-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
trémobil #29421 üzenetére
Minden telefont le lehet meríteni 4-5 óra alatt, ha hozzá sem nyúlsz, csak időt nézel, néha zenét hallgatsz, meg hívást emailt fogadsz, akkor elmegy majd 3 napot, ha játszol netezel, zenélsz egész nap, akkor a nap végére kérni fogja a töltést, de a One X messze rosszabb volt ebből a szempontból.
Ez mindenkinél egyéni, mivel nagyban függ a programoktól amik futnak a háttérben, és a szokásaidtól, de még egyszer mondom, egyáltalán nem rosszabb az átlagnál, sőt kicsit még talán jobb is a beszélgetési idő.
One X mellett többször belefutottam, hogy nap közben lemerült, sima 1 óra busz melóba egy óra haza, meg a nap közbeni net, játék stb... és hazafelé már nem tudtam zenét sem hallgatni, mert mindig 3-4-5 % on volt, viszont ezzel nehezebb elérni, hogy az energia takarékos mód egyáltalán bekapcsoljon, szóval az első hét után, amikor már nem nyomkodod annyit, nem telepítgetsz, ha nem beállsz a napi használatra akkor simán kibírja a nap végéig, nekem átlag 1,5 napot bír, attól függ mennyire nyúzom. Mondjuk egy héten 3x kap enni egy nap után, 2x két nap után, kb így áll a hét, ha nem kell sokat navigálni, mert az nagyon eszi, mint az összes telónak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 128GB, Tökéletes állapot, 100%-os akku, 2027-ig garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 3 Év Garanciával!
- iPhone XS 64Gb használt hibátlan működés
- iPhone 16 Pro 128gb Natural Titanium
- iPhone 13 128Gb fehér (starlight) első tulaj, patika állapot, akku 85%, új kijelzóvédő
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest