- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- iOS alkalmazások
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE M9
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Diamond500
senior tag
válasz
SyMbioTe #6216 üzenetére
Nálam az a gond, hogy elsőre minden rendben, de amint a telefonon kikapcsolom a bt-ét, majd újra vissza onnantól nem hajlandó a fülesnek átadni a hangot.. nem értem. Bluetooth adatokat törlöm a rendszeralkalmazásoknál akkor megint jó. Párom LG G2-es telefonjával nincs ilyen gond, ezzel a fülessel.
-
-
fravik
tag
válasz
SyMbioTe #5525 üzenetére
Szia!
- Igen, lesz Android N
- Nekem 1 napot lazán, reggel leveszem töltőről, este felrakom... játék + gps kombóval gyorsan merülni fog
(kb. 1,5 óra alatt lesz nagyon alacsony töltöttségről maxon)
- Minden játék, amit próbáltam röccenésmentesen futott, szerintem a GTA sem kivétel, de nem játszottam vele
- Nincs gond a betekintési szöggel, de úgy is egyedül nézed az esetek nagy részében.
- A kamera már jobb képeket csinál, mint a kezdetekben, néha meglepően szépre sikerülnek, ha játszol kicsit a beállításokkal (itt néhányan küldözgettek anno best practice-eket), akkor szép - akár RAW képeket is tudsz csinálni, majd PC-n kipofozni (ha szükséges)
- GPS, kamera és játék használatakor elég erősen melegszik, főleg, 30-32 °C-os kinti hőmérsékletnél. Nem néztem, hogy hány fokosra melegszik, de a fém ház egyenletesen meleg lesz, kibírható, de nem minden esetben kényelmes hosszú távon egy forró telefont fogni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Ford topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Házimozi haladó szinten
- Futás, futópályák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest