- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
Sehol nem írtam, hogy nyissad a bootloadert, mert hogy az majd jó lesz, éppen elleneztem, hogy nekiállj a módosításnak, sőt még privát üzenetben is minden kérdésedre leírtam, hogy nem csak így megy.
Az, hogy te semmibe veszed a téma összefoglalóban található, mindenre kiterjedő leírásokat és az abba fektetett időt, valamint elvárod, hogy más a minden körültekintést mellőző hozzáállásod és stílusod után szabadidejét áldozza rád az minden csak nem normális.Elég sok fórumtag lelt errefelé kimerítő segítséget, csak mégis nálad valahogy semmi sem úgy működik, így ha te ennyire jobban értesz a készülékek módosításához, akkor csak az nem értem, hogy miért mégis itt kértél segítséget, de abban egyet értünk, hogy egyedül jobban fogsz boldogulni.
-
ferob
őstag
Persze, amennyiben nem az a célod, ami az előzőekben, hogy segítsek kialakítani a környezetet hozzá és írjam le neked külön lépésről lépésre, majd ha nem boldogulsz, akkor keressük meg, hogy hol rontod el, mivel eddig sem sikerült boldogulnod a részletes leírásaimmal a téma összefoglalóból.
Ezzel az egész folyamattal pontosan oda kerülsz vissza, ahova eddig, mivel módosítatlan rendszer kell hozzá, így nem tudom, hogy hogyan fog sikerülni.
Gondolom a személyes segítséggel továbbra sem akarsz élni, ahogy eddig sem a másfél hónapos próbálkozás alatt, szóval a lehetőségek limitáltak.
-
Tiger.
nagyúr
-
ferob
őstag
Nem, már nagyon sokszor leírtam, hogy mi a helyzet, ez semmiben nem különbözik a gyári módszertől, csak itt nem a készülék indítja újra magát, hanem az ember maga lép recovery módba.
A frissítések inkrementális sorrendben érkeznek, nem rakható fel csak úgy egyből a legfrissebb, valamint mivel neked más régiós készüléked van, ezért ez teljesen külön kategória.Rengeteg hozzászóláson át próbáltam én is segíteni, de nem jutottál előrébb, személyes segítséget nem fogadsz el, így tényleg nem lehet mást mondani, mint hogy kénytelen vagy így használni a készüléket.
-
ferob
őstag
Mint említettem, minden megtalálható a téma összefoglalójában, ha ROM-ot szeretnél felrakni, de ennél részletesebben vagy máshogy nem lehet leírni, de a készülékeden futó régebbi firmware miatt nagyobb az esélye, hogy nem fog megfelelően futni egy friss ROM.
Továbbá a régi rendszeren újabb RUU nem futtatható le bizonyos változások miatt, valamint teljes firmware csomagot S-OFF hiányában nem fogsz tudni soha felrakni, ezért csak OTA frissítést tudnál alkalmazni, amit elmondásod szerint nem ajánl fel a másik régiós készülékeden a rendszer, már feltéve, ha van még működő rendszered, mert előre szóltam, hogy ne kezdj bele, ha nem értesz hozzá, mert baj lesz a vége.
Ha nyitottad a készülék bootloaderét és netán másik ROM felrakásával próbálkoztál, akkor immár azt is elérted, hogy ha valahogy vissza is zárod, újra kinyitni nem fogod tudni az eredeti recovery hiányában.Nem véletlenül írtam, amiket eddig leírtam neked, valamint éppen ezért ajánlottam fel a személyes segítségem, amivel nem akartál élni, így hidd el, hogy többet nem lehet tenni az ügy érdekében.
-
ferob
őstag
Ezért felesleges két hozzászólást írni egymás után, használd a szerkesztés gombot, valamint felesleges kör lefényképezni a képernyőt és feltölteni a gépre, erre bőven elég egy képernyőmentés is, viszont a privátban történt 8 üzenetváltás, valamint az általunk itt generált legalább 11 hozzászólás és a téma összefoglaló után úgy érzem a részletes információkat megkaptad, amitől merőben eltérő az, amivel próbálkozol, így ha már ennyi energiát fordítok a segítségre, akkor megtisztelhetnél azzal, hogy a hozzászólás írásokon kívül arra is fordítasz némi időt, hogy oda is figyelsz arra, amit leírok segítségként vagy ahogyan azt alkalmazod.
Olyan nem létezik, hogy "fastboot oem rebootRUUű", de még csak olyat sem írtam sehol, hogy "fastboot flash zip firmware firmwareneve.zip".
-
ferob
őstag
Csak ismételni tudom magam, hogy nagyon sokszor leírtam, ha nem érted a lépéseket, akkor ne állj neki, mert el fogod rontani a készüléket és csak magad okolhatod.
Az rajtad áll, hogy szükséged van-e root hozzáférésre, elvégre csak te tudod, hogy mire akarod használni a készüléket, valamint firmwaret nem lehet felrakni recovery alól.
fastboot oem rebootRUU
fastboot flash zip firmware.zip -
ferob
őstag
Leírtam neked privátban is a kérdésedre, hogy mi hogyan működik, ha a topikban újra megkérdezed, akkor sem lesz olyan, aki mást fog állítani.
Azt is leírtam, hogy nem létezik CWM a készülékre, TWRP recovery érhető el, ahogyan azt is, hogy friss firmware nélkül nincs friss android, ami jelenleg a készülékre a 7.0 verzió, valamint a bootloader nyitás és az S-OFF két teljesen külön dolog, mivel míg az előbbire lehetőséget biztosít a HTC bárkinek, addig az utóbbira nem.Másik firmware, konkrétan egy teljes firmware csomag csak az S-OFF állapot meglétekor rakható fel, ami elkerülhetetlen a készülék régiójának megváltoztatásához.
A ROM ettől teljesen független, hogy milyet raksz rá, de régi firmware esetén a friss nem megy, új firmware esetén pedig a régi nem megy.Ettől függetlenül a bootloader nyitásához szükséges lépéseket nem a leírás szerint követed, azért kapod a mellékelt hibaüzenetet.
Ahogy említettem, ha nem boldogulsz, akkor jobb, ha nem kezdesz egyéni akciókba, mert csak baj lesz a vége és nem, hogy a frissebb rendszer nem fog menni, de a réginek is annyi lesz, ami talán nem kell, hogy mondjam mekkora probléma, főleg utána a készülékhez megfelelő gyári mentés megtalálása.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Google Pixel topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Nyaralás topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RITKASÁG: MSI Big Bang Z77 MPOWER
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest