- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonAttilas
tag
válasz
DonAttilas #352 üzenetére
Na ismét megoldottam magamtól
nagyobb volt az ijedség mint a baj. A sok állítgatás közben reseteltem és kiderült a frissítés is eltűnik ilyenkor, tehát újrafrissítettem és minden megoldódott.
-
DonAttilas
tag
válasz
DonAttilas #351 üzenetére
Az előző probléma megoldódott, a bluetoothon belül el kellet felejtetni a telefonnal az eszközt és utána tudott csatlakozni. Átállítottam a nyelvet a telefonon szépen átáll angolra a karkötő de visszaállítás után visszamegy kínaiba. Mi lehet a probléma mit csinálok rosszul? :/
-
DonAttilas
tag
Sziasztok!
Ma jött meg a honor band 4-em. Minden remekül ment letöltöttem az appot, össze is kapcsoltam. Aztán olvastam hogy meg lehet oldani az Angol nyelvet a karkötőn hogy magyar legyen a teló csak át kell állítani először angolra aztán pedig vissza. Tehát átállítottam a telefonom angol nyelvre, de a karkötő továbbra is kínai maradt újraindítás után. Szóval megpróbáltam szétkapcsolni és össze, viszont azóta nem akarja párosítani a telefont a karkötővel, már újratelepítettem az appot is minden újraindítottam, semmi nem segít és a karkötőt se tudom használni mert bekapcsoláskor csak egy 5 menüs beállítás van kínaiul. Kikapcs, Újraindítás meg adatleírás opcióval. Mit tudnák most tenni van esetleg valami ötlet? Köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest