- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 13 4G
- Yettel topik
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
milkabrams
őstag
válasz
Speeedfire #6430 üzenetére
Gondolom a 10-es is meg tud hajtani kb. ugyan úgy egy jobb fejhallgatót.
-
milkabrams
őstag
válasz
Speeedfire #6426 üzenetére
Bocs, de engem valami napló féle érdekelne. Egyfelől ott van az ~5 óra kijelzőidő, viszont 1 óra navigáció leszippant 25%-ot, viszont az árukeresőn olyanokat is írnak, hogy kibírja az 1-1,5 napot. Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy egy HTC csúcstelefon olyan szinten használhatatlan lenne, hogy az akku félig lemerül, ha GPS használatával el akarok jutni pl. a Népligetből az xy-ig ami kb. 1 óra séta. Ezt még a jelenlegi LG F6-om is simán tudja, igaz olyankor nincs zenehallgatás vagy átlépés a Chromeba, mert gyakorlatilag multitasking nem létezik rajta.
-
milkabrams
őstag
válasz
Speeedfire #6419 üzenetére
November-december környékére lehet beszerzek egy ilyent a hardverapróról.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #6360 üzenetére
Igen.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #6358 üzenetére
Nem értelek, ha gyári vissza állitást csinálsz akkor nem a 6.01-ről csinálja hanem egyből a 7-ete rakja.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #6356 üzenetére
De akkor 0 lesz, de előtte jelentkezz ki a fiókból.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #6354 üzenetére
Csinálsz egy gyári vissza állitást és szűz lesz az android 7-esed
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #6352 üzenetére
Senki sem tud ebben segíteni? Nem találtam a htc oldalán m9-es image-et.
-
Rixman
tag
válasz
Speeedfire #6201 üzenetére
Szia!
Mi változott?
-
válasz
Speeedfire #6145 üzenetére
Szülinapp nekem gond nélkül talált jelet most itthon is. De a Waze/Here duóval sem szokott gond lenni.
-
ferob
őstag
válasz
Speeedfire #6147 üzenetére
A készülék nem esett le vagy sérült meg soha, hogy az érintkezővel problémák lehessenek?
Valamint a töltővel arra céloztál, hogy csatlakoztatáskor megjavul? -
Badboys
őstag
válasz
Speeedfire #6139 üzenetére
Milyen programot használsz navira? Elsőre ezt kellene tisztázni. Ugyanis vannak olyan programok amelyek nem jó a HTC re mert ezt produkálja. Az,hogy eldobálja a jelet semmi köze a töltőnek.
-
ferob
őstag
válasz
Speeedfire #6141 üzenetére
Ugye nem valahol házon belül próbálkozol a GPS-szel, ahol ilyen esetben általában gyenge a jel?
Akkor leginkább az alkalmazás újratelepítése, majd ha nem segít, akkor a gyári beállítások visszaállítása marad megoldásként.
Ha egyik sem orvosolja, akkor marad a javításra való leadás. -
ferob
őstag
válasz
Speeedfire #6139 üzenetére
Valószínűleg tokban használod a készüléket, aminek a kialakítása rontja a vételt, ezért próbáld meg, hogy leveszed a készülékházról, így várhatóan megszűnik a probléma.
A HTC ROM-ok nem tartalmaznak egykezes módot, így aktiválni sem lehet.
(#6138) geryboro: Ha valakiben ez megkérdőjeleződik, akkor inkább nem, mert csak az lesz a vége, hogy az előző rendszeren mi volt jobb, és hogyan lehet visszaállítani, amire a válasz az, hogy S-OFF nélkül sehogy.
-
rdt89
addikt
válasz
Speeedfire #6109 üzenetére
M9-el felirattal akar becsapni a modell típusnál.
-
ferob
őstag
válasz
Speeedfire #6106 üzenetére
Nem lehet kikapcsolni, csak a letöltés módját lehet változtatni, így ez nem lehet probléma.
-
rdt89
addikt
válasz
Speeedfire #6103 üzenetére
Akkor nincs más hátra várok türelmesen, még a telefonom azt nem mondja, hogy na akkor vágjunk bele.
-
kirkri
addikt
válasz
Speeedfire #6066 üzenetére
Lehet, hogy 80-90-ért hirdetik, de vajon el is viszik-e annyiért?
Én 1 éve vettem egy hónaposan gyári garival 90k-ért.
Illetve, egy hete vettem a nejemnek egy egy éves, patika állapotú One mini 2-őt, szintén gyári garival 28k-ért. A srác azt mondta, hogy bement vele több mobilos üzletbe és mindenhol azt mondták neki, hogy HTC-t nem vesznek be, mert annyira nem veszi senki a HTC-ket, hogy csak bukna rajta. Tehát nem azt mondták, hogy olcsón bevennék, hanem azt, hogy semennyiért.Valamint egy jó ismerősöm vett pár napja egy M9-et kicsit viharvert házzal, de sértetlen kijelzővel 40k-ért. Van majd egy év garancia még hozzá, szóval egy burkolatcsere után tökéletes állapotú készülék lesz belőle 50k alatt.
Szóval a HTC készülékek nagyon durván veszítenek az árukból sajnos.
-
Rixman
tag
válasz
Speeedfire #6043 üzenetére
-
mtibusz
tag
válasz
Speeedfire #6043 üzenetére
-
Varoz
addikt
válasz
Speeedfire #6039 üzenetére
Akksipénisz!
-
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #6020 üzenetére
Szvsz nem placebó, párom is megjegyezte, hogy gyorsabb lett. Kamera is frissült, azzal kapcsolatban láátok valami változást? (még nem tudtam tesztelni)
-
karldergroße
senior tag
válasz
Speeedfire #6020 üzenetére
10-esen gyorsabb, főleg a programok frissítése.
-
mtibusz
tag
válasz
Speeedfire #6011 üzenetére
Én még ferob megoldásával felraktam.[link]
Úgy néz ki, akkor innentől már erre nem lesz szükség ...
Jön lefelé mindenkinek ... -
Diamond500
senior tag
válasz
Speeedfire #5828 üzenetére
kb senki.. el kell küldeni hivatalos szervizbe, de azok is csak gányolnak többnyire
-
Varoz
addikt
válasz
Speeedfire #5500 üzenetére
Azért csak próbáld meg amit írtam!
Mit vesztenél vele?
-
umfrider
senior tag
válasz
Speeedfire #5500 üzenetére
Igen, a One S-nek valóban gyors volt a kamerája, ám mai szemmel nagyon átlag htc a minőség. Nappal, megfelelő fény mellett szvsz m9 versenyképes, korlátolt fényviszonyok mellett közepes, alatta pedig full kapufa. Manuálba, 2 s záridővel persze más a helyzet.
-
Varoz
addikt
válasz
Speeedfire #5489 üzenetére
Szerintem nem sok köze van az apphoz. Nem rohadt karcos a lencséd vagy valami? Polírozd ki Isopropyl alkohollal és fültisztitó pálcikával!
-
umfrider
senior tag
válasz
Próbáld ki ezt.
-
umfrider
senior tag
válasz
Akkor mindenképp próbálj ki más appot. Hátha szoftveres a hiba.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #5483 üzenetére
De az a jbl mély láda fasza lehet, bár azt mondják a zárt láda szebben szól és kezdek rájönni hogy tényleg. Valami idióta az enyémre rakott csövet most bezártam mert gyárilag nem volt rajta.Blaukpunt gt seria
A képek hát nem igazán jók. -
umfrider
senior tag
válasz
Speeedfire #5483 üzenetére
Ezek tényleg gázak...
-
umfrider
senior tag
válasz
Speeedfire #5476 üzenetére
Mutass képeket! 1/200 felett nem is kell állvány.
-
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #5476 üzenetére
Minden fotó előtt át kell törölni a lencsét valami ruhával, sokkal élesebb lesz a kép.
-
umfrider
senior tag
válasz
Speeedfire #5459 üzenetére
Én is +0,5 ös értékeken használom a lentebb említett beállításokat + automata módban ISOmax 200; EV -1 -0,5 és 0 között állítgatom. Többnyire a -0,5 szokott menni. Az szinte mindig jó.
A készült képeket pedig én nem tartom borzalmasnak, szerintem átlagon felüliek, persze nem profik. A manuális mód szvsz nem rossz. Valamelyik nap fogok készíteni egy sorozatot, kaptam kölcsön állványt, körbejárom Szegedet, Pécset. Éjjel - nappal, szürkületben.
Amúgy a CortexCam appot leszedtem, rááldoztam 1000 Ft-ot. Szerintem brutál részletgazdag fotókat lehet vele készíteni, állvány javasolt hozzá, mert exponál egy kis ideig. Témafüggő. Mozgó téma viszont abszolút nem lőhető vele (ha szél van, az is gázos lehet).Cicka - cortex
Cicka automata
Kilátás - cortex
25-ös tiszta
25-ös felhős
Állatkert bejárat
Egyedül #1
Egyedül #2
Szarvasbogár mozgásban
Meglepetés
Kilátás -
istnag
addikt
válasz
Speeedfire #5459 üzenetére
Gyáriban tolj egy fél egységet a Telítettségen/Kontraszton/Élességen fel. Szemnek kellemesebb képek lesznek. Legalábbis én így vettem észre, M8-on is és M9-en is.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #5323 üzenetére
Nálam jó.
-
umfrider
senior tag
válasz
Speeedfire #5323 üzenetére
Nekem Desire Eye-n volt 1-2x Android 6.0 alatt. ( szerintem meglehetősen bugos lett ez a droid. Ráadásul ugyan azon hibákat észlelem htc-ken )
-
ffodi
veterán
válasz
Speeedfire #4861 üzenetére
Igen, a legtöbb az...
Szerintem is ocsmány lett/lesz az új HTC (ha ilyen lesz), az előlap elvesztette az egyedi vonásokat és egy fos tömegtermék kinézete lett (nekem pl. tetszett a fekete HTC sáv
). Sajnálom, hogy így elcseszték, marad az M9, aztán ideje más gyártó után nézni, ha ez így marad.......
Szerk.: Az M7 amikor megjelent, ott elfogott a "must have" érzés. A szar kamerája (lilulós) ellenére imádtam. Aztán az M8 nem hatott meg különösebben, az M9-nél pedig ismét azt éreztem, hogy ez kell......itt most mást érzek.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #4664 üzenetére
Enyemen karcok sincsenek.
-
no more
veterán
válasz
Speeedfire #4600 üzenetére
Hehe, azt írják, hogy jobb mint a Z3 kamerája.
-
stilo18
addikt
válasz
Speeedfire #4600 üzenetére
Köszönöm szépen. Az előlapi UP kamera tényleg azt tudja mint amit az M8 tudott? Mert akkor azzal viszont elégedett leszek...
-
Bar1
aktív tag
válasz
Speeedfire #4587 üzenetére
@Speedfire
@Dreamie
Köszönöm a tanácsokat, akkor lehet, hogy mégis rá kellene szánnom magam a gyári visszaállításra a merülés miatt. Talán a kameránál is eltűnik az eddig nem létező fénykezelési hiba. -
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #4549 üzenetére
Tettem egy probat az mxel ez egy ritka szar smallville 1 resz test elindul de akad, ha kapcsolgatom a kodolasokat, siman kifagy, ezt tobbszor eljatszotta, olyan is volt hogy hivtak kozben es kifagyott. 100 szor inkabb a bst hasznalom.
-
Varoz
addikt
válasz
Speeedfire #4534 üzenetére
Ez felesleges kukacoskodás.
-
viktor82
őstag
válasz
Speeedfire #4439 üzenetére
Köszi
-
Ubi
tag
válasz
Speeedfire #4294 üzenetére
Tegnap nekem is voltak meg-meg akadások, azért csináltam meg. De azóta semmi. Sajnos nekem is ráment vagy 3 órám, de megérte.
-
fravik
tag
válasz
Speeedfire #4294 üzenetére
Nekem lag egyáltalán nem jelentkezett tegnap óta, nálam is mintha gyorsult volna... én tuti nem resetelek, szerintem ennek így kell(ene) mennie jól... Nem lehet esetleg valami egyéb szoftveres probléma?
-
Ubi
tag
válasz
Speeedfire #4291 üzenetére
Én tegnap este csináltam egy resetet.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #4240 üzenetére
Ne mond hogy gyorsabb mint az s6 az teljesen kizart.
-
Bilux
veterán
válasz
Speeedfire #4237 üzenetére
S6 edge plusz jobban melegedett nekem ha le volt terhelve mint ez.
Ennek a melegedési hisztériának csak az örül aki venni akar egy jó telefont. Mert a használt piaci ára a béka segge alatt van. -
HoriBali
csendes tag
válasz
Speeedfire #4234 üzenetére
Köszi!
Csak szinte mindenhol a melegedést lehet olvasni.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #4172 üzenetére
Néha nagy ritkán tapasztalok én is ilyet, de ez engem nem zavar.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Speeedfire #4170 üzenetére
Pedig jó lenne tudni, hogy ez most mi!? Vagy megoldást találni rá.. szerintem már írták volna mások is, ha minden készülen ilyen
:-$ -
Diamond500
senior tag
válasz
Speeedfire #4153 üzenetére
Ez szoftveres bug lehet? Másoknak is van ez a probléma?
-
leslien
nagyúr
válasz
Speeedfire #4167 üzenetére
akkor marad a G4 .. nem csavargok megvárom a G5 ...
-
leslien
nagyúr
válasz
Speeedfire #4165 üzenetére
akkor felejtős...
-
leslien
nagyúr
válasz
Speeedfire #4163 üzenetére
nem látom h hol írják imx 214? mer sztem már vagyis remélem az újabb imx 258,imx 278 ... imx 214 kicsit beteges volt nekem ...
-
Sztupidka
tag
válasz
Speeedfire #4145 üzenetére
Egyenlőre Ez a verzió jött ki. Majd elválik mi mit kapunk!
-
ferob
őstag
válasz
Speeedfire #4145 üzenetére
Konkrét oka is van vagy csak az, hogy a 6.0.1 magasabb verzió? Mivel akkora egetverő változást nem hoz egyáltalán.
Ettől függetlenül a nyár elején várható a 6.0.1 frissítés, ha minden jól megy, addig pedig a frissebb készülékek kiváltsága lesz.
-
spawn21
veterán
válasz
Speeedfire #4087 üzenetére
Szerintem a telefon az átlagos 4 órát tudja. Talán kicsit többet
-
ferob
őstag
válasz
Speeedfire #4087 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy a 7,5 óra böngészés és a 8,3 óra videólejátszás nem úgy lett mérve, ahogyan te azt elképzeled?
Ezek mérése mindent lekapcsolva, egyenként történt, tehát közben se SIM kártya nem volt a készülékben, se más nem volt aktív és semmi nem futott a háttérben, így egy üres rendszeren történt, továbbá ez idő alatt senki nem nyúlt a digitizerhez, még a böngészés teszt alatt sem, ebből következően érintéseket sem kellett regisztráljon és feldolgozzon a rendszer, ami a való életben nem fog előfordulni, sőt még a fényerő is fixre volt állítva, sőt a tesztek 3G-ről szólnak, ami szinte a legtöbb esetben kevesebbet fog fogyasztani, mint a 4G, aminek a jelerőssége is alacsonyabb és ettől függetlenül is többet fogyaszt.
Ha ehhez hozzáveszi az ember a használat alatt levő készülékén a háttérben futó folyamatokat és bármi mást, ami egy átlagos használat során meríti a készüléket, akkor egyből látható, hogy amit állítasz az hülyeség.
Persze, biztos el lehet érni a 8 órát vagy többet, ha mindent lekapcsolsz és nem használod jóformán semmire a készüléket és csak járatok a kijelzőt, de akkor ott a kérdés, hogy minek egy ilyen tudású készülék. -
zsolt0017
tag
válasz
Speeedfire #4084 üzenetére
Tényleg fura, mert nálam 6 óra is nagyon felső (ha jól emlékszem el sem értem ennyit) ha csak nagyon alap dolgokat csinálok, az átlag olyan 5 alatt van. Szóval áruld el a titkod
. Szerintem nézd el, hogy nehezen hiszünk neked, a phableteknél lehet 8-9 órás sot-t mérni, sőt azok közül sem mindnél. Azt az egyet pedig el kell ismerni, hogy bármilyen jó telefon is az általunk annyira szeretett M9, az üzemideje kb átlagos, főleg a flagshipekhez mérve. Ez az egy dolog, amit a SoC rovására lehet írni. Bár nekem ezzel sincs bajom, olyan még nem történt, hogy utazás közbe, vagy bármikor cserben hagyott volna, átlagosan pedig este dugom töltőre.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #4082 üzenetére
Az energia takarekosmod?
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #4080 üzenetére
4g végig vagyis net bent és a bl is egésznap
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #4078 üzenetére
Ez érdekes mert nekem max 4 óra
-
lezuvius
őstag
válasz
Speeedfire #3946 üzenetére
Te nem de másnak lehet a GPU is szempont
Szerintem egyikkel se jár rosszul az ember, az árkategóriájukban a legjobbak a véleményem szerint. -
lezuvius
őstag
válasz
Speeedfire #3944 üzenetére
Gyorsabb az M9 az appok első megnyitásakor. Visszafogva is jobb a 810 márcsak a combos GPU miatt is
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #3939 üzenetére
Ritka gecik ezek, az elso ev tamogatasa azzal ment el hogy ki javitottak a hibakat amit a 5.02 ben voltak.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Speeedfire #3901 üzenetére
Tökéletes, köszönöm
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #3888 üzenetére
Nekem akkor csinálta ezt bár én bs playert használok, ha még a memoriában volt a lejátszó, akkor hiába másoltam a rá filmeket nem látta, de amint ki szedtem a futtatott progik közül már jó volt.
-
Maxxy10
addikt
válasz
Speeedfire #3888 üzenetére
Nekem se látja a gyári lejátszó a zenéket.. mxplayer a filmeket se látja..
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #3885 üzenetére
Csak akkor kapcsolja le ha hosszabb ideig inaktiv.
-
Badboys
őstag
válasz
Speeedfire #3881 üzenetére
A Hangoutsot én sem használom ezért tiltottam. Utána párszor kis ablak és benne a Hangouts szolgáltatás leállt. Telefonálás közben megint az ablak a Hang...... szolgáltatás leállt és kifagyott a tárcsázó és nem tudtam letenni. Ezért kérdeztem van e a kettő közt valami kapcsolat. Utána engedélyeztem a H........ t azóta sem ablak sem kifagyás. Szerény elképzelésem az,hogy a kettő mégsem független egymástól.
pg1966. Ez miként oldható meg ne kelljen a kikapcs. gombot használni?
-
pg1966
senior tag
válasz
Speeedfire #3879 üzenetére
A lezárás kirakható alulra negyedik gombnak, én ezt használom, így bármikor lezárható a készülék.
-
Badboys
őstag
válasz
Speeedfire #3869 üzenetére
8 hónapos a telefon. Olyanoktól vártam a választ akikkel együtt kezdtünk az M7 fórumon. Ott egészen másként működött az egész. Sokkal segítőkészebb volt a társaság. Valójában csak ők tudtak volna a hangerőben segíteni. Arra tőlük vártam a választ.
A Hagoutshoz meg bárki hozzászólhatott volna. Ahhoz bőven elegendő a 8 hónapi tapasztalat.
Végül is ahogy láttam 3-4 napig szinte semmi hsz semmihez. Igen ráfoghatjuk dolgozunk a család. Nem is vártam azonnali választ. Tisztelt volt M7 es fórumozók részéről csalódás ért.Nem akarok személyeskedni kikre gondoltam.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #3875 üzenetére
Nekem kb 4 orat bir ki igy, de egesz nap megy a net, es a bluetooth
-
kekkola
senior tag
válasz
Speeedfire #3872 üzenetére
6-7 óra a G2-esemnek volt, ami kiemelkedő volt ilyen szempontból az akkori (és szvsz a mai) mezőnyben.
-
Tiger.
nagyúr
válasz
Speeedfire #3872 üzenetére
5-6 ora kijelzo ido nem eleg? Akkor vegyel inkabb egy nokia 3210-est.
-
kekkola
senior tag
válasz
Speeedfire #3870 üzenetére
"Olyan 5-6 SOT lehet kb netezés/fb/messenger mellett."
Ez alatt 5-6 óra bekapcsolt kijelzőt értesz? ha igen, az azért nem olyan rossz, sőt...
-
Maxxy10
addikt
válasz
Speeedfire #3856 üzenetére
Én egy galaxy S3-ról váltottam M9-re az S3 jobban melegedett mint a HTC emiatt szerintem nem kell izgulni.. ebben hidegben még jól is esik a kéznek egy kis meleg
-
szaby_gyerek
tag
válasz
Speeedfire #3827 üzenetére
Ott elvileg jó. Ismerősöm gyári garisat kapott. Csak sajnos nincs gunmetal grey.
-
szaby_gyerek
tag
válasz
Speeedfire #3825 üzenetére
Arra érdemes figyelni, hogy európába szánt modellt fogj ki, és lehetőleg gyártói garancia legyen rajta. Ha találsz ilyent olcsón, akkor nyugodtan oszd meg a tapasztalatodat. Én is ezt keresek jelenleg.
-
keIdor
titán
válasz
Speeedfire #3821 üzenetére
Nekem volt mindkettő, élőben van.
-
keIdor
titán
válasz
Speeedfire #3808 üzenetére
Nekem a kinézete is jobban tetszik, de ez ízlés kérdése. Nem annyira hosszúkás már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- Óvodások homokozója
- E-roller topik
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Fedezd fel az NVIDIA világát! Kamatmentes rèszletre is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest