- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
válasz
nagy@gmx.com #5619 üzenetére
http://www.anandtech.com/show/9102/the-htc-one-m9-review-part-1/3 (Bocs, de mobilverzióban nem lehet rendesen linket szerkeszteni). Itt mérésekkel és adatokkal van igazolva, hogy a színekkel valami nagyon nincs rendben, a fehér értéke katasztrófális, ami sajnos szemmel is látható, főleg ha mellétesszük az m8-at.
-
umfrider
senior tag
válasz
nagy@gmx.com #5598 üzenetére
Szerintem egy a kérdés úgymond. Szürrealisztikus kijelzőt akar valaki nézni, vagy pedig olyat, ami jobban tükrözi a valóságot. (jelzem, AMOLED párti vagyok, a htc szerintem nagyon jól eltalálta az ilyen paneleit eddig. A Samsung SAMOLED, AMOLED meg már botrányosan színes, parasztvakítás az egész)
Szvsz IPS szintén kapufa. Volt ASUS-om, Sony-m azzal szerelve, nem volt az igazi. -
Tiger.
nagyúr
válasz
nagy@gmx.com #5598 üzenetére
Nekem nem torzít max hangerőn az m9, a kijelző az nekem bejön igaz nekem az m7 volt viszonyításul.
-
karldergroße
senior tag
válasz
nagy@gmx.com #5596 üzenetére
Közben elolvastam pár kritikát a kijelzőkről, nem az enyémmel van baj, mindegyik kiemeli az m9 rosszabb minőségű kijelzőjét. Nem is értem, miért így állították be, kimondottan zavaról a "fehér" színei, melyek nem fehérek az m8-hoz képest.
A Huawei-eknek tényleg jó a hangzása, bár én még csak egy M2-es mediapaddal próbáltam. Viszont a boomsound-hangszórója jobb és tisztább az m9-nek, mint az m8-nak volt, talán ez az első pozitívum (A nagyobb belső tárhelyen kívül.)
Fényképezésben a következő a helyzet: az M9 nappal (valószínűleg a nagyobb felbontás miatt) talán élesebb képeset készít, viszont sötétebb környezetben az m8 a jobb.
Mindegy, úgy néz ki, megmarad mind a kettő, mivel az m8-at nem tudom normális áron eladni, pedig szép (bár lehet, hogy most már nem is akarom...)
Mivel szolgáltatónál vettem hűségre, valószínűleg az új m9-től sem tudok megszabadulni, pedig valószínűleg most már ezt tenném, nekem összességében csalódás a készülék, az m8 folytatását vártam tőle, de inkább visszalépés. -
karldergroße
senior tag
válasz
nagy@gmx.com #5592 üzenetére
Egyértelmű. Sanos az M9-nek sokkal rosszabbak a színei, mint az M8-nak voltak, összehasonlítottam.
És lehet, hogy rosszul érzem, de a zenei hangminősége is jobb volt az M8-nak, ugyanazzal a fülessel próbáltam ugyanolyan beállítások mellett ugyanazokat a zenéket. Amiben még jobb az M8, az üzemidő.
És az a baj, hogy leszámítva a tárhelyet, semmiben sem rosszabb. A szoftver gyakorlatilag ugyanaz, az M9 nem jelentett előrelépést, sajnos. -
Tiger.
nagyúr
válasz
nagy@gmx.com #5590 üzenetére
Én nem érzem hiányát, sztem elég erosek a szinei.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
nagy@gmx.com #5587 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest