-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti85
senior tag
Jelentkezz ki a Simple fiókból az app-ban, lődd ki a Simple alkalmazást, töröld a gyorsítótárat, majd az alkalmazás adatokat, töröld az alkalmazást. Utána mehet vissza Google Pay-ből. Visszajelentkezel és újra aktiválod a kártyákat érintéses fizetéshez. Nekem és haveromnak (neki Xiaomi Mi9SE-n) is egyszer-egyszer volt hasonló gondunk és ez a módszer megoldotta. Azóta is hibátlan.
-
skyrush7
aktív tag
A Bankkártyák fülön a bankkártyád alatt van olyan, hogy "érintéses fizetés aktív"?
Hozzáadás után külön be kell kapcsolni az érintéses fizetést. 2 éve használom, mindenhol azzal fizetek ahol tudok. Eddig egy kisbolt nem akarta elfogadni, de ott is csak elutasította a terminál. -
StaChys
tag
-
Diák66
őstag
Egyszer használtam és fizettem vele a Decathlonban. Nem láttam benne fantáziát. Tegyem át a pénzem rá, majd fizessek vele, ha nem költöm el mindet, utaljam vissza. Mind mind plusz költségekkel járt. Ahelyett, hogy egyből vonta volna a kártyáról a pénzt.
Ki kellett választani a bankkártyás fizetés opciót, vagy valami hasonló. Alig találtam meg.
-
Sanki
addikt
Nekem gyári töltővel:
- bekapcsolt kijelzővel: 9V ~0,7-0.9A
- kikapcsolt kijelzővel: 9V ~0,7AOrico 5V 1A töltővel:
- bekapcsolt kijelzővel: 5,2V ~1A
- kikapcsolt kijelzővel: 5,3V ~0,8-1AÉs most 78%-on van a töltöttség.
Régi adatok nekem sincsenek, pár hete van meg a kis usb teszter... De igazából azt se tudom, hogy az mennyire megbízható. -
peti85
senior tag
Azt hol látod hogy mennyivel tölt? Nekem egy Olaf márkájú kínai (de elég minőséginek tűnő, harisnyázott) 3m-es kábelem van a gyári töltőfejre dugva (messze van a konnektor) és simán megy a gyorstöltés, a telefon ki is jelzi. Azt tudom javasolni, hogy próbáld meg egy fa fogpiszkálóval (az nem vezeti az áramot) kitakarítani a telón az USB portot, lehet hogy tele van zsebszösszel és azért nem megy a gyorstöltés. Mintha lett volna már akinek ez megoldotta.
-
Na megtaláltam, de rohadtul el van dugva.
-
-
skyrush7
aktív tag
Konkrétan egy keszthelyi boltról van szó, de a nevét nem tudom megmondani. Szerintem a legjobb és legbiztosabb megoldás ha beküldöd egy hivatalos szervízbe.
A GSM boltosok nem nagyon szeretik a honor 8-at, pont a ragasztás miatt. Nekem is csak a 4. helyen vállalták be, előtte ahogy meghallották a telefon nevét, meg se hallgatták mit szeretnék konkrétan. -
-
Sanki
addikt
Bocsi, elfelejtettem.
(Korábban mintha lett volna olyan beállítás, hogy csak a telefonszámmal rendelkező névjegyeket mutassa, de most egyáltalán nem találom...)
Na szóval, nekem úgy van beállítva, hogy minden névjegy gmail fiókba van mentve, a megjelenítési beállításokban pedig egyéni: kiválasztva az adott e-mail cím és azon belül ilyen a beállítás. -
-
DaWehun
tag
nekem is mossa a részleteket és nekem is zajos még a RAW is ha nagyon durván szarok a fények, ezzel nem lehet mit csinálni.
sőt.... tudok is mutatni olyant, ami RAW-ból készült és nem szép ha belenagyítasz ([link]), de nem lepődöm meg rajta mert ez csak egy telefon és ahhoz képest bőven jó a RAW képe. főleg a többi telefonéhoz képest... ez egy 2 éves telefon és RAW szinten szerintem még mindig a top-ban van.
*egyszóval vannak határai a telefonnak még RAW-ban is, és a kevés fény az egyik határ:
-
DaWehun
tag
csak gyári appal fényképezek, küldeni meg nem tudok mert egyrészt nincs RAWom most se gépen se telefonon, másrészt a fények sem olyanok most, hogy alulexponált legyen.
mellesleg nem értem miért kellene ennyire kihúzni az expo-t bármilyen képnél...ha normális mértékben húzod, szinte biztos vagyok benne, hogy nem néz ki így a kép és semmi nem észrevehető abból amit mutattál. meg ebbe ahogy elnézem még bele is van nagyítva. ez nem fényképezőgép, hogy szar fények mellett tűéles legyen a falevél. ezt már anno megbeszéltük másik topicban mikor kijött a telefon. csodákat ne várj, de szerintem ezzel tisztában vagy, ha fotós vagy!
-
g_g_g
őstag
Nálam is pont ez van. Egy megoldást találtam. Értesítések menüben beállítottam, hogy értesítés érkezéskor feléledjen a kijelző. Idővel megszokható ez, és így minden jó színnel jelenik meg.
Ugyanitt megoldást keresek az Airdroid folyamatos futtatására lezárt képernyő mellet.
-
-
-
Drughi
addikt
8% szerintem teljesen normális, bár ez függ attól, hogy mi van bekapcsolva, mi mivel szinkronizál stb.
Én ugyan éjjel töltöm, de 1-2 alkalommal mikor elfelejtettem felrakni 10%-on volt, reggelre mégsem kapcsolt ki, pedig wifi 3g bluetooth folyamatosan aktív.
- A beállítások nem vesznek el
- A gboardra nem tudok válaszolni, meghagyom másnak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest