- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
válasz
xyzikeee #34352 üzenetére
Azért ne feledjétek, volt egy jogszabály változás valahol bő éve. Most még ezen jogszabály változást a gyártó is félre értrlmezi, mint nálam. De aki a jogszabály változás után vette a szürkeimportos telefont, arra nem lesz garis akku csere!
Keressétek a jogszabályt én nem találom. De létező dolog. -
eddie17
addikt
válasz
xyzikeee #34352 üzenetére
Az az izgalmas, hogy az alaplapon kívül minden cserélnek ha EU-s a telefon. Szóval jogtalan volt tényleg az elhajtásod.
De fődarabot nem fognak cserélni, csak ha itthon vetted. Tehát ha az alaplap makkan meg, akkor már nem kötelesek garanciában javítani.
Erről korábban már beszéltünk itt valakivel. -
xyzikeee
aktív tag
válasz
xyzikeee #34301 üzenetére
A történetem folytatása:
Mobilcorneres telefonvásárlás, lassan 2 éves HONOR8, garancia lejárta előtt szerettem volna aksit cseréltetni.
Budapesten a József körúti ügyfélszolgálaton elhajtottak, mondván a készülékem cseh és az eredeti számlájával hajlandóak csak garanciálisan szervizelni a telefont, azzal a számlával amivel a cseheknél eladták.
Intézzem a Mobilcorneren keresztül a garit.Ezt követően postaponton adtam fel a TMX szervízbe a telefont, Mobilcorneres számlával, 2 nap múlva visszakaptam, nem csináltak vele semmit, mondván hogy nem adtam le hozzá a számlát. A visszakapott csomagban pedig az általam leadott számla már nem volt sehol.
Emaileztem a TMX szervízzel, megnyugtattak hogy természetesen lehetséges hogy valamit benéztek és ha a számlával együtt beküldöm a telefont ismét, akkor megjavítják garanciálisan.
Még a Huawei live chaten is beszéltem egy ügyfélszolgálatossal, aki ugyan azt a dumát nyomta le mint bent személyesen a József körúton, csak azzal a különbséggel hogy az IMEI alapján most a készülékem nem cseh hanem osztrák volt.
Beküldtem másodjára postaponton keresztül a telefont, még egy utolsó esélyt adva a dolognak, ez volt kedden, és pénteken kézhez kaptam a telefont megjavítva, aksi kicserélve, meg a hozzá tartozó ilyenkor cserélni szokásos dolgok, kijelzőt nem cserélték.
Tehát végül sikerült az aksi csere, de elég hosszadalmas volt a dolog összességében és továbbra sem értem hogy hogy lehet így félre tájékoztatni az ügyfeleket, valamint hogy ki tudja rosszul, ilyen esetben hogy lehet az hogy a hivatalos ügyfélszolgálat elutasít, a szervízben meg megcsinálják... Kabaré.
Gondoltam megosztom, ha valaki hasonló heyzetbe kerülne.
-
Sanki
addikt
válasz
xyzikeee #34304 üzenetére
Írd meg nekik, hogy akkor újra elküldöd és kéred, hogy legyenek figyelmesek, mivel legutóbb elküldted.
Illetve egyeztesd le a kollégával, hogy mikor küldöd és honnan, feladás után pedig küldd el a postai papírt. Javaslom, hogy feladás közben fotózd le a csomagot, benne a számlával (jól láthatóan) és küldd el képként csatolva azt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest