Hirdetés
- Bluetooth-headsetekről általában
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Mobil flották
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nem tudom srácok, én rohadtul nem vágyom vissza a sensre, ha gingerbread, ha nem.
-
racerx
őstag
-
racerx
őstag
Egyébként kíváncsian várom mikor és hogy portolják át a sense romokat!
Bár most GV 1.4-el meg vagyok elégedve, go launcherrel gyors is, gördülékeny is, de azért néha hiányzik a sense -
laszlo0314
csendes tag
válasz
llaszlo #23682 üzenetére
Teljesen egyetértek veled,mert 1 magyar fórumban sincs normalisan leirva a root.Én az XDA-án találtam meg a megfelelőt,és sikerült 1-ből.Ellentétbe a magyar leirással-5 ször ugyan azzal a hibával ki dobott.Ilyennél sajnos két szó meg cserélése is nagyon sokat számit.Ezért javasolnám a videó szemléltetést.
-
racerx
őstag
-
mailman
tag
válasz
llaszlo #23682 üzenetére
latod, a hulyeseg ragados, rom-ra gondoltam nem rootra
Azt pedig senki nem allitotta hogy a PVT4 csak 40k-s lehet. De ha PVT4es a telcsid es nem vagy kepes egy adb-t loni hogy megnezd milyen a flashIC-d akkor bizony 2.5.0.7-tel nezel butan viszaallitas utan...
Es ha nem ertenem, hogy gondod/gondotok/gondjuk volt a 2518assal akkor miert hasznalnek AmonRA-t? Hmm?Szeretem mikor valakinek alapveto hianyossagai vannak szovegolvasas es ertelmezes teren. Lehet ezert sikerult 6-odjara a root-od is...
-
racerx
őstag
Én kurvarégen rootoltam, ugyhogy sokat nem tudok hozzáfűzni, a régi gépeken simán megy minden az unrevokeddel, és a cw2507 bőven jó.
Viszont azt biztosan állíthatom, hogy ez a cw a legmegbízhatóbb, nálam még SOHA SEMMI gondot nem okozott (se 2.2, se gingeren), viszont a 3 mas sorozattal voltak gondjaim, és az alpharevessel is.
2518 as konkrétan ne rakta vissza backupt. -
llaszlo
veterán
válasz
mailman #23681 üzenetére
De attól, hogy PVT4-es még nem jelenti azt, hogy 40k-s az erasesize, mert lehet 20k-s is. Nekem PVT4/20.000-es van.
És te érted amit írsz? Root nélkül hogyan teszed fel az Amonra-t?
mielott barmit hozzapiszkaltal volna (root, S-off, barmi),
De lehet én tudom rosszul és fel lehet tenni.
Azt hányszor kell még leírni, hogy többünknek votl gondja a 2518-assal? Többen pl pzoley is írta, hogy vissza rakta a 2507-est. És az nekem is jól működik 20k/PVT4-el. De 40k/PVT4-hez már inkább Amonra kell esetleg újabb CWM kell. De a CWM nem biztos, hogy rendesen működik.
De mi nyilván f@szkodásból írtuk le, hogy kinek mi mikor nem működött. -
mailman
tag
válasz
llaszlo #23679 üzenetére
Szerintem azt sem erted mit irsz
Senki nem mondta hogy fel kell tenni a 2507-est. Sot. Mi az hogy nem tudod mi mukodik jol a 40k-ssal? Eleve a 40k-sok csak AmonRA-val voltak normalisan menthetok az elejen, mielott barmit hozzapiszkaltal volna (root, S-off, barmi), a CWM elhibazta es lett szep felteglad. Az elso CWM a 2.5.1.8 volt asszem ami mukodott ezeken. Nagyon sok advanced user keruli Desin a CWM-et, nem veletlenul. A dolog szepseghibaja hogy AmonRA mar nem fejleszt desire tovabb. Ha nekem nem hiszel legalabb az XDA-n olvasgathatnal, mielott barmit irsz...
A PVT-nek semmi koze az erasesizehoz azt kiveve, hogy a 40k-sok a PVT4 verzioval jelentek meg
Ez viszont egy eleg fontos motivum annak aki az elejen elkurta emiatt a telojat....
-
llaszlo
veterán
válasz
llaszlo #23679 üzenetére
Az előbb lemaradt, hogy én pl 5-6x próbáltam meg rootolni, mert abból a leírásból ami alapján csináltam lemaradt egy fontos infó, ami azt mutatja, hogy nem feltétlen user error van mindig. Igaz nekem nem lett semmi gondom belőle.
Az első hsz pl néhol felületesen írja le a rootolás menetét.
Én egy hülyebiztos leírást akarok készíteni. Aminek ha minden pontját végig csinálja valaki értelemszerűen akkor szinte biztos, hogy jó lesz a rootolás. -
llaszlo
veterán
válasz
mailman #23669 üzenetére
De minek kelljen utána újra feltenni a 2507-est? Mert utána már nem működik rendesen a többi verzió. Ezt már többen tapasztaltuk itt. Eleve a rootoláskor azt rakja fel az ember és kész nincs vele gond. Vagy az Amonra-t, de még mindig nem tudjuk, hogy a 40k-ssal mi működik rendesen. A PVT-nek semmi köze az erase size-hoz.
@mailman:
"Unrevoked 1 megfelelo beallitassal gyakorlatilag 1 kattintassal viszi az osszes elofordulo tipust egyelore..."Kivéve amikor nem viszi. És egyáltalán nem biztos, hogy a user hibája. Simán lehet a leírás is rossz.
-
mailman
tag
válasz
Damage401 #23674 üzenetére
Ennek szerintem nem sok ertelme van, ha az Unrevoked 1 megfelelo beallitassal gyakorlatilag 1 kattintassal viszi az osszes elofordulo tipust egyelore...
1 leiras kell, bar mar le van irva ezerszer, aki akarja ugyis megtalalja, aki meg nem szan ra 5 percet annak hiaba magyarazol, 5 perc mulva itt lesz hogy "bootloopos a teloja jajistenem milyen dolog mar ez a root, oldjatok meg helyettem...."
-
Van valakinek tapasztalat Exchange Actyve Sync-el?
Van egy problémám, ami talán a 2.2-es frissítés óta (lehet hogy más okból) merült fel.
A leveleket és Calendar bejegyzéseket gyönyörűen tudom szinkronizálni, viszont amint a Contact részhez ér, ott hibát ír ki, és azt nem hajlandó megcsinálni. Azt tudni kell, hogy a Facebook for HTC Sense is össze van rántva vele, de anno is össze volt, és működött.
Próbáltam már külön programmal, simán a HTC levelezőből, már átnéztem minden kontaktot (nincs-e véletlenül redundáns adat), de nem jutottam előrébb, sajnos ugyanúgy összeszarja magát.
Ez ROM független tevékenység, ugyanis gyári 2.2, Pzoley féle HD rom verziók (A2SD+, Data2ext++ 4.1, 4.2 és 4.4 alatt is hibás volt).
A google-el is kerestem megoldást, de vagy abszolút nem működött, valakinek, vagy csak a leveleket nem szinkronizálta, és ilyen jellegű hibával nem találkoztam.
Ötlet?
Ha senkinek nincs erre ötlete, akkor segítsetek abban, hogy hol tudom a contact típusát Exchange Actyve Sync-ről, gmail-re állítani, hogy legalább ott szinkronizáljon rendesen.
Köszönöm.
szerk.:
ja a hibaüzenet a következő:
Failed to connect to the server.
-
Damage401
senior tag
Más Téma!
Arra gondoltam, hogy az első hozzá szólást úgy kellene felépíteni, hogy "típusra" bontva. Értem ez alatt, hogy először csekkoljuk le llaszló módszerével, mivel van dolgunk. És lennének pontok pl.:
PVT3 -20k: Root menete
PVT4-20k: Root menete
PVT4-40k: Root menete
PVT?-??k: Root meneteÍgy felépíteni.
Mit szóltok hozzá?Köszönöm hogy végigolvastad.
-
mumk1
addikt
Még nem végzett a zenék szinkronizálásával, de az biztos hogy nem a Gmail-es tárhelyemre tölti, mert a meglévő 27GB-ból nem fogyott semmi, pedig már órák óta tölti fel. Kiváncsi leszek mi lesz belőle, ha működik a streaming is, akkor ki lehet dobni a nagy méretű SD-ket.
-
Straw
senior tag
válasz
redbiro #23428 üzenetére
Kicsit hozzá írtam én is a listádhoz, és van 1 téma amit én válalnék, csak majd beszéljünk meg egy időpontot hogy mikorra.
Viszont szerintem kicsit jobban meg kéne határozni a témákat, mert a Mi az a Radio Rom biztos sok "kezdőben" felmerül és az szerintem már nem az általános kérdések témakörbe tartozik, és ez a kérdés hozza magával hogy mi az a RIL stb...
De mindenképp jó ötlet és én benne vagyok. -
Damage401
senior tag
Jaa jó azt nem tudtam hogy OFF topicos, azt gondoltam hogy Desihez tartozik
-
llaszlo
veterán
válasz
mailman #23661 üzenetére
Mégis van vele probléma. Mert itt is írták többen. És eddig amit tuti volt a 20k-s PVT4-es telókra az a 2507-es cwm. A 2518-assal nekem is volt gondom. Pl nem ment rendesen a restore. Szeritnem nem véletlen, hogy a ROM maganer-ben még mindig a 2507-es verzió van.
Az amonra-t nem tudom, mert én nem használtam csak addig amíg rootoltam. -
Viper26
nagyúr
Kb mikorra várható portolt 2.3 Sense-el?
-
Damage401
senior tag
Kérdeznék még!
Sokan EXT 4 patricióra esküszik, de ha jól tudom MInitool PatWizard meg Winfos alatt ez nem formázható olyanra ,csak Kubuntu vagyis Linux alatt. Ext 4 olyan mint a FAT32 helyett az NTFS? tehát mivel jobb?
Üdv
Damage -
llaszlo
veterán
Ha valaki tud esetleg BIZTOS infóval szolgálni arról, hogy a 40k-s telókat hogyan kell rootolni az légyszi írja le ide.
Egyelőre az Amonra-s rész van benne, de még nem végleges. Ha tutira nem jó a CWM a 40k-shoz azt is írja le valaki, vagy linkelje, hogy honnan van az infó. -
Damage401
senior tag
RazoR!
Őszinte legyek veled, akkor egy így nagyon kevés lesz, megint az év telefonja címet viseljék. Mondjuk nyitott vagyok az új dolgokra, tegyük fel lenne benne NFC Chip tennék egy próbát
De ennyi "bővítéssel" hát inkább a felejtős kategória.
DEZI RULLLZÜdv
Pistamumk1: Ez a képen lévő rom a Miui?
-
mumk1
addikt
Ezt próbálta már valaki? Nekem vadul tölti fel a zenéimet, de hogy hova?
Megjelent rendesen a Music szinkronizálás is a google sync-ben.
-
Aryan
senior tag
válasz
Damage401 #23651 üzenetére
Jó kérdés azt nem néztem. A NAND nálam át van particionálva így:
130MB -System
5MB - Cashe
302MB - Data302Mb egyenlőre elégnek bizonyult, játékok nincsenek fent. Viszont van egy progi amit marketről letudsz kapni és az átpakol minden cuccot az sd kártya ext3-as partíciójára:
S2E (simple2ext) - kipróbáltam nálam jól ment.
-
Damage401
senior tag
MOst a Dézi meg a DÉZI S között az a különbség, hogy IS: 1GB lett és van elől kamera + 768MB ram lett benne?
-
i400
senior tag
-
Aryan
senior tag
válasz
Damage401 #23640 üzenetére
Szia, nekem CM7 RC2 van fent és megvagyok vele elégedve.
Fagyás és más hiba nem volt. Wifi és 3g megy jól, akksi idő átlagos. 1mb/s-es másolási sebesség megvan, néha leesik 950kb/s-re. MP4-be vesz fel a telefon, nagyon nem is lehet állítani mást, ha videózik az ember. 720p-ben nem tud még felvenni -
llaszlo
veterán
válasz
redbiro #23641 üzenetére
@Minden előzőnek.
Én is gondolkodtam ezen épp kb 10 perce.
A 2.5.0.7-es CWM-et kellene megnézni több telefonon, mert azzal úgy tűnik nincs gond. Viszont az Amonra-ra is panaszkodtak mostanában.
Átírnám úgy, hogy a CWM 2.5.0.7et telepítsék, de csak akkor, hogy ha pl a 40.000es telókkal is megy.
Vagy úgy, hogy a 40.000-esekhez eleve az Amonra-t? -
válasz
llaszlo #23637 üzenetére
@llaszlo
egy kérdés a root-os leíráshoz (bár még nincs kész, ezért lehet hogy korai).
ezt írod:
5. Most jöhet a rootolás. Töltsd le az unrevoked legújabb verzióját. És az Amonra Recovery-t.szerintem fel ne tetessük velük az amonra-t a CWM helyett, mert csak szívni fognak.
pzoley is megírta pár napja, hogy lassan semmivel sem kompatibilis. -
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan dilemma előtt állok, hogy feltegyem -e a CM7 RC2 verzióját?
Olyan emberek segítségét illetve véleményét kérném akik használták/tapasztalták, hogy milyen.Főbb kérdéseim:
Stabilitás?
USBn keresztül memkártyára való írás? (Legalább 1mb/s eléri e, mert úgy tudom hogy Paul a kernelel kezdett valamit amivel jobb lett a 37 verzió és jobban kezeli a memkártyát)
Illetve kamera? (MP4 be vesz fel vagy még 3GPPbe, mert CM6.1 MP4 be vette fel )Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv
IstvánUI.: llaszló látod már megint min vagy kiakadva ez a baj veled "ROHADTUL KIVAGYOK AKADVA" érdekes a többiek miért nem? mellesleg a NEXT NEXT Klikk beszólást hanyagoljuk. Mellesleg a lapon is írtam, hogy mi a helyzet. EMBER LEHETNÉL MEGÉRTŐBB MERT MONDJUK KIBASSZOTTUL ÉN SE VÁGTAM A DOLGOKAT DE AZ ELSŐ hász meg kis utána olvasás után végeztem EL AZTA KI....B ROOTOT.
Nem okoskodás hanem csak segítség de ha te így fogod fel mint előadod itt magad, akkor nem is tudom minek segítek egy MAKACS embernek -
llaszlo
veterán
De rohadtul elegem van az ilyen p...-ből, akik olyan rohadtul okosnak képzelik magukat. Mert képesek Klikk- Next-tel telepíteni a doom3-at. És azt hiszik, hogy értenek a gépekhez. Közben meg nem képesek felfogni, hogy a rootolással totál elqrhatják a telefonjukat és csak téglának lesz jó.
Kérdés a leíráshoz: fastboot módban kell lenni a telefonnak a rootoláshoz?
Már elég régen csináltam. -
i400
senior tag
jó ez a program csak a felvetett problémát nem oldja meg sajnos... régebben kipróbáltam amikor hívnak akkor a gyári sense lockscreent visszarakja és ha zenét hallgatszmajd kikapcsolod a kijelzőt akkor elhallgat a zene
pedig nagyon jól testreszabható vele a lockscreen...
satel: esetleg próbáld meg azt hogy törlöd/átnevezed a gyári lockscreent a telefonodon így a stock androidos lesz ami oldalra húzható
-
sippet
senior tag
válasz
LouiS22 #23627 üzenetére
nem hiszem el, hogy tényleg ennyire idegesít ez a téma, hogy naponta felteszed ezt a kérdést, amikor a gingerbread romok szóba kerülnek.
ha másért nem, hát esztétikai okokból vágyhat rá az ember. az aosp romok felülete is sokkal szebb, mint korábban (elég csak egy pillantást vetni a fekete status barra), a sense esetében meg pláne várható, hogy a 2.2-höz képest új funkciókkal gazdagodik a készülék, és nem kell pl. hekkelt hd romokkal szarakodni.
-
satel
tag
sziasztok
keresek egy programot, amivel meg tudom azt oldani, ha hívásom érkezik, és a nadrágzsebemből kell kibányásznom a telefont, akkor ne tegyem le közben a slide elmozdításával, vagyis olyan kellene, ahol nem függőlegesen mozog bejövő hívás esetén. már próbáltam az oldalán is megfogva, de sajnos a combomat akkor is érzékelte
szóval ez nem megoldás
ötletek, tapasztalatok? -
Aspharr
csendes tag
Sziasztok. Tényleg lesz 2.3 frissítés Desirére?
-
batabe
senior tag
válasz
laszlo0314 #23621 üzenetére
@SteeWe
hello
például facebook for sense... ha sense-s romod van
-
sid87
senior tag
Lenne egy olyan kérdésem:
vajon miért nem tudok wifizni ott ahol eddig ment? router van bnőmnél, két laptopjukon van net, nekem telon nincs .. pedig látja és még kapcsolódni is tud, max a jel erősség, de net nincs.. nemrég még ment. nem változott semmi a nettel. más wifire tudok csatlakozni.. szerintetek??
-
Danaka
csendes tag
válasz
james008bond #23608 üzenetére
milyen progival irod ki ilyen szazalekban az akksi toltottseget?
-
Viper26
nagyúr
Holnap S-OFF, meg szerintem ROM csere is.
-
llaszlo
veterán
válasz
james008bond #23608 üzenetére
Ezt az ES is tudja és még root jogot is ad.
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #23604 üzenetére
-
len0423
csendes tag
Bocsi ha hülye kérdés, de most készülök mobilt venni a Vodánál, és a honlapon a Desire-t még AMOLED kijelzősnek írják, azonban kb. fél éve már SLCD-vel adja ki a HTC, ez engem annyiban érdekel, hogy AMOLED kijelzővel még kellene, SLCD-vel viszont már inkább vennék valamilyen újabb telefont (mondjuk HTC Trophy v.Samsung Wave II /mondjuk ez nem teljesen SLCD/). Szóval a kérdésem, hogy a dobozon hírdeti-e valami, hogy SLCD-s vagy AMOLED-es kiadású-e? Mert ha csak bemegyek a Vodába és megkérdezem, úgyis rámondják, hogy AMOLED, ha nincs ráírva a dobozra...
-
james008bond
őstag
-
ez nagyon fasza lett, lehet hogy ennél nem is kell jobban cifrázni, talán csak egy-két témát jobban kifejteni.
anno még stock rom-os koromban írtam egy hsz-t a vezetéknév-keresztnév cseréről, azt bele lehetne tenni. de emeld ki, hogy ez a GB és new sense romoknál már megoldott.
-
Zol01
tag
Értem,köszönöm!Most már nem idegeskedek akkor!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Politika
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Opel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest