Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsoca_D

tag

Sziasztok
    Pár hónapja jelentkeztem itt, mivel vettem egy felújított HTC One M7-et Kínából, és gondom volt pár dologgal.
    Egyrészt azt írta a "HTC hibajelentés" menüpontban, hogy hiába kapcsolom ki a visszajelzést, akkor is adatokat gyűjthet, mert ez egy tesztkészülék. Később kiderült, hogy nagyon sok készülék ilyen, és nem gond.
    A másik gond a SW frissítés volt, mivel nem is található rajta ilyen menüpont. Ezzel még szintén megbékéltem volna, de akkor kiderült, hogy nem működik a GPS.
    Itt azt ajánlottátok, hogy USB-n keresztül tegyek rá új SW-t, és hátha az rendbe hozza. Meg is próbáltam, de erre eltűnt a bootloader, és már bekapcsolni is csak specko DOS paranccsal tudtam számítógépről. :)
    Végül addig próbálkoztam a sok SW feltevéssel, míg az 4.1-es Androit felment rá (1.20.401.1 RUU). A GPS így sem működött, de itt már a kamera fókusz sem.
    Végül így 1-es működő SW-rel visszaküldtem az eladónak, hogy javítsa meg. A napokban visszajött a telefon, és szinte agyvérzést kaptam. A GPS továbbra sem működik!
    Az eladó megint azt javasolta, hogy próbáljam meg megjavíttatni itt, és ha nem túl drága (náála ez kb 10-30 USD-t jelenthet), akkor kifizeti.
    Most beszéltem a HTC-vel, akik az IMEI szám alapján azt mondták, hogy ez egy Skandináv One S. A szervízelésre azt mondták, hogy ez már egy kifutott termék, így alkatrész sem nagyon van. Hivatalos szervíz nincs Mo-n, mást meg nem javasolhat.

Tudtok valakit, aki rá tudna nézni a telefonra? Bp, Békásmegyeren vagyok.

PS "Csupaegy" CID, M7_UL PVT SHIP S-OFF RH, Radio: 4T.28.3218.04

Új hozzászólás Aktív témák