Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• FeRRaR1

őstag

válasz trémobil #29421 üzenetére

Minden telefont le lehet meríteni 4-5 óra alatt, ha hozzá sem nyúlsz, csak időt nézel, néha zenét hallgatsz, meg hívást emailt fogadsz, akkor elmegy majd 3 napot, ha játszol netezel, zenélsz egész nap, akkor a nap végére kérni fogja a töltést, de a One X messze rosszabb volt ebből a szempontból.

Ez mindenkinél egyéni, mivel nagyban függ a programoktól amik futnak a háttérben, és a szokásaidtól, de még egyszer mondom, egyáltalán nem rosszabb az átlagnál, sőt kicsit még talán jobb is a beszélgetési idő.

One X mellett többször belefutottam, hogy nap közben lemerült, sima 1 óra busz melóba egy óra haza, meg a nap közbeni net, játék stb... és hazafelé már nem tudtam zenét sem hallgatni, mert mindig 3-4-5 % on volt, viszont ezzel nehezebb elérni, hogy az energia takarékos mód egyáltalán bekapcsoljon, szóval az első hét után, amikor már nem nyomkodod annyit, nem telepítgetsz, ha nem beállsz a napi használatra akkor simán kibírja a nap végéig, nekem átlag 1,5 napot bír, attól függ mennyire nyúzom. Mondjuk egy héten 3x kap enni egy nap után, 2x két nap után, kb így áll a hét, ha nem kell sokat navigálni, mert az nagyon eszi, mint az összes telónak...

Új hozzászólás Aktív témák