- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
umfrider
senior tag
Ezzel teljesen egyetértek elméletben és gyakorlatban is!
Én minden éjjel felrakom a töltőre, amikor elalszom, s reggel leveszem onnan. Természetesen ezek csak a konkrét töltések, nem beszéltem még arról, hogy a géphez is csatlakoztatom átlagosan napi 3-4 szer.Nem csak ezzel a telefonommal csináltam ezt, hanem az összes eddigivel. Minden tökéletesen működött, akkumulátor-kár miatt még sosem kerestem meg szervizet, nem volt gondom. Lehet, hogy révén azért, mert nem használtam 1 töltéssel több napig. No meg azért sem, mert pl: ma intenzíven használtam, főként netezésre ( mobil net. Értsd WCDMA/GSM ) és reggel 7-től 4-ig 76%-ot szívott az akksimról. Tehát így nyilván nem bírná még néhány napig sem.
Azt a véleményt meg cáfolom, hogy a GPS és a Wifi szívja a legtöbbet, mert szerintem a képernyő, illetve a WCDMA a ludas. Természetesen ezeket követi a fent említett két gyanúsított. Mint, ahogyan azt a Battery Usage program is megmondja, nem utolsó szempont figyelembe venni a Hálózati készenléti módot...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest