- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
Igen, érdekes, hogy nem adja át a pulzust (nem is írja). De, ahogy írtam, úgy rémlik, Huawei (Honor?) telóval megy, szóval lehet, direkt szívatás. Mondjuk annak durva lenne, mert a karkötőt mégiscsak tőlük vettem, az emberek 99.9 %-a meg csak ezért nem fog telót cserélni.
-
PioDVD
senior tag
Mástól is olvastam ezt. Az biztos, hogy Huawei app a leegfrissebb, gugli app a legfrissebb, Huawei service feltéve, 2 app párosítva. Azért is gyanús, mert mint írtam, a Huawei app nem is ígéri, hogy átadja a pulzust. Itt lehetne választani a MyFitnessPal alkalmazást is, ha arra megyek, ott már csak 3 dolgot ír: lépésszám, kalória, alvásadatok. (Gugli fit-nél ezen felül edzés típusa, időtartama, megtett táv is ott van, ezek szerint alkalmazásonként mást ad át.)
Off, de itt is van szobakerós olvtárs:
Azon filózok, hogy ok, kalóriát csak becsli, pulzust vagy jól méri, vagy nem, de mi újság a távolsággal? Elvileg annak pontosnak kellene lennie, de... A nehézség állítással azt szimuláljuk, mintha váltanánk a bicón. Ezzel nyilván változik az 1 pedálfordulattal megtett út. Ezt a drága, menüből állítható fokozatú szobakerók még csak-csak tudják kalkulálni, de ahol mechanikusan (egy gombot elforgatva) állítható a nehézség, ott a kompjuternek lövése nincs, hova tekertem, így ez a mérés sem pontosabb, mint a kalória. Jól gondolom, vagy valahol hiba van a gondolatmenetben? -
PioDVD
senior tag
Kösz! Az társítva van, de a pulzus nem megy át.
Ha megnyitom itt a gugli fit-et, akkor sorolja, hogy mit ad át (lépés, kalória, stb.), mindent - a pulzuson kívül. Úgy tűnik, a pulzus direkt marad ki. Lehet, itt jön ki, hogy nem Huawei a teló?
Írja az alvásperceket is, hogy átadja, de én ilyet a gugli fit-ben nem is látok.
-
PioDVD
senior tag
-
PioDVD
senior tag
Üdv!
2 kérdésem lenne:
A Honor 4 gyakorlatilag egyenlő a Huawei 3-mal? Talán a kijelzője kisebb picit.
Nem Huawei telefonnal (Pocophone) mennyivel butább, mint egy Huawei-jel?
Illetve ha maradok a nem gps-es kütyünél (3 Pro talán túlzás), össze lehet hozni valamelyik app-pal, hogy a távolságot a telefon gps-éről vegye, de meglegyen a pulzusszám is?
Gyaloglás, szobakeró (ahogy láttam, ez nem az igazi, de ott csak a pulzus kellene), úszás, amit csinálok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest