- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- A GT 7 kap először Android 16-ot
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hatpersze
tag
válasz
geryboro #6182 üzenetére
Eragon aosp rom simán települt pendrive-ról. Úgy tűnik tökéletes. Az előző rom ami rajta volt... Az valami elképesztő silány okádék volt... Majdnem le is mondtam a készülékről. De most úgy tűnik tök jól viselkedik.
Az eredeti fm rádió apk kellene, ha valakinek meglenne megköszönném. Mondjuk xda-n biztos megtalálható... -
válasz
geryboro #5862 üzenetére
Én nemrég vettem dot view tokot, így erről tudok nyilatkozni.
Nagyon jó kis tok, telefon jól illeszkedik benne, kiesni nem fog.
Ami hasznos, hogy ha kinyitod felold a telefon, ha becsukod akkor lezár, ill hívást lehet fogadni anélkül, hogy kinyitnád.
Zenét hallgatsz, akkor azt is lehet váltani rajta, "Témák" alkalmazásban pedig sokféle téma van, ill Dot View alkalmazásban lehet egyedit is csinálni. Plusz van egy egyszerű játék is ráGyárilag van benne energiatakarékos meg extrém energiatakarékos mód is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest