- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thunder78
őstag
Ha minden nap többször töltöd az akksiját, akkor az elég gyorsan meg fogja adni magát.
Átlagban 300 töltési ciklus után már érezhetően gyengül (1 töltési ciklus = 1 töltőre rakás).
Én 3-4 naponta töltöm, ez kb. 3 éves élettartamot jelez előre. De ha napjában kétszer teszed rá (+ ahányszor lekapod róla telefonálás miatt, ugye az annyi ciklus), akkor az fél éves akksi élettartam lesz.
Ezt azért jól gondold meg. -
Istv@n
aktív tag
Hello!
csak röviden, mert telefonról írok:
1. Nem módosított. Max 1-2 könyvjelző van benne ami vodás. Törölhetők természetesen.
2. 2GB, max 16 talán, de lehet,h. 32.
3. Én személy szerint tettem rá....
4. Minden navi fut rajta, ami kijött androidra. Igo is. Alternatív beszerzési források is vannak, de itt tilos a warez.
5. Gmail persze, hogy működik. Alapfeltétel az androidnál egy gmail fiók. Mondjuk, nem tudom,hogy imap protokollt használ e vagy mást, de rendben működik.
6. Passz.... valószínűleg igen.
7. Nem. Van rootolt rom sense-el is. Én is ilyet használok.
8. Több funkcióhoz is kell root, a fontosabbak azok amiket írtál (nekem az app2sd). pl: vaku-zseblámpa app.
9. Igen. Ha lesz froyo valamikor...
10. Biztosan van rá app a marketen, én a dropboxot használom erre is. (Lásd az aláírásom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Videó stream letöltése
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest