- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #5151 üzenetére
Negyedjére mindent úgyanúgy csináltam és működött.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Ma eddig háromszor töltöttem le az angry birds seasons legújabb húsvéti részét(nem kevés idő itt kb 30kb per seccel a 18mega ...) és mind3 alkalommal az installing... után a "Package file is invalid" hibaüzenet fogadott a játék helyett Ez mi?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Találkozott már vki. azzal a hibával,hogy ha a telefonkönyvben lenyomva tarja a menü gombot akkor feljön egy sáv amire tudsz írni és sehogyse lehet eltüntetni?(remélem érthető volt)
-
IkszIpszilon
aktív tag
Mighty Eagle
Androidra hogy lehet megszerezni? -
IkszIpszilon
aktív tag
Frissítettem Froyora.Azt írjátok többen,hogy gyárilag van zseblámpa.HOL?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Van mód a kijelző képének teljes képernyőn történő megjelenítésére szgépen. ;htc lengend(2.1) és windows 7 esetén?
ez esetben működőképes marad a giroszkóp? -
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #2852 üzenetére
megoldva...Android market Names nevű progijával.
-
IkszIpszilon
aktív tag
Névnapok kiirását meglehet vhogy oldani?
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #2798 üzenetére
Időközben feltettem a kérdést a HTCnek is és válaszoltak is nagyon gyorsan és jól
A megoldás tehát:
The default action is set by contact, as for some contacts you may call more often and others you may text more often. You can select the default action by selecting a contact profile, pressing Menu > More > Set Widget Action. There you have a choice from Dial, SMS and View Profile. -
IkszIpszilon
aktív tag
Ha a people widgetet kirakom és egyszer megadtam default actiont azt hogy lehet módosítani?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Eddig is ezt csináltam és nemhogy a telón lévők nem kerülnek fel az ott lévők se a telóra.Pedig a készülék szerint megtörtént a szinkron....
Azt lehet majd állítani,- ha egyszer sikerül majd szinkronizálni-hogy a telefonon lévő vagy a gmailben lévő információk legyenek e az elsődlegesek?(értsd ha vkinek változik a telszáma a gmail ne szinkronizálja vissza az új számot a régire) -
IkszIpszilon
aktív tag
Vki. el tudná mondani, hogyan tudom lementeni a névjegyeket egy google által emészthető formába?(hogy végre szinkronizáljon a gmail fiók és telefon névjegyzéke)
-
IkszIpszilon
aktív tag
NDrive Hungary-t hol tudom megvenni?(nem kell a teljes Európatérképes verzió)
-
IkszIpszilon
aktív tag
BlackListes programok közül mindenkinek ezt tudom ajánlani:
[link] -
IkszIpszilon
aktív tag
Mekkora adatforgalmat generál az időjárás frissítése,az e-mailek folytonos szinkronja némi MSNel fűszerezve?40MBos csomag elég havonta(nem vagyok extrém levelező)?
-
IkszIpszilon
aktív tag
A giroszkópos problémát megoldotta a szenzor újrakalibrálása
Nekem bőrtokkom van hozzá mágneszáras és ki lehet húzni belőle a telefont egy szallagos megoldással,praktikus. -
IkszIpszilon
aktív tag
A giroszkópot hogyan tudom bekapcsolni?
settings-sound&display-orientation ki van pipálva a kijelző mégse fordul el.A gyári Teeter játékkal se tudok játszani, mert fel le megy a golyó jobbra-balra akkor se ha felállítom a telefont?Mi lehet a hiba oka? -
IkszIpszilon
aktív tag
A 100k reális.Én is annyiért vettem.Beszereztem egy bőr tokkot is,könnyű kivenni,mert van egy pánt ami kihúzza,ha benne van akkor pedig szorul,nem esik ki.
Most ismerkedek a masinával.Fájlkezelőt nem találok benne.Készségesen fogadta a bluetoothon át a névjegykártyákat 5800ról most azonban sehol sincsenek.Egyszerűbb mód? -
IkszIpszilon
aktív tag
Létezik olyan program amivel a kamera ledjét zseblámpaként használhatom?
-
IkszIpszilon
aktív tag
Üdv!
Nemsoká tulajdonosa leszek eme remekműnek.Kérdésem a következő:Létezik a készülékhez olyan program, mint symbianon a Best Black List?(hívásszűrés)Vagy a telefonban esetleg alapból meg lehet oldani, hogy ne csengjenek ki a telefonjönyvben nem szereplők hívásai?Mik a tapasztalatok a készülék strapabíróságát illetően(érdemes tokkot beszerezni)?(Létezik a formáját követő tok?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Hero utódja aluminium borítással és új dizájnelemekkel büszkélkedhet. Hajszálnyira a tökéletességtől.
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Ford topik
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- sziku69: Szólánc.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest