- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Egy óra, két rendszer
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Davebowman
senior tag
Nekem pont az utolsó mondatod tetszett: Előre (lesz) számítható, hogy kinek érdemes "vitamin készítményt", kinek "fogyókúrás" tablettát és kinek szívgyógyszert gyártani... Ez persze csökkenteni fogja a pazarlás is valamilyen szinten.... nagyon egyetértek, ne gyártsanak felsleget!
-
-
Davebowman
senior tag
válasz
Davebowman #287 üzenetére
Nah, marad a hornor 4, 95c fokos szaunában jártam vele 2x, és bírja, plusz a gőzt is, csak a menüt nem lehet görgetni, mert "vizes" nek érzékeli ennyi. A hívásokat még nem tudom elutasítani sajna, de már nem baj.
-
-
Davebowman
senior tag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogyan lehet a bejövő telefonhívást elutasítani? Se felfelé húzással (ahogy mutatja), se hosszan nyomva, csak csörög tovább a telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Fotó állvány eladó
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest