használjátok ezt vagy azt a Mod-ot vagy ROM-ot mert én csináltam úgyhogy jó.. épp elég ha leírod, hogy mi van benne a többi már csak ön éjjenezés.
[ Szerkesztve ]
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
LouiS22
veterán
válasz s3nsitivity #29958 üzenetére
Lehet próbálkozni. Majd ha meglátod, hogy hány sor, akkor megnézem én is a te arckifejezésed.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
s3nsitivity
addikt
válasz sprinter24 #29964 üzenetére
Úgy ám, azóta bármit próbáltam mindig vissza tértem
épp most raktam vissza, MIUI v5 UK-t próbáltam.
Igen baba az is, de 1 nap alatt hiányzott a sense így vissza is ment a NikA frissítésről annyit, hogy leak még mindig nincs, tehát még mindig bizonytalan az egész helyzet, de augusztus végére ígérik még mindig, ami jó jel
" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
sprinter24
aktív tag
válasz s3nsitivity #29962 üzenetére
Legjobb Rom! Szerintem még én ajánlottam neked
-
Casti98
tag
válasz s3nsitivity #29962 üzenetére
Istenem csábítassz Nah de megvárom még az utolsó frissítésunket a Hoxhoz utana lessz romolás,eddig ez az elhatározás nah,de ki tudja...Lehet ki se adják...HOS után nem bízok bennük..
[ Szerkesztve ]
"Je ne regrette rien..."
-
s3nsitivity
addikt
válasz Casti98 #29961 üzenetére
Semmiség, pár óránként mindig felnézek
Amúgy én EZT a romot használom és imádom, jó aksi idő jól futtat mindent és gyönyörű. Nekem a Viper, hogy kielégítse az igényeim irdatlan gyorsan merült.
De ízlések és pofonok, én a Nik Droidot ajánlom." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Casti98
tag
válasz s3nsitivity #29960 üzenetére
cwm 6.0.2.7 ezzel elindult. remélem megfelel.Köszi
És fut a folyamat,köszönöm tesó a segítséget ezekben a késői órákban!!!
Jah és próbáltad már a Sixaxis nevű programot?
[ Szerkesztve ]
"Je ne regrette rien..."
-
Casti98
tag
válasz s3nsitivity #29958 üzenetére
Köszi,beléptem a recoverybe de képzeld nem tudom használni az érintő kijelzőt,ez miért lehet?
"Je ne regrette rien..."
-
Casti98
tag
-
Casti98
tag
Sziasztok
Sikerült nyitnom a HOX-om bootloadert viszont itt elakadtam,hogy mi kell még a root joghoz.Valaki tudna egy kis támpontot adni?Romolni nem akarok,mert teljesen megfelel számomra eggyelőre a Sense.
Ezt követtem: http://pdafanclub.com/forum/index.php?topic=4373.425
és a 6-os pont végéig csináltam.
[ Szerkesztve ]
"Je ne regrette rien..."
-
Zirowe
nagyúr
válasz LouiS22 #29949 üzenetére
Jó, és ezt ki vonta kétségbe?
Én a gyári appról beszéltem, meg a globális rendszer beállításról.We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
írj helyette rövidet.
Ez csak smsre vonatkozik.
Vagy ez, vagy ékezet nélkül írsz, vagy kevesebb karakter.Androidban nem kapcsolható ki az unicode támogatás.
Régen desire-re volt módosított htc_íme, amibe lehetett karakter helyettesítést rakni, csináltam is egy beállítást smsekhez, ahol a jobb oldali ékszereket baloldalira cserélte, az ű és ő-t pedig ü és ö-re cserélte, és csak az sms appban volt aktív.
Sajnos ez sensationre nincs.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Zirowe
nagyúr
Az a titok nyitja, hogy az ékezeteknek balra kell dőlniük és ne rakj bele ő és ű-t, se nagybetűs ékezetet.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
Pocee
senior tag
tudtok nekem javasolni valami fasza sms appot hogy legyen benne karaktertámogatás,elegem van hogy egy ékezet és már csak 70 karakter az smskorlátja.
Mr.Brightside
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz sonyxperia #29939 üzenetére
A JB frissítés óta vannak ilyen problémák.
Frissítsd a routerednek az FW jét vagy tegyél rá egy Open WRTt.
Nekem segített amikor hasonló problémám volt.
Nem ilyen, de wifis volt az is.EUNE: iNeeko
-
sonyxperia
csendes tag
Üdv. Valaki már találkozott ezzel?
A telefon tökéletes wifi jelerősséget mutat a a telefonon. A legjobb wifi teljesítmény be van kapcsolva, az energiatakarékos funkció pedig ki.
Ennek ellenére a letöltési sebesség 0,5 mbps speedtest.net el lemérve, de csak a HOX-on.
laptopon, másik mobilon továbbra is 30mbps.
Bármit csinálhatok a hox-al, már a factory resetet is próbáltam, továbbrra is lassú maradt.
Egyetlen dolog segített csak, ha áramtalanítottam a modemet és a routert, majd újra bekapcsoltam.
Ezután a hox on is normálisan, tehát 30mbps al megy a letöltés, de csak egy ideig, kb egy óra után megint belassul. Olyankor ismét resetelni kell a routert.
Ez mi a fészkes fenétől van?
Nyílvánvaló, hogy a hox a gyenge láncszem, mert a többi androidos mobil nem lassul be, csak ez.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
válasz csenor #29937 üzenetére
Elvileg (nem csak elvileg mivel konkrétan a héten elég volt ennyi) is a sima újraindítás is működik, én még soha semmit nem töröltem, igaz hetente 1X kikapcsolom a telefont egy éjszakára, jót tesz neki.
-
kirkri
addikt
válasz enginev3.0 #29934 üzenetére
De a forrasztásos megoldás egyértelműen bukta.
22 éve a Prohardveren! ™
-
válasz martinkeet #29933 üzenetére
Attól hogy a bootimg-t kikéred még nem veszik a gari, hisz nem biztos hogy fel is használod
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
martinkeet
aktív tag
Ezentúl biztos,hogy a HTC-nél maradok!
Kettő hete leejtettem a telót. Sajnos bekrepált a boot-nál tovább nem ment.
Visszavittem gariztatni,de tudtam,hogy felesleges,mert a tipikus wifi hibát magam javítottam ki forrasztással,ami azért csúnya nyomot hagy maga után,ráadásul a HTC-től már elkértem a boot.img-t.
Mindkét dolog garimegvonást jelent!
Erre ma visszakapok egy szinte teljesen új,fóliázott telót.Új akksi,alaplap,ház,wifi modulok,még a sim tartót is...mindent,csak kijelzőt hagyták meg!...a garancia idő pedig újraindult,hiszen az alaplapot is kicserélték.
Kösz HTC!!![ Szerkesztve ]
-
csenor
senior tag
Tegnap az időjárás szarolt, ma meg nem jelenik meg a kép ha hívnak csak a zöld android figura látszik, de ha felveszem akkor már ott a profilkép! Én ezt nem értem!
-
s3nsitivity
addikt
-
42861
senior tag
Sziasztok. Egy olyan probléma lenne, hogy ha felrakok egy zenei albumot a telóra, egy bizonyos albumborítóval az id tag-ben, majd törlöm, és egy másik albumborítóval újra felrakom, akkor megjegyzi az előző borítót, és ennél az albumnál csak ezt jeleníti meg, hiába van már más az mp3-ban. Ez a probléma mindenféle zenelejátszó progival él.
Most felraktam 25 Metallica számot (kb. fél éve nem volt Metallica a telefonon) és mindegyikhez benyomta ugyanazt az albumborítót, holott ebben a 25 db mp3-ban nincs is albumborító...
-
csenor
senior tag
Nem értem miért van az hogy az időjárás widget néha fogja magát és nem írja ki a várost, hanem csak annyit ír,hogy jelenlegi hely. Pedig a Navigáció és Locations is talál jelet, úgyhogy GPS van.
-
kirkri
addikt
válasz oscarbeaty #29910 üzenetére
Mikrofonnal nem szokott probléma lenni. A mikrofon a hangerő flexkábelére van ráültetve, eBay-ről 2-3k az ára. Mainboard kivétele nélkül cserélhető, így a gari sem ugrik.
Az még nem derült ki, hogy garis-e a telefonod.22 éve a Prohardveren! ™
-
oceanrush
senior tag
-
WinnerB0Y
senior tag
Valami infó van, hogy mikor jön a Butterfly S?
EUNE: iNeeko
-
BenHans
addikt
válasz lcee79 #29911 üzenetére
Ezzel a melegedéssel annyira nem értek egyet, mert nekem a HOX szinte égette a tenyeremet, és már a kijelzőnél is kellemetlenül forró volt az ujjaimnak. Mindezt 10-15 perc 'Daddy was a thief' játék után, kb.25C°-os szobahőmársékleten, de hasonlót produkált 25perc netezés után is.
[ Szerkesztve ]
-
s3nsitivity
addikt
válasz lcee79 #29911 üzenetére
N7?
A Tegra a legstabilabb proci csak nagyon jól el kell találni a systemet hozzá.
Na meg persze a HOXnál a kijelző a főbb aksi daráló.(#29912) Tigerteam
Egy páran már lecserélték.[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
NA megrendeltem a HTC One telómat, remélem méltó utódja lesz a Hoxnak...Valaki már használja, milyen a One?
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
lcee79
addikt
válasz s3nsitivity #29909 üzenetére
Meg a ONE fel tud annyira melegedni, hogy nem bírod kézben tartani, és dobod, ha találsz valami puhát
Azért ONE X csak kicsit kellemetlenül meleg volt eddig, de nem dobtam el...Akku meg majd a butterfly S-nél először érdekes számomra ami 3000 felett van...
Amúgy van egy Asus Tabletem tegra 3 procival, és abban nagyon jól bírja az akksi érdekes módon...
valahogy azt sokkal másképpen oldották meg[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
s3nsitivity
addikt
A krait mag meg a tegra két külön világ, a karit sokkal erősebb és nem annyira aksi igényes.
Valamint ugye ott van a +1 giga ram, a rom lehet kevesebb, de minden másban erősebb az N4
Igaz én csak 1:1 be cserélnék N4-re de kizárólag azért mert HTC fan vagyok" Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Tyer
őstag
válasz csenor #29903 üzenetére
Nem vagyok valami nagyon nagyszakértő, de ha nekem nem lenne bajom (mm. nincs is...), nem cserélném el -16 Gigáért, és szerintem csunyább külsöért, + 1 Giga Ram-ért, !Jelenleg! +0,1 Androidért (értsd jol) +1 ppi-ért (még nem is FullHD).
Sense mondjuk nagyjábol visszahozható (mm külsöleg), meg nincs is baj a Stock Androiddal, ha már alapbol nem Sense, meg meg is vannak az elényei, de én ott kezdenél el godnolkodni, hogy:
FullHD, min 32 G ROM. Ld. OneTyer - Honor 10 - @8.1.0.120
-
s3nsitivity
addikt
válasz Jodanovich #29904 üzenetére
Ja, volt róla szó pár hete.
A reklámja milyen király lett.[(#29903) csenor
Na azt nem tudom, N4 fórumba kérdezz rá, ha Store ról van akkor elvileg itthon is javítják de nem esküdnék rá." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
Jodanovich
senior tag
-
csenor
senior tag
válasz s3nsitivity #29902 üzenetére
A sense nagy visszatartó erő! Imádom!De a Nexusokat is szeretem!
Valamint a garanciát úgy írják, h csak Uk-ban lehet érvényesíteni! :S -
Tyer
őstag
válasz enginev3.0 #29900 üzenetére
Csóka azért frankon kivágta az ablakon
Tyer - Honor 10 - @8.1.0.120
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- Karcmentes iPhone 13 - 128GB - Kék - 91% akku + doboz, töltő, tokok
- Apple iPhone 12 Mini 64GB Black, gyárilag kártyafüggetlen Akku:88%
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű Galaxy S24 / 2024 okt.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest