- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pasztoha
tag
válasz
Solicidium #1818 üzenetére
Redmi 4x-nél megoldotta a problémát.
-
pasztoha
tag
válasz
Solicidium #1814 üzenetére
Szia!
Vedd ki az akkukimélésből a health appot és akkor gps nélkül is visszakapcsol!
-
pasztoha
tag
A legutolsó Health frissítés óta, amikor hatótávon kívül kerül "Bandika", azt követően már csak akkor csatlakozik automatikusan a telefonhoz, ha a telefont újraindítom. Idáig nem volt ilyen gondom. Xiaomi 4x a teló. Valakinek hasonló problémája van, volt? Megoldás?
-
pasztoha
tag
Sikerült megvalósítanom az időutazást "bandikával"
. 33 m-es medencében egy hosszt 00:00:-1 időegység alatt sikerült leúsznom. Amennyiben fejlődök a jövőben (múltban), akkor jelentkezem.
-
pasztoha
tag
Üdv!
Most nekem is azt játszotta el, hogy egy hosszt 3 részre bontott, így összességében 2-vel többet úsztam "bandika" szerint, mint a valóságban. Számoltam is, illetve 3 hosszra irreális időket írt 17 sec/33 m, mellúszásban
. De legalább már a gyorsúszást nem keverte össze a mellúszással.
-
pasztoha
tag
Sziasztok!
Úszásra használja valaki? Nekem egy időben rendesen naplózta a különböző úszásnemeket, az utóbbi időben azonban az elején még különbséget tesz mell- és gyorsúszás között, aztán ahogy később váltok a két úszásnem között, azt már nem jelzi. Főként mellúszás van, 3 fordulónként váltok 1 gyorsra és ezt úgy jelzi, hogy a mellúszás időtartamához hozzáadja a gyorsban leúszott részt is. A medencehossz jól van beállítva. Összesen úszok 40 hosszt (számolom fejben
), de a végén csak 35 hosszt jelez. Az időt viszont pontosan méri. A legújabb frissítéssel még nem próbáltam. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest