- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Na szóval,
miattad is, meg magam miatt, meg az egész emberiség érdekében is írtam a huawei-nek, hogy oldják meg rendesen a szinkronizálást a Google fittel
A google playen is írtam nekik kommentet ezzel kapcsolatban, uh most tuti beszartak, szerintem hamarosan megoldják ez a problémát!
...minél többen írunk nekik, annál jobb lesz nekünk talán, uh akinek van ideje 2 mondatot összedobni nekik, hajrá! Hátha segít
KMT
Igen, orvosolva lettek azok a hibák.
-
Cyborg
őstag
Értem.
A mi band 2 ilyen szempontból viszont nem jó, mert nem tud folyamatosan pulzust mérni, így csak akkor kerül át a pulzus a Google fitbe, amikor a mifit-ben megmérem manuálisan. Viszont akkor csak az az egy mérés, annak meg nem sok értelme van, esetleg úgy, hogy mondjuk óránként többször nyomogatod a mérés gombot, az meg azért elég macera.
A mi band 2 csak edzés közben mér folyamatos pulzust, az a mérés viszont nem kerül át a google fitbe, csak a kalória, km, idő ecetera.
A mi band 3 tud viszont folyamatos pulzus mérést, azt kéne kipróbálni, hogy átviszi a komplett 24 órás mérést a google fitbe. Annak lenne értelme. -
Cyborg
őstag
Szia,
Lépés átmegy, pulzus meg még a huawei appban sem megy, nem tudok pulzust varázsolni az appba sehogy, alvást nem rögzített az éjjel. Meglátjuk holnap mi lesz.
Voltam úszni vele, 1200m helyett 1225m-t mért, vegyesen úsztam gyors-mell-hátat, és olyan 90%-ban még az úszás nemet is jól eltalálta, durva !😀
... viszont Google fitbe nem vitte át se az úszást, se az esti általános edzést. Viszont nap közbeni sétákat meg át vitt.
Most egyszerre van a két karkötő a kezemen és mindkettő szinkronizál, uh lehet, hogy ez is besegít, hogy hol a mi. Band, hol a honor band 4 adatai kerülnek a Google fitbe.
-
PociAti
őstag
Amit tesztelni tudsz, az csak a pillanatnyi állapot.
Ha nem menne, 2 nap múlva talán érkezik egy olyan frissítés, ami végleg helyrehozza a hiányosságot. Ez a trend egyes kínai gyártók alpha fázisban lévő, modern technológiával telepakolt kütyükkel tarolják le a piacot.
Fórumokon a tesztek többsége sajnos elavult. Ugyanígy a hozzászólások is. Sokan átgondolatlanul csak annyit írnak, hogy a "legújabb" szoftver / firmware van a készüléken, a pontos verzió megjelölése helyett. Ez utóbbi információval lehet kezdeni valamit, a "legújabb" gyakran pontatlan megjelölés, később olvasva a hozzászólást pedig végképp használhatatlan infó.
Sajnos ostoba, facebookról idetévedt felhasználók miatt ez a szakmai fórum is felhígult. Egyre több a felületes tudással rendelkezők átgondolatlan beírása. Így terjednek az olyan butaságok, hogy az alacsony pulzus a jó. -
Cyborg
őstag
Ezesetben elnézést kérek Tőled is, és PioDVD-től, megkövetem magam.
Annyira evidens számomra, hogy ennek működnie kell!
Amennyiben nem, akkor ez k..va gáz! Ki kell vizsgálni, meg kell csinálni! Vita nincs!
A google fit az egyetlen progi, amivel össze lehet szedni egy helyre az összes tornázós, bringázós, futós appból jövő adatokat.Tudom, hogy tök gáz, hogy, applikációban nézegetjük magunkat, és már mindenféle gps-es szir-szar nélkül már el se megyünk futni, de az az igazság, hogy engem igenis motivál ez az appos dolog, hogy mindig egy gyakorlattal többet megcsináljak, vagy, hogy egyáltalán minden nap csináljak valamit. És jó látni, hogy a google fitben minden szépen össze van gyűjtve.
Idegesít, hogy az úszásaimat nem gyüjti semmi, mert a mi band nem monitoroz úszást, pont ezért akartam egy HB4-et, de most megremegett a kezem a rendelés gombon. Kijavították a laggolás, kijavították a nyevet, remélem ezt is megoldják, bár ez nem a band hibája, hanem az appé....na mindegy, persze nem megyek emiatt a dunának, erősen túloztam az imént, de azért tényleg gáz, ha így marad.
-
Cyborg
őstag
-
Hyena
senior tag
Erre valaki?
Vagy akinek van ilyenje nem probalna ki a kedvemert , hogy szinkronizal e a Google Fit-el a huawei health? feltehetoleg a huawei healthben engedelyezni kell a szinkronizalast a google fit-el es ezek utan a google fit beallitasaiban meg kellene , hogy jelenjen mint tarsitott alkalmazas...
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest