Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• mumk1

addikt

válasz Aszi10 #19692 üzenetére

Nem lényeges a szabad memória mérete. Egy a fontos, hogy ne essen egy kritikus szint alá, mert akkor már elkezdődik a szakadozás, olyan 100MB alatt már mindenképp rendellenesen fog működni. Ha elindítasz egy memória igényesebb alkalmazást, a rendszer úgy is felszabadítja magának a szükséges mennyiséget. A legzavaróbb az, ha a launchert is bezárja, mert ilyenkor az alkalmazás bezárása után másodpercek telnek el, míg visszatölti. Szerencsére a 4.0.4-es frissítés óta a Rosie már kap akkora prioritást, hogy ez nem fordulhat elő. (Én nem tapasztaltam.) A jól működő multitaskingnak pont az a lényege, hogy minél több alkalmazás legyen készenlétbe a memóriába és ne töltődjön be újra és újra amikor szükséges. Nem egyszerű megoldani ezt az egyensúlyt, de szerintem ilyen téren teljesen jól működik az új JB rom. Nálam telepakolt 7 képernyővel 150-170MB a szabad memória, de ez semmi lassulást nem eredményez.

Új hozzászólás Aktív témák