Hirdetés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
Bocs a félreértésért!
A 2330-as Nokiáról és a Telenorról írottakkal maximálisan egyetértek. A hitel meg a legtöbb esetben egy szükséges rossz, sajnos, és ezt nem a 0%THM/12hó törlesztőre értem. Az megint más kérdés hogy nem nagyon találsz boltot ahol 50ezret hiteleznek. Amúgy is jobb a békesség. 
(((Azt meg soha ne sajnáld amit a családodra költhetsz, mert pl egy nőt nem elég szeretni, hanem ilyen "apróságokkal" napról napra "nővé kell tenni". És ezzel most természetesen nem azt akartam írni hogy sajnálod tőle, csak egy apró gondolat.
)))(#4728) ForRedGlory: Most nagyon irigy vagyok.
Bár itt a 15. kerületben is hallom a hálószobából, még a közönséget is. Remélem jól érzed magad és jók lesznek a felvételek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- NVIDIA Quadro P5000 GPU 16GB GDDR5X memóriával
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
A 2330-as Nokiáról és a Telenorról írottakkal maximálisan egyetértek. A hitel meg a legtöbb esetben egy szükséges rossz, sajnos, és ezt nem a 0%THM/12hó törlesztőre értem. Az megint más kérdés hogy nem nagyon találsz boltot ahol 50ezret hiteleznek. Amúgy is jobb a békesség. 
)))
Bár itt a 15. kerületben is hallom a hálószobából, még a közönséget is. Remélem jól érzed magad és jók lesznek a felvételek!