- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Új középpályást igazolt a Qualcomm
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
Hm, nem hittem volna, hogy egy Logitech Harmony mellett egyáltalán ki fogom próbálni a táviranyítót a One-ban, de egész jó móka. Mindössze egy kérdésem lenne: ez most tényleg be van betonozva az erősítő-tévé-settopbox trióra? Mert az első kettő az OK, de nekem médialejátszó van az erősítő/tévé között és tök jó lenne, ha legalább a play/pause, a vissza és a négyirányú gombok működnének. Próbáltam egyéni gombokként definiálni őket, de elég random a dolog, a négyirányú menne, a play pl soha, a pause-t látja, de nem működik
Szóval ez ilyen, nézzek valami 3rd party programot mellé, hátha? Van ugyan a Popcorn Hournak app-ja, tehát az megoldható, hogy a gyári TV program és aközött váltsak, de hát az elég macera, akkor már tényleg egyszerűbb elővenni a Logi Harmony-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Acer Aspire A515 - i5-8GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest