-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szricsi_0917
tag
Sziasztok
nemrég vettem egy M8-as htc-t. Olyan gondom van vele hogy importáltam a névjegyzéket a facebookból és a google fiókból amiket ugye azonos személynél egyesítettem is.Mikor egyesítettem a facebook profilképet hagyta meg és annak is van beállítva hogy az alapján tegye be a képet. A következő napig hozzá sem nyúltam a telefonhoz, utána jött a nagy meglepetés, mert amihez hozzá van kapcsolva a facebook profil ott eltűnt a profilkép, mindegy mit csinálok egyszerűen nem hozza be a személy névjegyzékéhez a képet, csak akkor ha manuálisan megyek rá a facebookra és onnan másolom ki külön a személy képét és illesztem be a névjegyzékbe.
Mi lehet ennek az oka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Google Pixel topik
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Iphone 13 Red 128GB Független
- Apple Iphone 13 Pro Max 256gb Sierra Blue megkímélt állapotban.
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest