Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Luser2000

addikt

Srácok!

Mi okotok lenne kétségbe vonni az állításomat, miszerint: "... Korábban Samsung S3 készüléket használtam, és ugyan azon használati szokások mellett a HTC érzésre kb. 40%-al tovább bírja. ..."
    (ForRedGlory: "Ne túlozzunk azért... egy grammal sem jobb üzemidőben mint S3. Kb ugyaott van.")

AZ ÉN "használati szokásaim" mellett márpedig határozottan több töltés marad az aksiban a nap végére, mint az S3 esetén maradt. (Ennek részben akár az is lehet az oka, hogy az S3 aksijának kapacitása a 3/4 év alatt esetleg keveset csökkenHETETt). Illetve, ha okosan olvastok akkor két lényeges dolog volt még az állításomban: "érzésre" és "kb.".

Én speciel az akku statisztikákat / használatokról készített szkrínsátokat utálom, mert számomra az ég adta egy világon semmit nem mond azon kívül, hogy egy valakinek mit jelez ki a készüléke. Azért nem tudok mit kezdeni ezekkel a beszámolókkal, mert igen nagy valószínűséggel más használati szokások mellett, más fizikai környezetben (használt hálózat, antennák távolsága, stb) használták, mint ahogy én tenném.

Én ebben az empírikus módszer híve vagyok, azaz: mit tud nálam az egyik készülék és mit tud nálam a másik.

Így már értitek?

Új hozzászólás Aktív témák