- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- Óriáskészülék, kis akksival
- iPhone topik
- "Titkos termékek" is várhatók a Pixel 10 széria bemutatóján
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
Üdv Emberek!
Hosszu idö utan ismet visszatertem (jo, tudom, ki nem szarja le, mindegy is..).
Nyaron nem nagyon volt idöm olvasgatni a forumot, aztan teljesen elhanyagoltam, ugyhogy ki is maradt kb 3k hsz..Sajnos akadt egy apro problemam a telefonnal, konkretan az, hogy vasarnap bedöglött az usb.. Volt esetleg masnak is ilyen gondja vele? Probalgattam mar mindent, masik töltö, gepröl, konnektorbol, kikapcsolva, bekapcsolva, egy labon allva, stb. de semmi..
A cumi resze a dolognak hogy ugye nem a gyari soft volt fönt. Na most kb 50% volt az akksiban meg, amikor kikapcsoltam, remelve, hogy eleg arra, hogy gyorsan wifin föltegyek ra valami ruu-t, aztan visszaalitsam alapra, viszont a bootloadert usb nelkül nem tudom visszazarni..
Valakinek valami tapasztalat ezzel kapcsolatban?Igazabol ebbe nem nagyon köthetnenek bele, mert hardvere hiba, köze nincs a fözött romhoz (honapok ota ez van fönt, szoval biztos nem gondolt egyet aztan usb brickelte magat csak ugy..), de szervizeseknel sosem lehet tudni..
(#31407) Sheepczx: Akksi nekem is detto es a hangszoronal en is hasonlot tapasztaltam..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Akciókamerák
- RAM topik
- Gyúrósok ide!
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- ZTE nubia RedMagic 10S Pro 16GB / 512GB 144Hz Dusk
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest