- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cranberries
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni.
A telefonomon, ha bezárom az Egészség alkalmazást, akkor a karperec és a telefon (Redmi Note 8 Pro MIUI 11.0.3.0) között megszűnik a bluetooth kapcsolat. Ha újra megnyitom az Egészség alkalmazást, akkor újra lesz kapcsolat. Mit kell beállítanom, hogy megmaradjon a kapcsolat a két eszköz között? -
Cranberries
aktív tag
válasz
gyuri2008 #609 üzenetére
Neken is az volt, hogy a dobozból kivéve 80%-on volt az töltöttség és elég lassan ment fel 100%-ra. Folyamatosan követem az akkumulátor töltöttségét és azt figyeltem meg, hogy mindig csak 10-zel osztható értékeket mutat, pl. 90, 80, 70, 60%-ot, 78-at, 64-et 53-at stb nem jelez ez nálatok is így van? Miért lehet ez?
-
Cranberries
aktív tag
Én abban kérném a segítségeteket, hogy a telefon repülőgépes üzemmódból való visszakapcsolása után nem csatlakozik autómatikusan a HB4. Ez ilyen vagy én nem csinálom jól? A Huawei egészség app-ban ha rányomok, hogy csatlakozás, keresi de nem csatlakozik.
-
Cranberries
aktív tag
Értesítéseknél.
..."ez az egész menüpont olyan szinten lassul be, hogy az már túlmegy azon a határon, amit az ember jóindulatú türelemmel tolerál. Ott a lista, rábökök egy névre és tényleg 3-5 másodpercet kell várnom, amíg megkapom az értesítés tárgyát."
Ezzel kapcsolatban mi a helyzet? -
Cranberries
aktív tag
Én azt szeretném megkérdezni, hogy a tesztben is megemlített belassulás (pl. értesítéseknél) orvosolva lett-e? Ez és a Xiaomi Mi band 3 között vacillálok, még nem sikerült döntenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest