Hirdetés
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel78
aktív tag
hát nem tudom mindenki lehúzza ezt a kamerát, de én az iphonok után nem látom ezt rossznak!
Egy EOS-el természet fotózom szvsz tudom mi a jó minőségű kép.Ma du igaz verőfényes napsütésben de remek fotókat készítettem a páromról csupán alap beállítással. és este az erős félhomály ellenére is igaz vakuval de tűrhető képeim lettek.
Persze a software-es frissítést azért várom, talán lesz benne egy kis csiszolás.
Tegnap aktív használat mellett, úgy hogy reggel 5-kor vettem le a töltőről, este 8-kor még 26% volt az akksiban.
Ma szintén reggel óta játék nélkül és kevesebb nettel, de fotózva, hívások, sms, navi és még 53% mostJójez na...
És ezúton köszönöm minden kedves fórumlakónak akik a kezdeti 2-3 napban segítettek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 512 GB GARI: 2028.06
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (106A)
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Focusrite Scarlett 2i2 2. gen. // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest