- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Lehet.
Nem akartam folyamatosan hsz-okat gyártani, viszont időközben megnéztem és az első este ~1,5 km után állt le a Runkeeper. Szépen elmentette az addigi tracket. Ma reggel kb az utolsó 10 méteren állhatott le. Aztán még itt a városban is próbáltam, azt a tracket is elmentette, bár látszólag nem ment az app, amikor alvásból feloldottam a telefont. Úgyhogy ~800 méter híján megvan mind.
Ami plusz pont a HH-nek, hogy Pomáz-HÉV-Bp bringázásból szépen trackeli a mozgásokat, a HÉV-en töltött pause időt, pedig szaggatottal áthidalja a térképen. Anno a Runstatic a pause közötti szakaszt behúzta "vonalzóval" és a távhoz hozzá adta...(így persze baromi gyors lettem, meg baromi pontatlan az egész mérés)
Kipróbálom ezeket a kilövés dolgokat, köszi
-
pgemil
aktív tag
Nem így van!
Tegnap (is) cajoztam egyet, a karperecről indítottam a kültéri kerékpározást és "megkérdezte" , hogy engedélyezem-e a telefonon a GPS hozzáférést. Igen, és leköveti az útvonalat!
Ezután a telefon app.-ban is indítottam és ott is lekövette, bár van (volt) eltérés az egyes adatokban.
Telefon: Honor8
A fényképezős "tudás" 8.01 fölött (8.14-től van talán) van. -
Cancer
senior tag
elhiszem.
"...ha én warren lennék, leszarnám, és Teslával járnék. Havonta cserélném a telefonjaimat, meg órámat, mert érdekel az összes, és megtehetem, hogy kipróbáljam mind:-)"
Ha én (is) Warren lennék, lehet ugyanígy cselekednék.
Bár az is lehet, ha 88 évesek lennénk és nem ebben nőttünk volna fel, mi is 8 éves Caddy-vel járnánk.
-
Cancer
senior tag
HB4-nél nem indul el a telefon GPS-es követése, ha a pántról indítom az edzést?
Nem tudtok erről valami videót, ahol ezt bemutatják, mert review, unboxing meg deep review-ból Dunát lehet tube-on rekeszteni, viszont értelmes napi hasznos videók nincsenek fent. (Komolyan mondom, ha veszek egyet, csinálok pár ilyet)
Ha kültéri futás és kültéri bringa elindul HB4-ről a telefon GPS trackjével, akkor szerintem az lesz. Ha nem, akkor valszeg marad a drágább HB3Pro...
(szerk.
"drágább"...végül is az 80e-es watch 2-től az 52e-es GT-n át jutottam el ezekig.
Viszont eljutottam oda, hogy az igényeimre költök, nem az álmaimra. Nézd csak meg. Warren Buffet egy 8 éves Cadillac-kel jár, mert indokolatlannak tartaná az új autót ahhoz a vezetés mennyiséghez, amelyet ő évente megtesz.
-
-
Black_Raven
veterán
Igen, csak ennek az átlója, nem teljes kör. Látod azt nem tudtam, hogy ugyanaz a technológia(alvás/pulzus), de mégis többen azt írták, hogy drasztikusan nő az üzemidő, ha ez a két fogyasztó ki van kapcsolva. A vibra motor pont jó, kb mint a Huawei A2-ben volt.(mert ez is volt).A kijelző a HB4-ben tényleg szép, jó lenne még Watchface. Szerintem barátok leszünk a pereccel. Mintha Veled is találkoztunk volna már régebben, talán Xiaomi topikban.
Csak azóta picit megváltoztam, minden értelemben.
-
Black_Raven
veterán
A Watch2 kijelzője simán kétszer ekkora volt, és azon futott ám egy android Oreo op.rendszer, beállitott Gmail fiókokkal, négymagos processzorral, szóval még kevés is volt a 420mah akksi egy telefon tudásához ami egy órába van gyömöszölve. A Band2Pro kijelzője gyönyörüen látszik, csak napsütésben nulla. Sajnos nem olvastad el a HSZemet rendesen, a gyengusz vibra motor miatt váltottam a Proról. Viszont hogy a HB4 a kijelző miatt eszik majd ennyit, azt nem hinném. Pedig többször beleolvastam a fórumba is, és a tesztjét is, de 1 hét üzemidő jött le kb. De sztem az itt írtak alapján, nem a kijelző a ludas, hanem a pulzus és alvás figyelés csipeget.:) Mindenesetre marad, mert szükségem van rá, és a Honor Playemnek is bejön.
-
Black_Raven
veterán
Sztem a 4 nap elég karcsú. Nekem Huawei Band 2 Pro volt perecem, és ugyanígy automata pulzus figyeléssel 2 hétig ment simán. Azért adtam el, mert a vibra motor sztem nagyon gyenge volt, és itt jön a meglepi, aztán vettem egy Huawei Watch 2 eSimet, és az is ment 2-3 napig, automata pulzussal. Ezért gondoltam hogy a Band 4 elmegy kb 10 napig a régi beállitással. De nem.
-
Black_Raven
veterán
Nem görcsölök rajta, csak jó lenne tudni hogy ez ilyen, vagy esetleg gyári hibás, mert 3 napon belűl ki tudom cseréltetni.:) a xart meg nem kéne megtartanom. Arról nem is beszélve hogy 10%ot merül naponta legalább, és az alvás nincs is bekapcsolva.
Igen erre én is gondoltam, de nincs időm, esetleg ha megkérnélek néznéd egész éjszaka hogy mit csinál a perec? -
pasztoha
tag
Üdv!
Most nekem is azt játszotta el, hogy egy hosszt 3 részre bontott, így összességében 2-vel többet úsztam "bandika" szerint, mint a valóságban. Számoltam is, illetve 3 hosszra irreális időket írt 17 sec/33 m, mellúszásban
. De legalább már a gyorsúszást nem keverte össze a mellúszással.
-
Cranberries
aktív tag
Értesítéseknél.
..."ez az egész menüpont olyan szinten lassul be, hogy az már túlmegy azon a határon, amit az ember jóindulatú türelemmel tolerál. Ott a lista, rábökök egy névre és tényleg 3-5 másodpercet kell várnom, amíg megkapom az értesítés tárgyát."
Ezzel kapcsolatban mi a helyzet? -
PociAti
őstag
Euronics-től kezdve több magyar cég is árult (vagy még most is árul) NFC nélküli HB4-et.
Feltételezhetően NFC nélkül olcsóbb legyártani, így elég esélyes, hogy Kínából rendelt áru között is akadhat ilyen.
A magyar nyelvet utólag "tették bele" a kínai változatba is, fw frissítés kellett hozzá. Az NFC felhasználhatóság sem feltétlenül fejeződik be Alipay-jel, bár elsősorban erre szánták. Pont ezt hoztam fel példaként. A BT elvileg sokkal gyorsabb kapcsolatra képes (a hatótávról nem is beszélve), mégis valaki úgy tapasztalta, hogy bizonyos frissítés sokkal gyorsabb NFC-n keresztül.
Ha lenne rá lehetőség, én biztosan nyitva hagynám a kaput egy fw frissítéssel elérhető jövőbeli szolgáltatásnak, és NFC-set választanék. -
PociAti
őstag
Honor a Huawei almárkája. (Remélem ezzel nem mondtam újat!)
A mellékvágánnyal utaltam rá, hogy nem egyenes ági utód.
Ugyanazokat a hardware elemeket és software-eket (is) használja, ezért célszerű HB4 tulajdonosként szemmel tartani a mellékágak helyzetét.
Vannak funkciók, melyek software vagy firmware frissítéssel lesznek elérhetőek.
Vagy hogy a HB5-be, az egyenes ági utódba mi várható majd. -
Hyena
senior tag
Reszben igaz amit mondasz a gyari mi fit alkalmazas valoban nem tud folyamatosan pulzust merni....
De ha feltelepited a Tools & Mi Band alkalmazast akkor az folyamatosan meri es automatikusan atkerul az info a Google fitbe , rajztol neked rola szep diagrammot, beallithatod hany percenkent merjen stb... -
Hyena
senior tag
A google fit olyan amilyen de az teremtene meg a kapcsolatot a yazio nevu alkalmazassal amit hasznal. Nelkule számára érdektelen, illetve ott a mi band 2je ami ugyan nem színes kijelzos de minden adat atkerul a google fiten keresztül a yazioba.
A galaxy fit valóban drágább lesz de ha kompatibilitás tekintetében ok akkor annyi baj legyen.
Nekem volt Huawei Watch GT amit a mate 20 pro hoz kaptam és mivel én nem szeretem ezeket az okos órákat így nekiadtam a barátnőmnek de mert az sem szinkronizált a google fitel, így hamar megvaltunk tőle. -
-
-
PioDVD
senior tag
Igen, érdekes, hogy nem adja át a pulzust (nem is írja). De, ahogy írtam, úgy rémlik, Huawei (Honor?) telóval megy, szóval lehet, direkt szívatás. Mondjuk annak durva lenne, mert a karkötőt mégiscsak tőlük vettem, az emberek 99.9 %-a meg csak ezért nem fog telót cserélni.
-
Hyena
senior tag
En kerdeztem a helyi mediamarktban a huawei promotert is aki nem tudott valaszolni a kerdesemre , majd kb 1 oran keresztul szivtak a kollegaja band 3 keszulekevel amit szinkronizalni akartak aa huawei healthen keresztul a google fit-el sikertelenul.
Vegul ok azt mondtak , hogy nem lehet megcsinalni, de talan a band 4el megis megy ugyhogy vegyek egyet naluk , probaljam ki otthon a telefonnal es ha megsem jo akkor 3 napon belul vigyem vissza es visszafizetik az arat. -
PioDVD
senior tag
Mástól is olvastam ezt. Az biztos, hogy Huawei app a leegfrissebb, gugli app a legfrissebb, Huawei service feltéve, 2 app párosítva. Azért is gyanús, mert mint írtam, a Huawei app nem is ígéri, hogy átadja a pulzust. Itt lehetne választani a MyFitnessPal alkalmazást is, ha arra megyek, ott már csak 3 dolgot ír: lépésszám, kalória, alvásadatok. (Gugli fit-nél ezen felül edzés típusa, időtartama, megtett táv is ott van, ezek szerint alkalmazásonként mást ad át.)
Off, de itt is van szobakerós olvtárs:
Azon filózok, hogy ok, kalóriát csak becsli, pulzust vagy jól méri, vagy nem, de mi újság a távolsággal? Elvileg annak pontosnak kellene lennie, de... A nehézség állítással azt szimuláljuk, mintha váltanánk a bicón. Ezzel nyilván változik az 1 pedálfordulattal megtett út. Ezt a drága, menüből állítható fokozatú szobakerók még csak-csak tudják kalkulálni, de ahol mechanikusan (egy gombot elforgatva) állítható a nehézség, ott a kompjuternek lövése nincs, hova tekertem, így ez a mérés sem pontosabb, mint a kalória. Jól gondolom, vagy valahol hiba van a gondolatmenetben? -
Hyena
senior tag
Sok kulonbozo forumot es egyeb weboldalt atolvasva ez korantsem egyertelmu.
Rengetegen szivnak ezzel, ugyanis a huawei health nemigazan akar szinkronizalni a google fit-el.
Sokkal kevesebb az olyan visszajelzes, hogy mukodik valahogy pl a lepesszam atmegy mint az olyan, hogy egyaltalan nem mukodik. (bizonyara fugg ez a szoftver verziotol , telefontol, firmwaretol , stb...)
Egy idealis vilagban persze fel sem kene tenni ezt a kerdest , de mert nem abban elunk es mivel nekem sincs ilyenem igy errol en inkabb nem nyilatkozom te is jobban tenned ha azt venned biztosra amit magad is kiprobaltal.
-
PioDVD
senior tag
Kösz! Az társítva van, de a pulzus nem megy át.
Ha megnyitom itt a gugli fit-et, akkor sorolja, hogy mit ad át (lépés, kalória, stb.), mindent - a pulzuson kívül. Úgy tűnik, a pulzus direkt marad ki. Lehet, itt jön ki, hogy nem Huawei a teló?
Írja az alvásperceket is, hogy átadja, de én ilyet a gugli fit-ben nem is látok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest