- Google Pixel topik
- Végre bemutatkozott a Pixel 8 és a Pixel 8 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Korabban valaki panaszkodott, hogy nem tudta normalisan feltenni, szerintem nem olyan nehez, bar nem art nemi tapasztalat hozza. Mindenesetre pozitivum, hogy ha elrontod, barmikor le lehet szedni es ujra föltenni, meg fölhelyezeskor is lehet igazgatni.
Tapintasa a HD-nak szerintem nagyon korrekt, eszre sem venni, hogy ott van, latszani sem igazan latszik, csak ha közelröl nezed, egy nagyon picit hullamos a felülete.
Mivel nem matt folia, napfenyben ez is tükrözödik, bar talan nem annyira, mint a csupasz kijelzö.
En mindenre ilyen foliat szoktam tenni (telefon, tablet, ipod) es meg vagyok vele elegedve.Plusz pozitivum az elettartam garancia is (vagy 25 eves, mikor mit sikerül ranyomtatni a csomagolasra..), ha kesöbb karcos lesz, lejön, stb, postaköltseg elleneben küldenek masikat, annyi, hogy az elözöt vissza kell nekik küldeni, különben levonjak az uj arat a kartyadrol, ha nem kapjak meg egy honapon belül..
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- Nyaralás topik
- YouTube
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest