- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dani3l
őstag
válasz
HUTCHDB
üzenetére
Köszi az infokat, megnezem majd akkor. Ma megy föl mindenkepp a 71-es ARHD, aztan meglatom a közeljövöben mit produkal. Mivel en az allitolag bugos 62-vel is meg vagyok elegedve, lehet nekem tökeletes lesz.
Elöbb utobb meg ugy is megy vissza full stockra az egesz aztan szervizbe valoszinü, bar szervizbe küldessel megvarom, amig lesz s-off a legujabb szoftverhez is..
Utana lehet kiprobalok majd masikat is, ha mar igyis ugyis mokolnom kell megint.Steve1207: +1, en is inkabb a stock-közeli romokat szeretem, par apro ficsör böven eleg, nem akarok en minden apro szart testreszabni..
Tiger.: Nekem pl az az elsö, miota van ra lehetöseg, hogy kilövöm a blinkfeedet a p.csaba, ugyhogy nem kell semmilyen formaban neznem..

Új hozzászólás Aktív témák
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest