Ma indul a One M9 nougatos frissítése

Hirdetés

Nem egész két hete jelentette be a HTC, hogy elindítja idei csúcskészülékének a frissítését, és a rákövetkező napokban egyre több 10 jelzett: itt az Android 7.0-n alapuló Sense UI. A HTC amerikai részlege ma újabb jó hírt közölt: készen áll a következő tajvaniak által megálmodott mobil, hogy nougatos köntösbe bújjon, méghozzá a tavalyi zászlóshajó.

A One sorozat formavilágával tért vissza a HTC One M9
Android 6.0-val startolt el és most 7.0-ra vált a HTC One M9 [+]

A HTC One M9 7.0-s update-je amerikai idő szerint ma este indul útjára a kártyafüggetlen kiszerelésekre, és mint mindig, régiónként változhat, hogy ki mikor részesül a csomagból. A szolgáltatói darabok viszont csak jövő év elején kapják meg a frissítést, legalábbis a HTC USA Tweetje ezt közölte. A lényeg: előbb-utóbb minden One M9 örülhet.

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • A HTC 10 még az idén megkapja az Android Nougat frissítést

    A HTC hivatalos Twitter csatornáján tette közzé frissítési tervei(nek egy részé)t.

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • HTC 10 - tízpróba

    A tajvani gyártó leváltotta a One-szériát, és áprilisban bemutatta legújabb csúcsmodelljét, ami továbbfejlesztett UltraPixel kamerát, BoomSound hangszórópárt és felső kategóriás hardvert kapott.

  • HTC One M9 - meleg fogadtatás

    Megérkezett a fémházas One termékcsalád harmadik tagja 20 megapixeles kamerával és következő generációs, ám nem éppen problémamentes rendszerchippel.

Hirdetés