- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RETRO-G
tag
válasz
Magnum_ #3314 üzenetére
Válaszom a kérdésedre (a többiektől várom a megoldást)
Hibák:
-A hívóképek a legnagyobb méretben (hívás közben) elcsúnyulnak, pedig az általatok ajánlott 200x200 pixeles méretben vannak ->néhány facebookról szedett ellenben jó:S
-A napokban csinált olyat, hogy bekapcsoltam a mobilnetet (widgettel és menüben is próbáltam), az meg föl-le dobált (néha felvillant az edge egy-egy pillanatra és kész) ->2 újraindítás kellett, hogy megszűnjön a hiba
-A telefonkönyvben lévő, facebookkal szinkronizált ismerősöknek sose frissül a képe -> ezt már megoldottam a Sync my pix nevű progival!
Hiányosságok:
-Hívás közben kikapcsol a diktafon
-Nem tud ébreszteni kikapcsolt állapotban
-Nincs zseblámpa funkció, annak ellenére, hogy ledes a villanó -> tudom, a root segíteneEgyelőre ennyi jutott eszembe, igazából egyik se túlságosan idegesítő hiba, szóval ezek ellenére imádom a telót, nagyon megéri az árát!
MOD: Az akku takaró nekem nagyon jó állapotban van, amikor augusztus elején megvettem, akkor alig tudtam leszedni, most is épphogy lejön, pedig minden héten legalább 1x oda-vissza pakolom a SIM-et a vízálló buli telóba
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Magnum_ #3151 üzenetére
Hát a saját topikjában gondolom nem fognak túl sokan lebeszélni!
Én sem teszem... majd 5 év winmo után kicsit félve váltottam androidra, de nagyon nem bántam meg! (azóta már 2 androidos telefonom is van
)
Függ persze attól is, hogy mire/hogyan szeretnéd használni. Ha csak telefon meg sms, akkor inkább ne!
-
okezsoke
tag
Elnézést, a gsmhome-nál írják ezt, csak már annyi kereskedőt néztem, hogy összekevertem:
"Ezen felül nem tudunk garanciát vállalni a kijelzőre, az akkumulátorra és a készülék tartozékaira. "Saint_ :
Gondolom akkor a 72 órás cseregari is bukó, de ez a kockázatot lehet vállalni.
ÁFÁ-s számla nélkül is lehet költségelni? Ezt nem is tudtam. Akkor a blokk alapján ,vagy hogy?
A lényeg, hogy a 24 hónap garancia meglegyen és érvényesíthető legyen.Szóval lehet, hogy mégis xxlgsm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7900XT 20GB Videokártya! Bemutató darab!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest