- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsoca_D
tag
Sziasztok
Pár hónapja jelentkeztem itt, mivel vettem egy felújított HTC One M7-et Kínából, és gondom volt pár dologgal.
Egyrészt azt írta a "HTC hibajelentés" menüpontban, hogy hiába kapcsolom ki a visszajelzést, akkor is adatokat gyűjthet, mert ez egy tesztkészülék. Később kiderült, hogy nagyon sok készülék ilyen, és nem gond.
A másik gond a SW frissítés volt, mivel nem is található rajta ilyen menüpont. Ezzel még szintén megbékéltem volna, de akkor kiderült, hogy nem működik a GPS.
Itt azt ajánlottátok, hogy USB-n keresztül tegyek rá új SW-t, és hátha az rendbe hozza. Meg is próbáltam, de erre eltűnt a bootloader, és már bekapcsolni is csak specko DOS paranccsal tudtam számítógépről.
Végül addig próbálkoztam a sok SW feltevéssel, míg az 4.1-es Androit felment rá (1.20.401.1 RUU). A GPS így sem működött, de itt már a kamera fókusz sem.
Végül így 1-es működő SW-rel visszaküldtem az eladónak, hogy javítsa meg. A napokban visszajött a telefon, és szinte agyvérzést kaptam. A GPS továbbra sem működik!
Az eladó megint azt javasolta, hogy próbáljam meg megjavíttatni itt, és ha nem túl drága (náála ez kb 10-30 USD-t jelenthet), akkor kifizeti.
Most beszéltem a HTC-vel, akik az IMEI szám alapján azt mondták, hogy ez egy Skandináv One S. A szervízelésre azt mondták, hogy ez már egy kifutott termék, így alkatrész sem nagyon van. Hivatalos szervíz nincs Mo-n, mást meg nem javasolhat.Tudtok valakit, aki rá tudna nézni a telefonra? Bp, Békásmegyeren vagyok.
PS "Csupaegy" CID, M7_UL PVT SHIP S-OFF RH, Radio: 4T.28.3218.04
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro 128GB Black Karcmentes
- iPhone 14 Pro 1TB Deep Purple Hatalmas tárhely, 100% akku!
- Realme GT2(használt, független, 128 GB, 8 GB RAM, szürke)
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3229
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest