Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Bemutatkozott a Snapdragon 8 Gen 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Korabban valaki panaszkodott, hogy nem tudta normalisan feltenni, szerintem nem olyan nehez, bar nem art nemi tapasztalat hozza. Mindenesetre pozitivum, hogy ha elrontod, barmikor le lehet szedni es ujra föltenni, meg fölhelyezeskor is lehet igazgatni.
Tapintasa a HD-nak szerintem nagyon korrekt, eszre sem venni, hogy ott van, latszani sem igazan latszik, csak ha közelröl nezed, egy nagyon picit hullamos a felülete.
Mivel nem matt folia, napfenyben ez is tükrözödik, bar talan nem annyira, mint a csupasz kijelzö.
En mindenre ilyen foliat szoktam tenni (telefon, tablet, ipod) es meg vagyok vele elegedve.Plusz pozitivum az elettartam garancia is (vagy 25 eves, mikor mit sikerül ranyomtatni a csomagolasra..), ha kesöbb karcos lesz, lejön, stb, postaköltseg elleneben küldenek masikat, annyi, hogy az elözöt vissza kell nekik küldeni, különben levonjak az uj arat a kartyadrol, ha nem kapjak meg egy honapon belül..
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- DeLonghi Magnifica Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi