- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Koszi úgy néz ki oké. Kellett egy újra párosítás és és restart
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Hasznalja valaki iphoneal? Telegram ertesitesek nem jönnek meg egyszerűen. E-mail igen. Tegnap parositottam és lefutott már minden frissítés is se semmi. E-mail és hívás jön.
Gondok vannak az ertesitesekkel? Androidon oké volt -
bigdady
nagyúr
Hali
Miért lehet az hogy edzés közben a honor band 4 alig mutat pulzus emelkedést holott edzettem és ráadásul alig kaptam levegőt? Edzést nem indítottam mondjuk csak a folyamatos mérés volt beállítva. Pedig nem hordom annyira lazán, de szorosan sem olyan kényelmesen. Még annyi hogy a telefon nem volt a közelben de nem lehet az gond szerintem mivel utána feltöltötte az adatokat úgy látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest